Hala yedire yedire 1,88 den tabana kadar ne verirse bugün kar görüyor o, çocuğu. Taban 3 kademe kalmış hala milleti çekmeye vermeye çalışıyor ki, yarında eksi %10 aşağıda aça. Bu tip kağıtlar böyledir, yarında eksi.
Printable View
Hala yedire yedire 1,88 den tabana kadar ne verirse bugün kar görüyor o, çocuğu. Taban 3 kademe kalmış hala milleti çekmeye vermeye çalışıyor ki, yarında eksi %10 aşağıda aça. Bu tip kağıtlar böyledir, yarında eksi.
Sevgili arkadaşlar,
Daha evvel epey yazdık çizdik. Güzel yorumlar yaptık beğendik.
Ancak 2017 bilançosundan sonra harika bilançoya, karlılığa doğru düzgün tepki gelmemesi, maalesef buradaki birçok arkadaş gibi benimde çok canımı sıktı ve ayrıldık.
Öte yandan bütün ortaklar için şuanda çok üzülüyorum. Bu arada kimseye üstten baktığımda yok bende zarardayım başka yerde. zaten bu piyasada uv hariç karda olan var ise işe gücü bıraksın borsada devam etsin.
Senede gelecek olursak, bilanço olumlu olmasa da çok kötü değil. Satışlar devam etmiş hatta bir miktar artmış. Bu düşüş inanıyorum ki geçici olacaktır ve tepki gelecektir. Böyle bir tepki olursa devam eden eder etmeyen bir miktar kol kesip başka yerde nasibini arar.
Son olarak kimseye umut verme gayesiyle girmedim. Kısa bir değerlendirme ve üzüntümü paylaştım nacizane..
Umarım en kısa zamanda burada ve diğer senetlerde olan arkadaşlar zararlarını çıkararırlar..
Sevgiler..
Teknik olarak beğendiğim için ben de aranıza katıldım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl gençler eğleniyor muyuz ? [emoji51] yukarıda sitemkar yazılar okudum burada yazanlara göre yatırım kararı verene ne desek boş? Hisse elimde var ancak olmuşla ölmüşe çare bulunmaz kızmanın öfkelenmenin alemi yok. Sektörün genel durumuna bakmak lazım selametle kalın moral bozmayın en kötü para kaybederiz.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Çok can sıkıcı gerçekten hep keşkeler yaşatıyor lanet kağıt.arkadaşlar bedelsiz tarihi açıklandı mı?
Sn.axaray istemesekte keyif bozuluyor.Yapacakta bisey yok.Allahtan tabanı bize reva görmüyorlar.
Bir lotla bir kademe basan hangi kurumdan yapıyor bu işlemi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi