Future lara bakınca 136 üzeri açacak gibi...
AB pakette anlaşmış...
Printable View
Future lara bakınca 136 üzeri açacak gibi...
AB pakette anlaşmış...
günaydın... endeks 140.000 e çıkacak olsa hangi u 30 kağıdını alırdınız.? şimdiden tşkkrlr.
Dax future yarınlar yokmuş gibi yükseliyor. Dow ayak uydurmaya çalışsa 28.000 civarına gelmesi gerekir. Zaten bir şekilde kabul edileceği kesin olan bir paket için bu kadar coşku bana biraz fazla geldi.
Eskiden olsaydı bankalar gibi tekfen gibi nispeten ucuz kalmış, henüz corona öncesi zirvesine ulaşamamış hisseleri seçmek isterdim. Ancak pandemi sonrası dönem bize bildiklerimizi unutturdu. Şu andaki algımla geride kalmış hisselerin yetişeceğine değil zaten yükselmiş olanların daha da yükseleceğine oynardım sanırım. Yatırım tavsiyesi değil kişisel yorumum ve düşüncemdir.
Günaydın arkadeşler
Tam malı kütlemelik hava oluşmuş
Şahsen bugün çok kişi ütülür DİE düşünüyorum
Şahsen ben pala olsam dayı
Öle ederdim 🙃
Hemde böle daha zevkli olur düşünsene gitmesi gerekirken gitmiyor felan
virüs geldi market tüketimi artacak deyip marketlerde ralli yaptılar,
virüs geldi bütün ilaç firmaları aşı, ilaç, test kit satar deyip orada da ralli yaptılar.
virüs geldi gıda, tarım uçacak deyip bunlarda da ralli yaptılar. bence çok saçma bir ralli sebebiydi. insan sayısı ve tüketebileceği nominal miktar belliyken sanki daha çok tüketilecekmiş gibi düşünüldü, belki de bahane bulunup sade vatandaşa kağıtlar itelendi.
sonuç olarak sıfır atıldı 100 kat daha ucuz işlem görüyoruz deyip ralli gelmesi beklenebilir.
Bizim borsa yükselmek için olumsuz havayı kullanır. olumlu havalarda millet şort azalttığı için yükseliş olmuyor. açılış 120,000 üzeri olur da bakalım kapanış 120,000 üzerimi 119,000 altı mı olacak
10 bin dene 2 bin dene 9 bin dene DİE DİE
3 iş günüdür gidiyor 💓💓
Bugün bakalım kaç bin dene bozacak 😃
Şahsen onun yerinde olacağım alayını boşaltır birde shorta geçerdim😊