üstat dediğiniz adam TTRAK için "gelip geleceği yer zaten burası (80), ötesini göremez" dedikten sonra önce 110, sonra 180'lere doğru yolculuğu başlatıp bize uzaktan izletmişti traktör ailesi. Bıraksın bu işleri.
Printable View
Sayın mergeni bende severim iyi niyetli bir insan ancak usta falan değil ,usta adam kendi işini kendi yapar madem o kadar anlıyor o çizgilerden ,otursun kendisini zengin etsin ,yapamıyor yapamaz çünkü teknik analizin geleceğe yönelik şu olur bu oluru falcılıktan başka bir şey değil ha geçmişe doğru grafiğine bakar kağıdın izlediği haraket hakkında bir çıkarım yaparsın ama geleceği kimse bilemez ,madem öyle neden üç on paraya kanal kanal dolaşıp çenesini yoruyor
sayın FİLİOZOF16@ siz sakın alınmayın ,tüm teknikçiler benim için falcıdır hatta mümkünse onların dediklerinin hep tersini yaparım öyle para kazanırım
Eskiden bende öyle sanırdım,
Kobralara fısıldayan adamı tanıyana kadar...
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ahmet mergen ne der bilmem,tekniğe de malum daha önce yazmıştım inanmam.Ama kağıda bakıyorum karına bakıyorum ,PD/DD ne bakıyorum,piyasanın genel durumuna ve gidişatına bakıyorum ne borsada ne doholde henüz acele edilecek bir durum görmüyorum.Kağıt bence normal fiyatında,artık ucuz falan değil.Bir müddet izlemede kalmakta fayda var.
Evet dohol fiyatinda sasa gübre ucuz onlara bakmak lazim
Dolar 1,5 lira iken 70 kuruştu yaklaşık; bu embesil hisse.
3.80 olduğunda dolar medyadan çıktı ve hisse bu satışla ancak 1.5 liraları görebildi azami.
Dolar şimdi olmuş 7,5 hisse fiyatı 3,17
Mahir şekilde kasasını dövizle doldursa da
itibar bağlamında bir mesafe alamadığı ortada.
Ytd.
Galata Wind’in halka arzı önemli bir dönüşümün ilk hareketi olabilir..
2012 yılında toplam 126 MW’lık kurulu gücü olan iki adet RES için Ağaoğlu’na 240 milyon € ödenmişti. Toplam ödenen bedel MW’a bölündüğünde yaklaşık 1,904 milyon € / 1 MW yapar.
İlave kapasite artırımları ve yeni yatırımlarla GES’ler dahil toplam kurulu gücü 269 MW’a ulaşmış durumda.
Halka arz edilmek istenen Galata Wind’in değeri yaklaşık olarak 269 MW*1,9 milyon € yaptığımızda 511 milyon € yapar
Kasadaki nakiti en son 390 milyon $ dı onu da 300 milyon €’ya yuvarlayıp üzerine eklersek o da kabaca 800 milyon € eder.
Yani kasadaki dövizi + galata wind toplamı
şirketin kabaca toplam piyasa değerine eşit neredeyse.
Doğan Holding her ne kadar halka açıksa da bazı iş ve işlemleri kapalı kutu gibi gelebilir yatırımcılara, haklıdırlarda..
O yüzden holding iştiraklerinin halka arz’ını önemsiyorum; bence siz de önemseyin😊)
Öncü Girişim’i de bekliyorum mesela..
Aytemiz neden olmasın ? (Zaten yedi bitirdi bizi😉)
Şirketin hisse değerleri nereleri olmalı kısımlarına bir şey demiyorum. Ama hesap ortada onu da görmek lazım diyorum; herkes kendine göre bir değerleme yapsın bi zahmet.
Bu şirketle ilgili tek çekincem, Allah sağlıklı ömürler versin ama; Emmi sonrası dır..
Al-sat tut değildir.
Bilanço açıklandığında karşılaştıracak beklenti fiyatları nedir?