Originally Posted by
Sugosu82
Sponsor vb bilinmez ancak türkiye de yönetimsel açıdan en kusursuz yönetilen klübün gs olduğunu düşünüyorum.başarısızlığa tahammülü olmayıp en kısa sürede zil takılarak kapı önüne koyulduğunuz bir oluşum.bu yönetim şekli aslında ülke bazında istenilen bir durum kime sorsanız.ancak bunu gs çok iyi uyguluyor.işin diğer boyutu da kovduğunuz adam gs liseli mantığından geldiğinden yine klübe hizmet etmeye devam ediyor.
Kadro ve harcama olayına gelince bu klüp net hatırlamıyorum ama 1 sene önce ligi 13. Bitirmiş bir klüp.1 sene önce senin keremin , sashan, nelssonun vsvs 1 birim ediyorken bugün icardi denen adamın şampiyon yapması ve çok iyi bir sinerji yaratılmasından dolayı hepsi değerini 5 birim yaptı.bugün icardiye 10 milyon verseniz; geçen sene 750 bin dolara oynayıp şampiyon yaptı adam.3 yıllık da 30 milyon versen sana senelik ortalaması 7.5 e geliyor.ve şampiyon yaptığı kadronun değerini katlaması derken parasını misli misli çıkarıyor.şu an galatasaray dünya da en çok taraftar etkileşimi olan 2-3 klüpten birisi.bunu da sosyal medyada bile kanıtlıyor.birçok oyuncu sırf gs ye gelmek için 2-3 katı maaşları reddediyor.rb liepzig bile angelino sanki onca yıldır gs liymiş gibi davranıyor tüm teklifleri reddetti açıklaması yaptı.keza icardi bugün arabistana gitse emin olun 30 milyon dolar para alacaktı yıllık.