Freesky sende az usta degilsin.Kesin bu boga piyasasinda koseyi 10 kere dondun :kahkah:
Printable View
Freesky sende az usta degilsin.Kesin bu boga piyasasinda koseyi 10 kere dondun :kahkah:
Paranin ne onemi var, muhim lan insanlik Hocam. :kmk: Herkese hayirli ve bereketli kazanclar diliyorum. Kazanilani ihtiyac sahipleriyle paylasmak, kazanmaktan daha buyuk bir mutluluk diyor buyuklerimiz. Yoksa rizk, zaten Cenab-i Hak'kin garantisi altinda.. Seans bitince ben size mutlulugun bir resmini gonderecegim. Dun aksam ziyarete gittigim bir mekanda gordum bu yavrulari. Yok boyle bir guzellik....
Saglicakla kalin, iyi ve keyifli bir hafta sonu gecirin insallah.
free
S
K
Y
PS: Vazgectim resim paylasmaktan. Durduk yerde elemanin guvercinlerine nazar degmesin. Adam sehrin gobeginde bir mekan cevirmis. Tavuk, horoz, kaz,ordek, koca bir kumes dolusu guvercin, belki 30 tane yavru, her boyda ve renkte, 12-15 tane kovan, her turlu sebzeden tonlarca.....Belki 70 in uzerinde, hanimi ile birlikte yayilmislar araziye, ektikce, isledikce buyutmusler. Polonya gocmeni bir aile. Bense bir saat yol gidiyorum tavuklari seyretmek icin, adamsa o evin icinde yasiyor, bahcesinde de butun hayvanlari bir arada. Bizim koyunlar 75 dk da, danalar 5,5 saat mesafede. Herbirisi bri dagda sizin anlayacaginiz. Bahcemiz bile kiralik.kendimize ait degil. Cocuklarin okulundan dolayi bu evi almistik, ama artik okul dertleri bitti cok sukur, her an tasinabiliriz.
PS: Ozetle, istediginiz hayati yasamak icin firsat bulursaniz, ertelemeyin. Cunku asil mutluluk odur, mesele cok para kazanmakta degil, mutlu olabilmekte; sevdiklerinizle birlikte zaman gecirebilmekte.... Bir doktor ablamiz var, gecenlerde muhabbet ediyorduk. Takildim kendisine: Abla bu kadar parayi yemek icin de zaman lazim, azcik ara verseniz dedim. Guldu kadin. Gece 12:30'da hastaneden cikmis, sanah 5:30''da geri gelmis. Cerrah kendiisi. Mesele insanlarin yuzundeki gulumsemeyi yakalayip, dualarini alabilmekte demisti bana. Icime oturdu bu laf, cok guzel ve cok anlamli gelmisti bana...Dunku elemanla ilk defa tanistik. Interneteilan koymustu, ben de fasulye almaya gitmistim. 3 saatte cikamadik, o da pek bulamiyormus kafa birini. Laf lafi acti, derken gece oluvermis. Isten direk gitmistim, yagmur da yagmisti. Arabanin bagajindan "kumes ve bahce ayakkabilarimi" cikarttim, pacalari da corabin icine koydum, direk daldik kumese. Hemen gittim 3-5 gunluk guvercinleri sevmeye, hatta 2 gunluk belki de dunku yavrular da vardi. 30-40 cift ve her renkten. MASALLAH dedim. Sonra tavuklar disarida geziyor, arka tarafta arilar....Balin da tadina baktik, markette satilanla alakasi yok.
Is guc ve borsa pesinde kosarken, acaba hayati mi iskaliyoruz, ne dersiniz?
Muthis al/sat firsati (KV) veren hisseler olustu.Haftaya takip edilmekte fayda var.:whistling:
YTD
Tukas hakkinda bilgisi olan var mi acaba. 2.65te kanal dibindeydi 3.15 oldu simdi 2.71 tekrar. Bu kadar cabuk duser mi senet. Yorumu olan var mi . bitti mi hikaye
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela hocam..orneklendirebilir misiniz ?
Bir de endeksin kapanışı nasıl oldu sizce ??
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oncelikle KRSAN'dan dolayi sizi tebrik ederim.Bilmedigim bir kagit.Endeks bence Amerikadan gelen rakamlar ile sabahki duruma gore toparladi ama yatirimci temkinli.Kapanis bana bunu gosteriyor.K Kore hikayesi simdilik pek gundemde degil ama, laf ile satasma olmazsa, unutulur.Haftaya toparlanma bekliyorum Bist'te.Yinede yatirimci bayram tatiline kadar temkinli olacaktir.
Ben sahsen ay sonu guzel seviyeler ile defterleri kapatiriz gibime geliyor.112 K gibi. Mukemmel gelismeler olursa 120 K ya surerler.
Eylul'e dikkat !
Yorumum sadece dolar seviyesine ve 21 agustosa kadar gelecek 2. bilancolar'a dayali.
Fazlada teferruata girmeye gerek yok.Surada bayrama az kaldi.
Kesinlikle YTD.
Bu anlattığınız yer hangi şehirde : )
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.