Üstadlar boş yere tartışmayın. Atatürk bu ülkeyi zaman yolcuğuna sokmak istedi ve başarısız oldu. Herşey yavaş yavaş olucak. min 300 yılımız var :D
Imkanı ve fırsatı olan cocugunu heba etmesin. Atatürke acıyorum. Cok eğitimliydi, yabancı dili de vardı. İsvicrede 70-80 yaşına kadar yaşardı. Yanlış kariyer secimi yapmış.
Haklisiniz bu namkor millete, 100 gömlek buyuk geldi...
30-03-2019, 01:13
shorts
Alıntı:
Originally Posted by martind
Üstadlar boş yere tartışmayın. Atatürk bu ülkeyi zaman yolcuğuna sokmak istedi ve başarısız oldu. Herşey yavaş yavaş olucak. min 300 yılımız var :D
Imkanı ve fırsatı olan cocugunu heba etmesin. Atatürke acıyorum. Cok eğitimliydi, yabancı dili de vardı. İsvicrede 70-80 yaşına kadar yaşardı. Yanlış kariyer secimi yapmış.
olura bir gün kazara mantıklı bir yazı yaz dişimi kıracam martind.
30-03-2019, 01:13
realities
Alıntı:
Originally Posted by martind
sosyolojik olarak bu memleketin pakistandan veya mısırdan fazla bir farkı yok
dediğiniz gibi atatürkün sokmak istediği yol ve batıya coğrafi yakınlığın getirdiği yenileşme çabası ..
30-03-2019, 01:16
kızılyıldız
Alıntı:
Originally Posted by realities
yani seçimde 5. parti olup koalisyona ortaksan seçimin bir şekilde galibi oluyorsun..?
ismet inönü 1950 den 1972 yılına kadar bir kere kazanabildi o da ihtilalin sonrası ve de koalisyon
en azından basarısız olmuyorsun
kendi secmenıni iktidarda söz sahibi yapıyorsun.
bu kötumu.
bakın 17 yıldır %50 üvey evlat gibi.
iktidar ortağı chp dsp veya mhp olsa böylemi olurdu.?
30-03-2019, 01:20
realities
Alıntı:
Originally Posted by kızılyıldız
en azından basarısız olmuyorsun
kendi secmenıni iktidarda söz sahibi yapıyorsun.
bu kötumu.
bakın 17 yıldır %50 üvey evlat gibi.
iktidar ortağı chp dsp veya mhp olsa böylemi olurdu.?
ne alakası var, seçimin galibi 12 milletvekili eksik diye seni kuyruk yapıyor sen de seçimin kaz***** oluyorsun..?
olayı evirip çevirip kılıçdaroğluna getirmeniz saplantıyı ortaya koyuyor adam 22 yıl iktidar olamamış ama milli şef..