O limanin bayrak diregini gotlerine sokarlar olacagi bu.
Printable View
O limanin bayrak diregini gotlerine sokarlar olacagi bu.
Milletin ahini al soy serefsizlik yap dolandir hissene sahip cikma secimde kaybedildiginde elinden alinmasin. Alirlar insallah.
Burası Türkiye her şey mümkündür kanun işlemez gücü olan istediğini alır
Bu kanıbozuklar PD/DD 1.4 gelene kıllarını kıpırdatmazlar ..
şu an resmen silahsız soygun yapıyor tohumu bozuklar
Sayın ALBAYRAK lar
nasıl ? toplu tecavüzden memnun kaldınız mı ? memnun edebildik mi ??
yetmediyse durmak yok yola devammm !
Siyaset yapmak istemiyorum ama oyumu daha önce desteklediğim partiye Bimere ve Cİmere mail attım ve şöyle yazdım.
Sn.Başbakanımızın tavsiye ve görüşlerine uyarak Trabzon Limanı işletmesinin halka açılırken milli sermaye diyerekten hissesini aldım.
Fakat aldığım günden itiaren yatırımım eridi.
Bu süre boyunca işletmenin herhangi bir yapıcı desteğini göremedik.
Trabzon Limanı halka arzı şunu tescilledi şöyleki;
artık küçük yatırımcı hiç bir halka arza katılmayacak önünde Trabzon Limanı arzı (soygunu) önünde dururken.
Bu sebeplerden dolayı tepki için artık oyum muhalefet partisine veriyorum.
Saygılarımla.
Zavallı liman...
12.50 tl den kolu bacağı kesip çıkmıştım.
Burda her olumsuz yorumumdan sonra beni manipülasyon olarak,speğin adamı olarak suçlayanlar acaba nerdeler?
Bu kağıdın değeri 8-9 tl. Halka arzda yüksekten geçirdiler dediğim de beni topa tutanlar nerdeler???
Bu lanet kağıttan çıkar çıkmaz sasa dan zararın yarıdan fazlasını çıkardım günlük trade ile.
Bu hırsızlar kurtaracak olsa önce tmsn o kurtarırlardı. O da göçmüş çünkü.
Allah yardımcınız olsun...
Rize Ovit tünelide açıldığına göre iran malları oradan rize limanına gider mi ? o zamanda rize deki limanı halka açarlar mı ?
Bunlar kimin gözünün yaşına baktıki , bundan sonra da baksın (Ayrıca kimi kime şikayet edeceksiniz ).
Anca Ver Allahım ver, haram helal farketmez , yerim Allahım yerim modundaydılar bundan sonrada aynı devam ederler.
7-8 liraya kadar gidecek malesef öyle görüyorum ama şunu da söyleyim bu kadar kötü bir halka arzı kimse hak etmiyor
dipsiz kuyu amk.yapıştır tabana sende rahatla
hergün 3-5 eksi nedir bu çin işkencesi gibi
sizin yatacak yeriniz yok albayraklar ,yatacak yeriniz yok..
Seçimlerden sonra mevcut hükümetin devam edip, bakanlıkların birleştirilmesi, Ulaştırma ve Enerji bakanlıklarının Albayrak lara verilmesi ihtimali ne kadar, ben düşünmeden edemiyorum Maliyet 14,98 YTD
Denizyolu ile yapılan İthalat+İhracat Rakamları hakkında bazı bilgiler ;
1.Çeyrekte geçen yıla göre USD bazında %20.68 artış olmuş.
2017-1.Çeyrek -> 51.1 milyon USD
2018-1.Çeyrek -> 61.7 milyon USD
İlgili çeyrek ortalama USD kuru ile TL'ye cevirirsek TL bazında artış %24.65 oluyor.
2017-1.Çeyrek -> 188.59 milyon TL
2018-1.Çeyrek -> 235.07 milyon TL
Gelelim 2.çeyrek verilerine
2.Çeyrekde sadece Nisan 2018 verisi açıklandı. USD bazında %20 artış olmuş.
2017-Nisan -> 17.8 milyon USD
2018-Nisan -> 21.3 milyon USD
İlk 4 aydaki USD bazında artış her ay için %20 olmuş.
Mayıs ve Haziran aylarında da bu artış oranı DEVAM EDERSE TAHMİNİ RAKAMLAR.
2017-2.Çeyrek -> 55.8 milyon USD (TAHMİNİ)
2018-2.Çeyrek -> 67.1 milyon USD (TAHMİNİ)
AN itibariyle 2.çeyrek ortalama kur ile TL'ye cevirsek TL bazında artış %44 oluyor.
2017-2.Çeyrek -> 199.9 milyon TL (TAHMİNİ)
2018-2.Çeyrek -> 288.2 milyon TL (TAHMİNİ)
Kaynak www.tuik.gov.tr
----------------------------------------------------------------
İlk çeyrek denizyolu ticareti TL bazında %24 artmış , bizim net kârımıza yansıması %32 artış oldu.
Görünen 2.çeyrek denizyolu ticareti TL bazında %40-50 artacağı. Bizim kârımıza yansımasıda olumlu olacaktır/olmalıdır.
Bol kazançlar,
İyi bayramlar,
Bu şirkette battı galiba başka 110 milyon dolara çıkan şirket 44 milyon dolara indi 60 milyon dolar değer kaybı ileri demokrasilerde böyle şeyler oluyormu
Teknikten anlamam ama seniki vurmak değil öldürmek dip 8.20 olma ihtimali kadar buralardan tepki verme ihtimali yokmu tahtaya bir grup yüklü girse 8.20 nin ne anlamı kalır...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SEçime bağlı
Ne kadar kötü bir hisse düşmediği gün Yok halka arzdan beri istikrarını bozmadı bende artık inanmaya başladım 7-8 lira olacağını belkide daha aşağısı
Albyaklar grubu yıllarca Tümosandan yok tank yok tren yok tüfek yok bilmem de diyerek güzel söğüşleme yaptı.
Adı çıkınca napsınlar dolandırıcıların yaptığı gibi yeni şirket kurup yeni söğüşlemelere başladılar.
Yarın bir gün eşlerinin çocouklarının üzerlerine şirket kurup borsaya açılacaz derlerse hiç şaşırmam.
Tlmanda yapılan alenen soygun. Artık halka arz yapılırken Tlman örneği verilecek her yerde ve her zaman.
24 Haziranda cevabınızı verin ki bizden çaldıklarını ellerinden geri alalım.
TUIK'in açıklamış olduğu Dış Ticaret Verileri arasında Gümrük bazında ithalat+ihracat rakamları mevcut.
Trabzon Gümrük Müdürlüğü Rakamları şu şekilde
2017 - 1.Çeyrek İthalat+Ihracat Toplamı 279.084.000 USD (Ortalama kurdan 1.029.796.000 TL)
2018 - 1.Çeyrek İthalat+Ihracat Toplamı 313.803.000 USD (Ortalama kurdan 1.196.031.000 TL)
1.Çeyrek artış oranı TL bazında %16.14 olmuş. Bizim 1.çeyrek bilançomuzda net kâr %32 artmıştı.
2018 2. Çeyrekte sadece Nisan ayı verisi açıklandı. USD bazında artış oranı %17.36 olmuş Nisan ayında.
(Ithalat %48.22 artmış , Ihracat %13.73 azalmış)
Mayıs ve Haziran ayında da bu oranlar olursa rakamlar aşağıdaki gibi olacak (TAHMİNİ)
2017 - 2.Çeyrek İthalat+Ihracat Toplamı 330.375.000 USD (Ortalama kurdan 1.182.281.000 TL)
2018 - 2.Çeyrek İthalat+Ihracat Toplamı 394.999.000 USD (Ortalama kurdan 1.706.079.000 TL)
Rakamlar bu şekilde olursa 2.çeyrek TL bazında %44.30 oranında artmış oluyor.
Eğer Mayıs+Haziran ayları yukarda belirttiğim Nisan ayı gibi geçerse 2.çeyrek bilançosu 1.çeyrekten çok daha iyi gelecek görünüyor.
Ama malesef bu durum fiyata olumlu yansımıyor.
Şirketin 2018 FAVÖK beklentisi 13.9 milyon USD.
An itibariyle ortalama kur (ilk 6 ay) 4.04 seviyesinde. Yılsonunda ortalama kur 4.2 olursa (çok daha yukarda olabilir) 58.38 milyon TL yapıyor bu rakam.
Kabaca 46-48 milyon TL gibi bir net kâr yapar bu. Geçen sene 31 milyon TL idi.
İlk seans kapanışa göre piyasa değeri sadece 202 milyon TL.
Umarım yönetim/hâkim ortaklar kafasını kumdan çıkarıp hisse geri alımı dahil hertürlü önlemi alır. Yatırımcının yanında olur.
Bol kazançlar,
Mal'ın Çatalı :)
https://i.resimyukle.xyz/53dLyB.png
Temel olarak ucuz teknik olarak da alım pozisyonuna gelmiş
https://i.hizliresim.com/5y2Gqz.png
https://resmim.net/f/YIcfuq.png
Bizim çanağımızı kırdı seçim üstü kimse almaz ama hükümet gelirse tekrar alım gelebilir...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın en boktan hisselerinden bir tanesi birde benim aldığım hiç bir hisse yükselmez arkadaşlar malesef adınıza üzgünüm bu boktan hissede zararım çıkana kadar bekleyeceğim buda gösteriyorki en az 5 yıl bu hisse yerinden oynamayacak
Panda sürüne sürüne yapayalnız geberirsin insallah
herkes arazi olmuş ,ne tlman ne endeks umut vermiyor
Öğlen oldu hacim 100bin. Şaka gibi valla şaka gibi!!
Hacim çok ama işe yaramıyor bereketli değil fos en ufak yükselişte satış yiyor çok ilginç
Arzdan beri düşüyor. Yatırımcının çok kötü ahını aldılar çok kişiye kol kestirip zararına sattırdılar. Telafi edeceklerine de kimsenin pek inancının kaldığını düşünmüyorum. Senedin dibi felan da yok. Endeksin düşüşünü düşmek için çok iyi kullanırken çıkmasında aynı durum yok. 14, 13, 12, 11, 10 şimdi 9 lara alıştırıyorlar.
Ben 2.çeyrek bilançosundan biraz umutluyum en azından zararı biraz daha azaltıp çıkmak için bi fırsat verebilir. Kişisel görüştür, tartışılabilir, doğrudur, yanlıştır :) bu arada “derinlikler” arkadaşım alım satımı paylaşabilir misin? Tşk.
Bugün Albayraklar'ın diğer kağıdı TMSN hareketlendi diye TLMAN da biraz hareketlenir gibi oldu..Millet bilançosuna bakmaz karını temettüsünü umursamaz ama az bi hareket görünce de balıklama atlar ne diyelim.
Şimdi hisseye bulaşanlar, biraz şirketi araştırınca güzel hikaye görecekler, 6 aylık bilançosunu beklemeye istekli daha geniş bir grup oluşacak vs vs..
KY nın elindeki malı bir şekilde almak için çalkalayacaklar, anlamsız hareketler silsilesi görebiliriz..