sn.0101 mesaj kutunuz dolu.Mesaj gönderilemiyor.
Printable View
sn.0101 mesaj kutunuz dolu.Mesaj gönderilemiyor.
NİSAN'da daire almıştım.. SIĞACIK'ta..
Bugün satarmısın dediler??
Net kazanç %100 den fazla.. Dolara koysaydım %10 falan prim yapardı...
Endeks vadelide olsaydı..para %50 giderdi... :)
PGS;THY,TOFAS veya FROTO gibi senetler alsaydım..Ana para ciddi erirdi..
Gayrimenkul hâla revaçta..!
söylenmesi gereken herşey söylenmişti aslında
ama yinede kayıtsız kalamıyor insan, dünden beri içim içimi yedi
hele birde diyor ki cumhuriyet tarihinin... az bıraksak milattan önceden sayacaklar
https://www.birgun.net/haber/2002-ka...k-yikim-320809
yapılam herşey BORÇ ile yapılmış, devletin borcu ARTMIŞ.
Şuanda BORSA-FAİZ-ALIM GÜCÜ-TAHVİL FAİZİ-enflasyon-MB rezervi vs...
Bakarak ekonomi berbat diyoruz.
Aynı parametrelere göre bakınca,BUNUN LAMI CİMİ YOK 2011-13 CUM.TARİHİNİN en mükemmel rakamalarıdır.Enflasyon-faiz %4 e inmişti.
Bazı kesimler bazı şeyleri asla anlamak istemez ama onların sorunu.ÇÜNKÜ SİYASAL MUHALİFLİK kanlarına girmiş.
Kimse bana 2002 den önceki yılları övmesin..Ne yaşam olarak ne de kriz silsilesi olarak..1994-2001 krizini yaşamış nesiliz.
SOSYOLOJİK OLARAK; faili meçhullerle infaz edilen kürtten başlar,BB nın eşinin GATAYA giremediğinden çıkar...YARGI erkanının askeri vesayet karşısında esas durşundan ilerler.KATSAYI denilen,YUNANın-müstemleke devletlerin YAPMAYACAĞI zulumle bitiririm.:)
2006 de halkın seçtiği parti hakkında-İKTİDAR hakkında kapatma davası aç...(kine bakın hele)
olmadı,GENÇ SUBAYLAR RAHATSIZ..Mitinglerle meşru hükümeti yıkmaya çalış...OLMADı, 2007 de E BİLDİRİYLE güç göster..
Olmadı sarı eldiven -balyoz ..encümeni danış ile,PARMAK SALLA...Sonra CİTİBNK ın bile batmaktan FED ile kurtarıldığı 2009 global krizi gör.
Tüm bunlara ragmen 2011-13 te zirve yakalanmışsa,alkış alır.(sonrasına bir şey demem)
Çoluk çocuğun ergen refleksiyle uğraşıyoruz.
Neyse dayı..Bu gün siyaset yapma niyetim yoktu...SP500 hakkında bir düşüncem vardı.
Onu ifade edip çıkacaktım.
Borç artabilir.100 lirası olanın 20 lira borcu var.Ama 200 lirası olanın 25 lira borcu varsa,durum iyidir.ABD en borçlu ülke.Mesele sürdürmektir.
ADİOSS
Covid de devletin kasasına 1 trilyon koydun mu tüm giderleri ile karşılanıyordu. Bugün 15 trilyon ile nefes alamıyor bütçe. Normal şartlarda bugün en fazla 2-2,5 trilyonluk bütçenin yetmesi gerekirdi o aradaki fark birinin deneyinin bedeli. E kardeşim deneyin pahalıya patladı öde şimdi.
son yazım... artık senin yazılarına cevap vermeyeceğim.
1. o kürtler PKK'ya maddi destek veriyordu ve yurtiçinde terör almış başını gitmişti. ÇİLLER o söz sahibi pkk destekçilerini öldürerek, diğerlerine gözdağı verdi ve terörün finansmanının engelledi. hepsi PKK'lı idi ama ispatlayamıyordun. ne yapacaksın? gözmü yumacaksın ? silahlısını öldürdüğün gibi silehsızınıda öldür gitsin.
bu PKK'LILARA gösterdiğin özeni, bingölde şehit edilen 33 asker içinde gösterdin mi ? onları hiç yazdın mı ? ben görmedim hiç...
2-GATA askeri bir hastane... sivilin ne işi var... PROVAKASYON
çektirsin gitsin başka yerde gebersin
3- YARGI erkanı şimdide SİYASİ VESAYET karşısında esas duruşa geçiyor. ne fark eder
senin karşı olduklarının, karşısında esas durunca kötü, seninkilerin karşısında durunca ses yok
4- KATSAYI'yı anlamadım ama işe girişlerle ilgili falan birşey ise
bunlarda KPSS puanına rağmen, mülakat diye birşey çıkarıp, kendi adamlarını işe almanın binbir türlü yolunu denediler. hala varmı bilmiyorum
5. en önemlisi ASKER
bunu yazarsam uzun olacak, kısa yazayım
Türk Silahlı Kuvvetleri vatanı dış ve İÇ (ki bu ülkeye ATATÜRK DÜŞMANI İÇ DÜŞMANLARIN verdiği zararı hiçbir dış düşman vermedi daha ) düşmana karşı korumakla mükelleftir.
siyasetin başına, Fasık, münafık bir ermeni (!) gelmiş ve ülkeye zarar veriyorsa
onun başını kesmelidir ve kesmişlerdirde...
Sayın Abka bakış açın tam doğru değil,birine ait saydığın yanlışları bir başkasının doğru hanesine yazamadığın gibi , bir başkasına ait doğruları da başkasının doğru hanesine yazamazsın.Ben yakın tarihi sana üçe ayırayım sen yorumla.1.dönem 2002-2011 .2.dönem 2011-2016. 3.dönem 2016-&. iktidarın ülkedeki iktidara ne kadar muktedir olduğunu yüzdesel oran vererek yorumlayabilir misin her üç dönem için.