O kadar ulke gezdim su bulgarlar kadar soguk bir milletle tanismadim. Bu arada Bansko guzel. Kayak severler icin tavsiye ederim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O kadar ulke gezdim su bulgarlar kadar soguk bir milletle tanismadim. Bu arada Bansko guzel. Kayak severler icin tavsiye ederim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya vadem doluyor. Acaba 1 ay daha mı vadeli gitsem? Altın ya da dolar mi alsam ? Ya da borsaya mi geçsem?
Karar vermek zor
benim de yarin bitiyor!
bir cok analizler dolarin yakin zamanda 5.5 gormesini gosteriyor!
bakariz! arkadaslar sizler en azi bankadan bir sorun belki onlarin haberi oldu!
birde 31 aralik acikmi bankalar?
nkolay bono web sayfasında 24, facebook sayfasındaki son paylaşımlarında 23,25 yazıyor. Tuhaf bir durum.Birinden biri yanlış ama hangisi?
Pazartesi yıl bitiyor.Senenin düşük kurla kapanması 2018 şirket bilançoları için önemliydi.Bu kur baskısı haftaya bitiyor.İkinci baskı nedeni ise seçime düşük kurla girme isteği.O da mart sonu bitiyor.Ben eminim tüm faizci arkadaşlar vade yaklaştıkça göz ucu ile kurlara bakıyorlar,bir tur daha okey dönsek mi acaba diye.Kimileri düşük kurun cazibesine dayanamayıp okey dönmeyi bırakıp elini açacak.Yoksa başkası elini açabilir çift okeyle eli de kaybetmek mümkün.Tüm bu nedenlerle bu kur düşmez.TL artık yıllar öncesine döndü dandik para lakabını gene aldı.Ha sen ne yapıyorsun derseniz her daim altın almaya devam ediyorum :)))))))))).Çarşı karışacak gram altın alın. YTD .Tüm forumdaşların yeni yılını kutlarım.