Bedava kına var. Buradada baya ihtiyaç var
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bedava kına var. Buradada baya ihtiyaç var
Millet kan agliyor bazilari da nerdeyse davul zurna çalacak. Cok ayip cookk
kap haberi;gayet düzgün şekilde yazılmış her hangi bir belirsizliği barındırmıyor....şirketin faaliyetlerini durdurması sır değil,,,,haber mevcut durumu iletmiş ve tek kuruluşun alacaklıların ortak olmasıdır,sunduğumuz teklifi kabul etmeleridir,diyor,alacaklılar görüşlerini iletmeye başlamışlar,tümü geldiğinde ortaya bir sonuç çıkacak,,,alacaklıların şartları kabul etmelerin den başka seçenekleri yok gibi,(bilemiyorum şirketin gayrı menkulleri filan varsa oradan alacakllarını tahsil etme yoluna gidebilirler,ancak yoksa şirket faliyeti bitince ancak 1/3 alacaklar yani üçün birini,,,biliyorsunuz zaten alacaklı bankalar bu yüzden hemen anlaşma yoluna gitmişlerdi..yani alacaklıların çok seçeneği yok,,,bizimle aynı durumdalar)kap haberide onu diyor ,,,gelin anlaşalım hep beraber ne kurtarırsak kardır diyor.....bence olumlu olur.ytd
Batarsa batarız çıkarsa zengin oluruz[emoji106]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji106] [emoji122]
Tavanda 5 milyon kaldı😁🤣arkadaşlar battı bu şirket batti
Bu haber olmadi yakinda daha büyük haberler gönderirler
arkadaşlar bu haber değildi ki,,,mevcut durum ifade edildi....beklediğiniz haber geldiğinde,iki ihtimal olacak
1)-0.75 li fiyatlara kadar tavan yapacak
2) yada artık hiç bir fiyat olmayacak,,,biraz sövüp-sayacağız....sonra gidip başka hisselerde bir şeyler kazanmaya çalışacağız...
Bunların dışında başka haber yok......ytd
Kesin sen spiksin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bir de şu olabilir,,,,hisse üzerinde maniplasyonlar olmasın diye bist geçici olarak işlemleri durdurabilir......taki batıncaya veya çıkıncaya kadar...ytd
Yalnız bugünkü 17.55 teki hareket normal değil tek seansta 1 milyon islem hacmi
Akgirayın blombergdeki konuşması olmasa bu haber tavan yapabilirdi..Haberin videosunu kuşta paylaştım izleyebilirsiniz..
Video paylaştım videonun linkini atabilir miyim bilmiyorum..ama haberi yapan Ceren Dilekçinin yazısının linkini atayım..
https://t.co/I5E7DOiNFa
Arkadaşlar bmeks faaliyet mi yapıyordu ne değişti faaliyetlerin durma noktasına geldiğini görmemek için kör olmak lazım gönderilen kap haberinde internet üzerinden satış ve anlaşma beklentisinden bahsedilmiş bu olumlu idi fakat borsagündem Akgirayın açıklaması panik havası oluşturdu bu saatten sonra ya batar ya çıkar ama burda hissesi olmayan art niyetli yorum yapan bu durumdan mutlu olanlardanda Allah çıkarsın
Nasıl batırdılar bu şirketi akgiray şirket batırmakla ilgili kitap yazsa üniversitelerde ders kitabı olur insan imkb Başkan'ı olmuş yanda Nasıl şirket batar ünvanını alıp ender iki zıt ünvana sahip olmuş oscar aday bence
[emoji122] [emoji106]
Açıklamadan sonraki satış yaklaşık 1 milyon250 bin sadece karanlık odada 215 bin olduğunu düşünürsek yarın zor bir gun olacak
Biz battık yıkıldık allah da sebep olanların evinlerine ateşler düşürsün
Geçen yıl temmuzdan beri ben ortak arıyorum diye yatirimcilarini uyutuyor eylül ayında bloomberge verdiği röportajda ortaklık görüşmelerimiz devam ediyor belli bir olgunluğa ulaştığında kamuoyuna paylaşacağız diye biz ortak bulduk haberi beklerken bugün aynı kanala çıkmış bir çok görüşme yaptık ama ortak bulamadık diyor simdide alacaklilarla hisse ortaklığı oda olmaz ise diyecek ki ben şirketi satıyorum bir kac tane bomba haberde o zaman duyarız bunların hayatı yalan
Bence böyle yapacak yapacak ky çıktıktan sonra tüm malları aldığında basacak gaza.Belki 0,18 lere bile çakacak ama sonra yürüyecek. Gören varmı patron topluyormu malı? Bu işleri bilsem zaten bmekse bulaşmazdım:)ytd.
Patronun malı topladığını nasıl anlayacağız bunu sen değil kimse bilemez.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ama bide haber düştüğü zaman bunu kimse tutamaz. Ver eline 1 li fiyatlara...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
27 kuruslarda malmi toplanır olsa olsa mal dağıtılır
Bence şuan senaryoyu da çizmişlerdir...
Sadece zamanı geldiğinde göreceğiz...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Akgiray para sermaye koymadan bimeks ayağa kalkamaz bence
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
ohal olmasaydı çoktan batmıştı
O kadar çok olumsuz yazışma var ki bugün taban açmalı gören var mı eşleşmeleri?