Hisse aşağıya doğru ivmelenmiyor. Bu duruş gayet iyi görünüyor. Satışlar karşılanıyor. Buralarda güç toplayıp ikinci bir hamle ile daha iyi yerlere gitme olasılığımız var. Ytd
Printable View
Hisse aşağıya doğru ivmelenmiyor. Bu duruş gayet iyi görünüyor. Satışlar karşılanıyor. Buralarda güç toplayıp ikinci bir hamle ile daha iyi yerlere gitme olasılığımız var. Ytd
Sayın Venedik, ben de böyle düşünerek kutpo hissemi %15 daha arttırdım. Artık düze çıkıyoruz gibi. Her düşüş alım fırsatı bence.
Sn Abrakadabra, temennimiz o. İnşallah beklentimiz doğrultusunda gelişir her şey. Hisse teknik takip eden bir çok kişi tarafından fark edildi. Bir çok kişi takip etmeye başladı. Kutpo ne kadar tekniğe bağlı bir hisse su götürür. Fakat teknik grafik bakıldığında 3 yıllık düşüş trendini kırdığını ve üzerinde tutunmaya çalıştığını söylüyor. Fakat sığ ve patron hisse olması bir anda her şeyi terse çevirebilir. Umudumuz bundan sonraki hareketlerin yukarı yönlü olması yolunda. 3. Çeyrek bilançosuna kadar hareketli olacağını düşünüyorum. Tabii iç ve dış olaylarda bir sıkıntı olmaması şartı ile. Ytd
Teknikcilerden fayda etmedi hacım cok düştü bugün bir hareket yapar
Bu fiyatlardan alan satan az. Bence de bir hareket yapar. Nedense aşağı doğru bir hareket yapacakmış gibime geliyor.
Hacımsiz günde hisse satmaya çalışırsanız 10 kademe aşağıya indirirler
Az kalsin eksi kapattiracakti böyle bir günde
Bu tahta acemi al sat yapanların yeri değil. Kıtır kıtır keserler adamı. Kesin açığa islem yapan teknikci avladılar bugün.
Yapı Kredi 39 bin lot satmış