hala dolar satıyor ahmak akıllanmadı gittiler...
satarak bu işin düzelmeyeceğini anlamadılar...
ülkeyi mahvediyorlar...
gerçi güreşçinin yönetim kurulunda olduğu bankadan ne bekliyorsunki...
https://i.hizliresim.com/ABZIIu.jpg
Printable View
hala dolar satıyor ahmak akıllanmadı gittiler...
satarak bu işin düzelmeyeceğini anlamadılar...
ülkeyi mahvediyorlar...
gerçi güreşçinin yönetim kurulunda olduğu bankadan ne bekliyorsunki...
https://i.hizliresim.com/ABZIIu.jpg
Geçen gün berberdeyim benim berber benim bu işlerle olan ilgimi bilir. Abi ne durumdasın ne alıp satıyorsun dedi. Bende fazla bişey yok dövizdeyim piyasa bu aralar bana gore değil dedim. Neyse tras bitti. Arka tarafta bahçe var oraya geçtim kahve sigara muhabbet derken telefonum çaldı. Aracı kurumdaki eleman neden işlem yapmadığımi sordu. Tabi köftehor alıştı günlük 2 bin 3 bin komisyon ödüyordum. Biraz konuştuktan sonra kapattım. Benim telefon muhabbetine kulak misafiri olan 3 kişi yanıma geldi. Abi Sende mi senet alıyorsun dediler. Bende bazen alip satıyorum dedim. Ama bu aralar pek bişey alıp satmıyorum dedim. Adamlar bana anlatıyor soyle para kazandim arabami degistirecegim amele gibi bosuna calismisim diyor, dünyanın en karlı işi. Vs.. bu işin sonu nerde bitecek bende merak ediyorum. Ben bankadan döviz almaya korkmaya başladım adamlar kafasına göre alip satiyolar. Döviz candır. Heleki hava pusluysa.
özellikle banka hisselerinde yabancılar kilitlenip kaldılar.
ellerinden gelse daha daha daha satıp gideceklerde misal 2 yıl önce bu zamanlarda 7-8 arasından garanti bankası hissesi alıp ta 24 ay bekletip hiç kar etmeden de kağıdı satamayan yabancı da var boşaltanların yanında.
adam satamıyor çünkü o yatırım fonu ve müşterisine yanıt veremez izah edemez 24 ay tut tut tut ve hiç kar etmeden sat.
bankaları iyice geberttiler daha geberecek yeri kalmadı.
biraz yükseltip gelene geçene banka kitleyecekler ama (geçen haftaki saçma sapan banka rallisi dışında) bankalara atlayacak enayi küçük yatırımcı da kalmadı.
kime kitleyecekler? :he: