Beklemeye devam
Printable View
Beklemeye devam
Sportifler yatırım değil vurkaç kağıdı, en doğru söz budur heralde. Birde sportifler her zaman başladığı yere döner bu da doğru. Çünki birşey üretmiyorki. Futbol takımı şampiyon olanadığında kulübün değeride yine minimuma iniyor. Hepimiz dersimizi aldık. Ama tamamende umutsuz olmamak lazım. Sportifler herzaman yukarı hareketinide yapar. Tabi bunn için ligin başlayıp hedeflerin ortaya çıkması lazım. Bir sponsorluk anlaşması bir liderliğin gelmesi vs hisse tekrar eski yerlerine döner. Tabi bjk bunu yapabilirmi göreceğiz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba dibini yaptı mı
çıkışa geçmeden demek zor. 479 dan sonra 2,23 den ilave aldım bir miktar. ben çok para bağlamadım bu lanet hisseye. alırken işte ş.ligi falan var çıkar dedik olmadı. artık zararsız çıkma derdindeyim. daha alım yapmam. maliyet düştü sözde. borsadan giden borsada alınır. çok para bağlamamak lazım bu tür kağıtlara. ben az diyordum ama oransal olarak çok yüksek zarar.
Edit
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin dibi yok mu ortaklar ne zaman durulacak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibini spek bilir fakat biz hacimden anlamaya çalışırız...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günler geçti. şu soruma cevap bulamadım da alamadım da. malak malak kağıdın dibi neresi diye izliyoruz. abartıp 2.5 tl yazmışım kağıt şimdi 2 lira. inanılır gibi değil. ayrıca fenerin artık beklentileri yüksek. gs son şampiyon gelir yönü oraya kaydı. bu bjk harbiden 7-8 yıl adam olmaz. var mı planı olan? var mı bu işte yönetimin suçu veya kastı olmadığına inanan?
bir sponsorluk, iki satış, bir ikide güzel transfer, dip yada çok yakınız, bundan sonrası yaa herro yaa merro ...alıma devam ediyorum spekcimm, seçimin bitmesine maksimum 20 daha ne kadar kasacaksın görecezz :oleyo::kahkah:
Lig başlamaya yakın ben görürüm.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be 4.15 ten düşmüş kimse yokmu ?
vee seçim için son yarım gün, pazartesi bir şeyler netleşmiş olacak ve belirsizlik önündeki bir dönemeç daha tamamlanacak..kim seçilirse seçilsin yada iki tura kalırsa kalsın piyasa için belirsizliğin kalkmasına son 17 diyelim..bu gün gün sonu hareketli olcak piyasalır içinn :whistling:
Gerizekalilar ya secime 1 kala riske girip 2 gunde %7 cikarttilar. AkP yeterli sayiya ulasamayip Tayyi baskan cikarsa bist tepe taklak olur erken secim ihtimaliyle
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sportiflerde tek kar etmiş olan sanki beşiktaş 45 milyon kar görünüyor bunlar arasında tek kar eden olduğu helde diğer sportiflerin 3 te 1 inden işlem görüyor oldukça ilginç tepeden yüzde 70 düşmüş ama kimseler yok alınırmı daha düşermi belli değil
bence 4 tl den altı bedava gsray da da durum aynı oda bedava fakat arkadaşların dediği gibi siyasi belirsizlik yüzünden 2 hissede de yabancı satışı oldu
şimdi seçimlerden önce 6 civarından düşüşe geçmiştik herşey aynı seçim bitti sayılır akp devam hedef o zaman düştüğümüz 6 lar olması lazım hadi bakalım neler olacak görelim
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hısse hergun 2 3 gıdıyo kımse yok hayırdır ucacakmı
Direnc kaç
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haftada %30 luk inanılmaz yükseliş , Avrupa şampiyonu olsa bu kadar yükselmezdi hakkaten çok cins bir hisse...
yüklü mal vardı bende çıktım, tek istediği herkesin satması idi. başardı. ben de son kalanlardan olarak bist rallisini bjkas rallisine tercih ettiğim için satıp başka çiçeklere gittim. spek kimse çok büyük dolandırıcı. hiç bir başarıyı fiyatlamaz. başarıyı eksi ile cezalandırır. yukardan satıp aşağıdan alır.
alınacak bir hisse değil bu, isterse 3e katlasın.
gsrayın piyasa değerine ulaşması için 4 civarına gelmesi lazım.
defalarca yazdık burda kupadan transferden cıkmaz dye zıraat turkıye kupasından medet umanınız oldu dedık otobus bosalınca gıder dye ama yook yrn oburgun prımlenır o zaman atlar herks
Yine milletin eline vermiş
267 den tekrar 247 ye geldi...
http://www.borsagundem.com/haber/bes...zgecti/1321190
beşiktaş kredi kullanmaktan vazgeçmiş. bunun yerine gelen haber ne olacak acaba?
Bedelliden vazgecti diye anliyorum bu krediden vazgecme fikrini..o krediyi bana gore bedelli cikarirken kulup kendi payina duseni karsilayacakti diye dusunuyorum..simdi vazgecilince yansumasi olan hisse fiyatinin yukselmesinide bedelli korkusunun yitirilmesine bagliyorum yoksa durduk yere niye yukselsin.tabiki yonetime yakin olanlar ilk duyanlar 2.00 lerden topladi..fikirlerim beni baglar...ytd
Kredi çekerek sermaye artırımına SPK onay vermiyor..
Koy parayı artır sermayeni...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.4 destek, altına gelmediği sürece ümitvar olunur...ytd
Kredi faizi de yüksek olunca krediden vazgeçildi. Şu vidadan ümitliyim bu sene vitrine oyuncu çıkarmak zor olacaktır. Eldeki oyunculardan iyi para edenler satılırsa kulup bu sene ekonomik olarak rahat edebilir. Kredi işi olmadığı iyi oldu...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence de
kredi maliyeti bu zamanda yüksek olur
Banka kredisi kullanmaktan vazgeçen Beşiktaş takıma döndü. Maddi kaynak için elindeki oyuncuları kullanma kararı alan siyah-beyazlılar, Domagoj Vida, Ricardo Quaresma, Pepe, Ryan Babel, Tolgay Arslan ve Matej Mitrovic için gelen teklifleri değerlendirecek.
http://www.fanatik.com.tr/foto-galer...arar-1381596/2
babel hariç diğerlerine lafım yok. para ederse satılsın. ama babel kalmalı.
gel gel yapıp milletin eline verdi .:) bugün 2.37 yarın 2.27 hayrılrı olsun.ytd
2.37 ye kadar geri çekilmeler normal. Ama endekste de hava bozmaya başladı, endekste sert salarsa 2.37de falan durmaz malesef.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence doğrusunu yaptı ,,,ne yapacaktı ya borçlanıp kulübü yüksek faize mahkum mü edecekti
ayrıca bizim lig için bu kadar para harcayan külüpleri anlamıyorum
RICARDO QUARESMA
Çin'den 7.5 milyon Euro'yu bulan teklifler var. Portekizli yıldızın kararını bekleyen Beşiktaş, gitmesi halinde maaşıyla birlikte 12 milyon Euro gelir-tasarruf planlıyor.
bu adam bizde ne kadar oynayabilir artık