Halk 4$ fiyata gelene kadar benim icin YOK hukmundedir.vede buyukds yeminliyim 4 $ altina vermicegime.istediginiz kadarda biyik altindan gulebilirsiniz bana:))
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Halk 4$ fiyata gelene kadar benim icin YOK hukmundedir.vede buyukds yeminliyim 4 $ altina vermicegime.istediginiz kadarda biyik altindan gulebilirsiniz bana:))
Gulmuyoruz Serkan ortak. O fiyatlari gorecektir de.. Reno Clio da 1 milyon dolar olacaktir. Eee, 500 yasina kadar yasamiyoruz. :)
Sonucta burdaki herkes o fiyatlarin gorulecegini biliyor. Problem zaman. Bazilarimiz pek takmiyor ama, bu borsada zamana karsi yarisiiyoruz hepimiz. Disardaki borsalar gibi degil durum enflasyondan dolayi.
SANA ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ GÖREVE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE KESİNLİKLE HALK BANKASI 4 DOLARI GÖREMEZ.BİR ZAMANLAR 10 DOLARIDA GÖRDÜ OZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZ abdullah gül idi .ikisinin arasında dağlar kadar fark var.ABDULLAH GÜL YATIRIMCI DOSTU İDİ ALLAH ONDAN RAZI OLLSUN. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ YATIRIMCI DOSTU DEĞİLDİR.onbinlerce küçük yatırımcı telef olmuş onu asla etkilemez.tek umudum sayın albayrağın merhametli biri olduğu söyleniyor belki o bizi bu bataktan kurtarır
Hisse sert hareketini hep ekran başında olmadığım zamanlarda yapıyor. Neyse ki mutlaka önceden pasif emirler giriyorum bu ihtimale karşı.
Brunson sonrası düşüşte düzenli toplamıştım, en düşük 6.09 ve ortalama 6.5 maliyetle. Bugün hepsi 6.7 ortalamayla satılmış, çıkışı takip edebilsem daha iyi olabilirdi ama bu da iyi, miktar fena değildi, zararı az daha azalttım.
Biz de böyle zarardan kar edip seviniyoruz anca.
Ben de kendime en geç mart yerel seçimlerine kadar halkbanktan çıkma hedefi koydum, bir süredir volatilite iyi, az çok alsattan para bırakıyor, hisse yerinde saysa bile o zaman kadar zararı kurtarabilirim diye umuyorum.
Hissenin altılarda çok kalmayıp hızla yukarı atması iyi oldu, 5.5-6 civarının dip olma ihtimali iyice kuvvetlendi bence.
Gülünecek bir konu değil, herkes istediği fiyattan alıp satmakta özgür zaten, herkesin hedefi ve beklentisi de farklıdır.
Umarım o fiyata gelir ama ben mümkün değil kalamam o kadar, makul bir karda çıkarım. Nedeni de sabırsızlığım değil, şirketin mali yapısının geçen yıla göre kötüleşeceği beklentim. İktidar bankalara, özellikle kamu bankalarına yükleniyor, bu da karlılıklarına etki edecek.
Halkbank yerine garanti,akbank, işc'de beklemeyi tercih ederim..
Zaman sikintim yok usta benim,gunlukcu felanda degilim.ha gunluk can sikintisindan takip ederim ama islem yapmam.bana halkin maliyeti 2euro.ben ticaret yapiyorum aldiysam 2 ye ,4de satmak isterim.ev arsa alim satimi gibi.bunun.haricinde satmam mumkun degilki.2 yil once thy 5 liradan alip satardim suan thy 15 lira.halk 2 yil once 9 liradan alip.satardim kisa vade simdi 6.× bunun erdoganla.merdoganla bi alakasi yokki tamemen piyasa fiyaTlamasi vede algi meselesi.daha 2 gun once deli gibi satan adamlar batak goruntusu verenler bugun pes pembe bi durum sergiliyolar.inaniyorumki.2 yil gibi bir sure icinde 4$ ve ustu bir fiyatlama gorecegiz.goremesekde sikinti yok:) haYat borsadan halkdan ibaret degil