Cuma alsaydım iyiymiş. Spek çok uyanık Cuma sen 7 milyon lotla tabandan kapat bugün hiç alım fırsatı vermeden 4.61 den aç ve anında tavan ol. Yapacak bir şey yok
Printable View
Cuma alsaydım iyiymiş. Spek çok uyanık Cuma sen 7 milyon lotla tabandan kapat bugün hiç alım fırsatı vermeden 4.61 den aç ve anında tavan ol. Yapacak bir şey yok
aynen ben de şaştım kaldım.
1- cuma günki 7M lot nereye gitti.
2-alım fırsatı dahi vermeden 2 dakikada tavan olduğu için, gün içinde alım fırsatı verir diyerek elimdekileri verdim.
3-daha yukarı giderse üzülmem.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...KENDİM İÇİN DİSİPLİN UYGULAMALARIDIR.
Demek Cuma günü tabandakilerin çoğu kendi lotu ve korkutmak amacıyla yazdıklarıydı. Herşey kısmet
bakalım yarın ne yapacak
Bu hisseyi satanlar ve yeniden almayı düşünenler ve de daha ilk defa alacaklar olanlar ancak 6. 50 ve 7.00 arası yada üzeri alabilir diye düşünüyorum,bı fiyatlara ne zaman gelir bilemem, ilk haftalardaki galibiyetlerde çok önemlş tabiki, çünlü o zaman bu hissede istikrar görecekler. Bu benim umudumdur, teknik falan anlamam, kaararları her zaman kendiniz verin.
Müsabakaların çok önemli olduğunu ve hisse hareketlerin tamamen buna bağlı olduğunu unutmayalım.
Bu gün tavanda ne kadar lot var görebilen var mı acaba?