10.36
Şaap titanyum yumruğunu dolar'ın gözüne çaktı. Dolar artık toparlanamaz bundan sonra tekerlekli sandalye ile gezer.
10.36
Şaap titanyum yumruğunu dolar'ın gözüne çaktı. Dolar artık toparlanamaz bundan sonra tekerlekli sandalye ile gezer.
Gayrimenkül fiyatları akıl almaz şekilde artıyor ilk faiz indiriminden beri takip ettiğim evlerin fiyatı yüzde 30 arttı faiz indiriminin ilk kez konut alacak birine nasıl bir katkı sağlayacağını çözemiyorum
Yukarıda onu sordum ben de...
Kredi ucuzluyor da, alınacak kredinin miktarı, dolayısı ile taksitin büyüklüğü de artıyor. Aylık 10bin tl taksit ödeneceği yerde şimdi 15, 20bin ödenecek.
Dövizle geliri olan için bile bir avantajı kalmıyor o zaman.
Her şey olacağına varır du baagalım nolcek.
ytd
https://www.memurlar.net/haber/10010...al-olacak.html
İstanbul'da 1 milyona ev bulmak hayal olacak
Türkiye özellikle fiyat değer anlamında dünyada birinci. Bunu gören bir Amerikalı, Avrupalı kendi ülkesindeki ucuz kredi ile Türkiye'de yatırım yaparak kar ediyor. Genel olarak alımların yüzde 70'i vatandaşlık üzerine. İranlılar pasaportları dünyada tanınmadığı için Türk vatandaşlığı ile bunu aşıyor, Çinliler Türk vatandaşlığı ile İngiltere borsasına açılıyor. Dolayısıyla dünyada bir vatandaşlık pazarı oluşmuş durumda. Bizim yaptığımız saha çalışmasında 2021 yılında 17 bin ile 19 bin kişinin Türkiye'de vatandaşlık amaçlı gayrimenkul aldığını gösteriyor" açıklamasını yaptı.
Kanla elde edilmiş bu topraklarda bedava mülk, bedava vatandaşlık...
Buradan gelecek gelirle 5 milyon mülteciye bakıyoruz.
Ümmet felsefesi tam gaz...
Hiçbir dönemde her şey bu kadar DEĞERSİZLEŞMEMİŞTİ....