Ali cemalcim bi vobelit bi senin topiğin okumaktan keyif alıyorum. Deniz hocanın topiği adeta akademik çalışma içeriyor. Senin yazılarındanda keyif alıyorum. Çok yazmıyorum ki laf kalabalığına gitmesin
Desideroyu tanımam yazısını okuyunca merak ettim gittim baktım neyi kaçırmışım neler olmuş diye.
Dediği türde bi yazı yazmış ama dişe dokunur bişey değil bir kişi dediği gibi.troll demiş oda dişe dokunur bi durum değil biride destek atmış onunda çok bi anlamı yok
Öyle yazmış ki bende yazılarda kan gövdeyi götürmüş sert fikir tartışmalar olmuş dedim yok öyle bişey suya yazılmış yazılar
Boşa gidipmaraştırmışım onun için sayfanı meşgul ettim. Bak 1 günde 2 mesaj yazdım
Yazmışken o manipilatörün arkasındaki ekip bi bakmak lazım kombasancıların adamı arkasındaki ekip ve para kimin kimlerle anlaşmışlar neden spk imkb masak 2-3 haftadır trene bakar gibi bakıyorlar. Kazanılan cukkalar kimlere dağıtılmış hepsinin kaydı kuydu vardır.
Adam gibi bi denetim piyasamız olsa bunların hepsini cüklerinden yeni finans merkezimizin kulelerine asarlar.