Ciddi msn :) bende program yok ama is bankasından gördüğüm kadariyla satış yok sanırım keyfii gdio gbi
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ciddi msn :) bende program yok ama is bankasından gördüğüm kadariyla satış yok sanırım keyfii gdio gbi
Şaka tabiki hacim yok çelik çomak oynuyor çıkıştan önce ne alırsam kar diyor alış satış dengeli.
Bu arabada fren debriyaj yok sadece gaz pedalı var sanki 😁
Korkmayın ben çıkıyorum .Ben ne zaman çıksam hisse uzaya .Alış geldikçe veriyorum.kronta kalacağım 3 ay artık dinlenme zamanı.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar hisse çıkacaksın onu da yazarmisin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu dersem tribünde izleyeciler olarak katılıyorum .%25 kaldı onuda gün içinde geldikçe vereceğim.Benim için yeterli .Acemsah abi bana sonra 18 den geri verir .Bu işler böyle.Kronta yıl sonu hep giderim
Don değiştirir gibi kağıt değiştirip akıl bulandıranlara gıcık oluyorum ben burdayım
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim oynuyorsa biraksin kalp var bende anlik 14,57-15 sonra 14.61-14.93 bu nedir yaa oynamayin
En kralını bera oynuyor. Tek kademeye 400b lotu koyuyor.... Ne zaman boyle oynasa yukselıyor.
Durdu al sat yapti heralda 40 kademe birden koyduydu
Çok sığ hisse zor verebildim 600 lotu kalanlara sabır ve kazanç dilerim
Yatırım tav degildir
Çok doğru
Sizde cimri olmayın canım 3-5 kademe aşağıdan verin zarar da olan yoktur şu an hissede % 1 eksik verin ne olur 14-44 kadar 4500 lot var alıcı şu an. hep bana olmaz ki.
Biz senin gibi göremiyoruz keşke daha o önceden paylassaydin kademelerden ama geçti gitti
valla kademe koyma işini beceremiyorum o yüzden koyamıyorum kusura bakmayın.
Ben daha yeni girdim 15,05 ten.nereye verioz :))
600 lot aldiydim 76 daha koydum duserse koyucaz bakalim :)
çok sığ olmasının nedeni aşırı sahiplidir.. büyük mal kimlerde var hep bilinir... siz hele seansı 1000 ile 5000 arası lotlarla kapattığı günleri bilseniz.. en kalın kademe bile 1000 lot yoktu.. arada kademelerde 5000 bin görüyorum. şuan 15 bin fiyatlarda..
7.50---12 arası en az 300 bin lot el değiştirdi artık eski derim değil.. bu mal boşuna alınmadı.. bu hareket yukarıdan sat aşağıdan bekle hareketleri değil.. bir nedeni var...
son günlerde oyak yatırım günlük bir miktar satış yapıyor bugun de 5000 kadar çıkış oldu... büyük ihtimal kemikleşmiş yatırımcı satışı.. sanırım onun malları ucuza kapatmak için saldılar aşağı..
Sabaha 15 den açar heralde :)
Yahu bi turlu 15 in uzerinde tutamiyorsunuz:)
Piyasalarda calkanti var ama boyle yuksek enflasyon zamanlari parekendenin guvenli liman oldugu zamanlardir
neyse satana da alana da karisilmaz...!:)
bol kazanclar dilerim.!
Haklısın abi kriz zamanında genelde millet ikame etkisine istaneden tavuk yerine et yer don yerine Derimod giyer.Bu güzeldi
Elimde malın %25 duruyor derken 45 kalmış onuda yarın alın .Krontan sonra inşallah geleceğim .
Açığa mal satmam acıkcı yok olsaydı.canlarini alırdım bu hissede
cuzzide olsa var...yapmislar..
Yorum yapabilecek bir kardeşimiz varmıdır? Rica etsek
Bu piyasada akilli olan kazanir.Endeksin bu salinmasina dogal olarak derimde tepki verecektir,aciga satisa prensib olarak karsi olsamda makul bir islem yaptiginida ifade etmeliyim.görünen köy kilavuz istemez
Dow jones -% 3,69
Yarın pek de güzel bir gün olmayacak herhalde 😩
Eşleşmeyi gorebilen varmi nereye kadar salar? Alım yapalim mi ne yapalım
14.40 şuan
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla salmicak mi acaba
14.39 kardeş
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenki gbi 14 e değip çıkmasın yukarı. Ne yapacağını kestirebilen varmı
biz 17 bekliyoz bu 14 e geldi..?
calkanti bittiginde fiyat ne olur acaba?:)
Acemşah usta önceki gün 15 te tutunsun diye dua etmiştim. Sen 17- 20 deyince yani. Şimdi dua ediyorum 14' te tutunsun. Milyon lot alabilecek güçteki abiler vardı . Hikaye oldu anlaşılan.
Endeksin her eksi gidişinde endeksten kat kat fazla düşmesi hiç iyi değil.
düzeltme şarttı..RSI vs tavan boyası yapıyordu günlük -haftalık -aylık.. sağlıklı olan böyleydi
Burada yazan ky larin lot toplami 20 bin lot etmez nedir bunlarin bizden istedikleri.. bu kadar ac gözlülük olmamasi lazim....Tüm bunlar bu hissenin ucuz olduğu gerceğini degistirmez piyasamız hakikaten dürüst olsa tüm bist hisseleri cok daha fazla yatirimci ceker...Senin yurt içi-dışı 150 tane magazan olsun degeri 70 milyon olsun cocuk kandırıyorlar sanki er gec ederini bulur bizde göruruz insallah..