400bin liraya istanbulda site içerisinde ev yok yemin ediyorum. Çoğu ahır yada para karşılığı bedenini kiralayan insanlarla dolu siteler. 400bin tl bukadarmı değersizleşti artık anlam veremiyorum.
Printable View
400bin liraya istanbulda site içerisinde ev yok yemin ediyorum. Çoğu ahır yada para karşılığı bedenini kiralayan insanlarla dolu siteler. 400bin tl bukadarmı değersizleşti artık anlam veremiyorum.
Şu an site içi düzgün bir ev en düşük 1 milyon ve bence çok ucuz.
Passatın 500 , golf un 350 , egeanın 200 olduğu bir ortamda ev fiyatlarının çok kısa zamanda ciddi artacağını düşünüyorum , özellikle istanbulda. Boş arsa yok, yeni inşaat yok. Olanlar hep kentsel dönüşüm. İnşaat şirketleri alt ve orta segmenti hedefleyen tek proje yapmıyor. Hep üst. Bu da özellikli nitelikli orta sınıfa hitap eden konutların fiyatlarının artması demek
Hocam onlarda fiyatmi. Yenmez içilmez altinin graminin 460 lira oldugu yerde başini sokacak 1+1 ev bile en az 1milyon olmasi lazim.
1 aylik üfürükten alınterinin bile 5 gram altin ettigi yerde beton demir yıgini bu kadar ucuz olmamali.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
42 de alana yazık dedik yıllarca 30 larda süründü. Ben ederi 28 demiştim 32 düştüğünde ihtiyaci olan alsin dedim. Arkadaş hesap kitap bilmedigi için takılmıyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.