Icerden destekli yapiliyor bunlarin hepsi seer. Nasil cikip parlatmaya basladi ya bakan. O konusmadan 3 gun once hareket baslamisti.
10 gun sonra da yatirimcilar su kadar guveniyor diye tweetler atmaya basladi.
Printable View
Icerden destekli yapiliyor bunlarin hepsi seer. Nasil cikip parlatmaya basladi ya bakan. O konusmadan 3 gun once hareket baslamisti.
10 gun sonra da yatirimcilar su kadar guveniyor diye tweetler atmaya basladi.
İçeriden destekli değil bana göre direk iceriden yapılıyor.
CHP AKP MHP iyi diye millet birbirini yiyor mal gibi.
Hangisi gelse ilk önce parmağını yalamayı bırak kolunu sokuyor kolunu.
90 larda bile Baykal ağzını açardı borsa çökerdi neler neler.
Gaz bulma operasyonu mesela tupras da vatandaşa mal kitlediler, fonlar sattı. Sonra yatayda malı vatandaştan alıp 70 -> 350 roket yaptılar. Bunlar iblis bunlarla başa çıkamaz kimse ne yapıyorlar onu anlamaya çalışmak lazım sadece
Halk da çıkarttın mi zarari keyifler nasıl 666
Dogru diyorsun nosfecagri.
Yok halk total loss ta ne zamandan beri. Ona harcadigim emegi, vakti, sinirin karsiligi cikar mi. Hisse tutacaksin da 5000 lira falan olacak da ancak o zaman.
Is Bankasi ve kuslardan kazandim. Is Bankasi en tatlisi, bir dakkami bile harcamadim. Secim geliyor, musibet gidiyor, baski kalkiyor. Bu kadar.
tabi bizim çılgın proje patates :p
https://www.youtube.com/watch?v=9-ThusbaRW8
İstanbul Bostanın da,Çamura düşen meyvelerin sayısı kaç sepet oldu,Sayan ,bilen var mı acaba.?
Gökyüzünde yeşil yapraklar,,güvercinler uçuşurken halay çekenler,Bakıyorum Şimdi sus pus olmuş..
666 yedek akçe az banka aldık 666 tabandan seçimle 3 misli yapar mı bu özeller ben hedefi net biliyorum.
Senden detaylı değerlendirme duymak istedim üstat 666
Uyardık tınlayan yok,neymiş seçimi satın alıyorlarmış,kimse sormuyor bu 24 milyar dolar nereden geldi diye ?,babasının hayrınamı geldi,bak bugün 3 gün sert düşmenin,keklere malları yıktılar pır olup uçtular,ben sağlamcıyım,benim kağıtlar dipte mışıl,mışıl uyuyor,bazıları ayalıyor biaz pirim yaptımı bende kafasına vuruyorum,ortam kötü kolla dötü,bugün sadece garantide yakalandık,önce sattık,peşinden yine damladık,olsun iyi trade yaptırdı bana,15 altına inmedikçe sorun yok,zaten bugün 1 daire daha okuttuk fona attık,endex 3360 normalı 2500 olması lazım...ytd.
Ustatligim yok, senin gibi yatirimciyim Deniz Ali. Ben hukumetin gidecegine oynuyorum gecen Araliktan beri. Ondan midir baska birseyden midir bilemem. Bilmeme de gerek yok. Bankalar ekonominin aynasi. 10 senedir onlara o grafigi cizdiren banka ve sermaye piyasasi dusmani gidiyor. Bence odur. Zamaninda "30 milyar dolara satar misiniz?" diye sorulan soruya "Ancak bir yemek yeriz" diyen adamin bankasi 2 milyar dolardan islem goruyordu. El insaf artik.
Bankalar uzun vadeli yatirim. 2 ayda %300 yaptilar, duzeltmelerinin tamamlanmasini beklemek lazim. Sonuc olarak kervan yolda duzulmuyor bu tavan serilerinde. Dustugu zaman "aaa tepeden bu kadar dustu" diye gelenlere mal yikiliyor.