Bayram günü Ankara Konya Antalya yolculuğu yaptım. Gölbaşı'dan otobana girdim kısa bir yolculuk Konya sapağından çıkış yaptım. Ödeme 25 TL.
Ki AKP öncesi otobanlar bayramda ücretsiz.
Printable View
1-2 ay içerisinde akp de dağılma olur gibi geliyor. Herkes birbirini ispiyonlama başlar.
Bugün akp liyim diyenler de yarın akp li hiç olmadım deyip kötülemeye başlar ve yeni oluşumun neferleri olmaya başlarlar.
Biz fakirler de hiç bir zaman iktidardan nemalanamayacağız maalesef.
Bizim de 3-4 mayiş alma hakkımız yok mu? 3 mayişi yer, 1 mayişi de fakirlere dağıttığımız söyleriz. Böylece cenneti de garantileriz.
Neyse şaka bir yana da ben şahsen önümüzdeki günlerin hareketli geçeceğine inanıyorum.
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır derler.
Şimdi hiç kendimizi kandırmaya gerek yok. Bugün dünya da yapılan tüm para transferleri Amerikan bankacılık sistemi üzerinden yürür.
Bu sebeple de kimler rüşvet almış, rüşvet paraları nerelerde stoklandığını abd rüşveti alandan daha iyi bilir. Bu işler zamanlar pazarlık ve şantaj olarak kullanılabilir.
Ama bir süre sonra her şey ortaya saçılır.
Erk Acarer
@eacarer
Kutu açıldı. Suriye’de silah işini SADAT organize etti.Silah ticareti, kaçakçılık için Cumhurbaşkanlığı İdari İlişkiler Başkanı Metin Kıratlı onay verdi. Murat Sancak, Ramazan Öztürk teyid etti. Son onay Nusra sorumlusu Abu Abdurrahman’dan (Abu Şiyma)geçti. Damat Murat Sancak’la!
SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi. 2012'de kuruluyor. 15 temmuz sonrası 2016'da CB başdanışmanı oluyor. Ocak 2020'de görevden ayrıliyor. Wikipedia bilgileri.
Atatürk'ün kurduğu devletin memurusun, o devletten maaş alıyorsun. Ama Atatürk'e lanet okuyorsun. Çünkü sen namussuzsun, alçaksın, nankörsün, hainsin...
Ne yani koskoca dönemin başbakanının yardımcısı da mı yalan söylüyor yani !
#sedatpeker8
https://mobile.twitter.com/khrmn31/s...84014803591170
Her iktidar kendi zenginini
Yani mafyasını yaratmış.
Milliyetçi mafyanın yerini sadakat türü muhafazakar mafya almış.
Mehmet in bunu görmesi ve kakıcıyı hapisten çıkarması.
Pokerin uzaklaştırılması.
Şimdi sonunun kırmızı gibi olmasını istemediğinden kamikaze dalışı na geçmesi...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.