Ayhan Hocam başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun.
Printable View
Ayhan Hocam başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun.
dün kahve içtiğim arkadaş bugün pozitif çıktı.
kaç saat sonra belirti gösterir bende dostlar?
2 doz biontech aşılıyım.
3. olmadım çünkü 2. dozdan iki hafta sonra annem kalp krizi geçirmişti..
Ispat edilmez, ettirmezler. O kadar cok insan isin icindeki imkani yok ispat edimesi. Belki 40-50 yil sonra bir seyler ortaya cikar.
Esimin aile ve akrabalarindan 4 kisi öldü son 7 ayda, biri de yolda (bakim evinde) ama hicbiri koronadan ölmedi. Yaslari 87-97 arasindaydi.
Kayinvalidem 2. doz asiyi vurlulduktan 5 gün sonra yemeden icmeden kesildi ve 2 hafta icinde öldü, Kayinpederimi bakim evine koyduk ve 5 ay sonra öldü ama koronadan degil, ki kaldigi bölüm ölmeden 3 ay önce personelde olan korona teshisinden dolayi 2 hafta karantinaya girmisti.
Ekleme: J&J asisi olduktan 4 hafta sonra vucudumda su ana kadar rastlamadigim allerjik rekasiyon olustu. Vucudumda ki lekeler (genis capli olani da var, parca parca olani da) hala duruyor (6 ay kadar oldu).
Eskiden tansiyon 12/8 idi eger 14 u gecerse bas agrısı olarak ikaz verırdı corona sonrası 16/10 nabız 120 ama ıyarı yok.kalp hızla yoruluyor.5 yol içinde kalp kaynaklı olumlerin 5 kat artmasını bekliyorum insallah bunuda oteki tarafta degil bu tarafta gorurum.
Yeni okuyabildim,
Forumda yakinlari vefat eden tum forumdaslarin basi sagolsun, Allah rahmet eylesin.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peşpeşe mesajlar, hepside mağazalardan, demek piyasa durdu,
Demek resesyon tüm hızıyla otobanda.
Mekan kapalı mıydı..
Arkadaşda aksırık öksürük bitkinlik hafif ateş gibi belirtiler var mıydı..
Ne kadar süre ile beraberdiniz..
Aranızdaki mesafe ne kadar dı..Burun buruna mıydınız..
Ortalama 3-4 gün içinde belirtilerin çıkması lazım..
Bence sizde hiç bişi çıkmayacak ama..
mrna aşılarının genel populasyonda kalp ile ilgili rahatsızlıkları arttrdığı herkes tarafından kabul edilmiş bir gerçek değil mi? Bu hala tartışmaya açık bir bilgi mi? Daha ne gibi bir ispat bekleniyor?