Ha çocuklara yaptırmaya gerek yok,onlarda hastalık pek sıkıntı yaratmıyor,bence çocukları aşının riskine sokmaya gerek yok.Ama daha bu karara çok var,aşı bize gelene kadar neler neler olur.
Printable View
Ha çocuklara yaptırmaya gerek yok,onlarda hastalık pek sıkıntı yaratmıyor,bence çocukları aşının riskine sokmaya gerek yok.Ama daha bu karara çok var,aşı bize gelene kadar neler neler olur.
Forumdaki 35 yaş altı arkadaşlar için bir şey demiyorum ama 35 yaş üstü arkadaşlar için aman ha bu hastalığın kimde nasıl seyrettiği belli olmuyor,çok ama çok dikkatli olun,söylenenler hep palavra,yoğun bakımlar ful dolu,bakım alabilirmisiniz tedavi olabilirmisiniz o bile belli değil.
Bu sağlık bakanı için içimden gelenleri buraya yazamıyorum,adli sorunlar yaşarım,o nedenle sadece şunu yazayım ilk izleniminden çok ama çok farklı biri çıktı,cidden inanamıyorum söylediklerine ,yaptıklarına.
Valla bu adamlar herkesi insan yerine koymuyor,afrikada hindistanda güney amerikanın çoğunda yaşayanları insan olarak gördüklerinden emin değilim,oralarda aşının finansmanında sorun olacağından onlarda aşı işi dediğim tarihleri geçebilir.Ben bil gates in dediğini yazdım.