Güzem Yılmaz Ertem
@guzemyilmaz
·
5d
“Her şey çok güzel olacak†sloganının mimarı 22 yaşındaki Berkay Gezgin tutuklandı.
Kendisinin son cümlesi şu oldu: “Lütfen beni unutturmayın!â€
Printable View
Güzem Yılmaz Ertem
@guzemyilmaz
·
5d
“Her şey çok güzel olacak†sloganının mimarı 22 yaşındaki Berkay Gezgin tutuklandı.
Kendisinin son cümlesi şu oldu: “Lütfen beni unutturmayın!â€
aksam seansinda basmalarinin sebebini bilen varmi ?
Entube haberimi ?
Ozturk yılmaz 30 dk önce twit atmış
Beni mi okuyor nedir :)
Ekrem İmamoğlu’nun içeri atılmasının sebebi sadece Recep Tayyip Erdoğan değildir, aynı zamanda onun gizli ortağı olan Özgür Özel’dir!
Şaraçhne’de yaptığı kişisel şovla toplumun artan öfkesini yatıştırıp, büyük resimde yine Erdoğan’ın yoluna devam etmesini sağlamaktır.
Öte yandan, kendi yerini de bu fırsattan istifadeyle Ekrem İmamoğlunun sırtına basarak sağlamlaştırmak istediği açıkça görülmektedir.
Bunu esasen herkes görüyor ve biliyor.
Ne sokağa çağırdığı insanlarımıza, ne de kayyum atanan ve içeri alınan belediye başkanlarına sahip çıkmayı başardı. Sahip çıkmayı gerçekten istedi mi o da sizlerin takdirine!
Akşam seansı bir haberi fiyatlıyor gibi..
Açıkca yazmıştım ama spekülasyon olmasın diye sildim mesajımı 1 saat önce..Pozda olanlar vardır..
Kurultay ile alakalı olabilir
Vıcente çağırsa çıkacakmısın sokağa bence o soruyu kendine sor muhaliflik yapıyorsun Kılıçdaroğlunun tetikçisinin kayığına biniyorsun benimi okuyor diyorsun :)burada adamlar ne olduğunu görüyor kaç gündür hala RTE diyor toz kondurmuyor sen çıkıyorsun sabah akşam kendi içindekine giydirme derdindesin .Sen ben biz herşeyi bilemeyiz siyaset Tv de gördüğün gibi işlemez biliyormusun belki bunu sonlandırmazsanız daha sert davranıcaz dedi hükümet , haberlerde gördün mü içeri alınan öğrencilerin aileleri çocuklarını karakol kapısında bekliyor.Bak yukarda yapıştırdım slogandan dolayı 22 yaşında çocuk tutuklanmış .Yok ekremi yiyecekmiş bu söylemlerin hepsi iktidarın malzemeleri bunları okuyup burada anlatıyorsunuz İmamoğlu olmasa 6 nisandaki kurultayda seçilemez Özel .Sonuç olarak dengeyi kuramadı bu işlerde karar almak kolay değildir kimseyi memnun edemezsin sonuçta bir kitleyi temsil ediyorsun
%2 verdi aşağı..
sabaha da %2 veririsin pala.. %4 cepte
https://i.hizliresim.com/boj32eg.png
pıst 100 graflarını kuzunun topiğinde kapanışta paylaşmıştım soranlar oraya bakabilirsiniz.
2 li tepeden bahsettim pıst 100 de.
vıop da kanal alt bant ihlal oldu yukarda çalışırsa formasyonumuz var 10550-10600 denk geliyor.