[QUOTE=ulas351;4574261]Huuu uyuma uyuz hisselerin çoğu tavan. Usandirsin milleti. YTD
Ayıp olmasa EKSİDE kapatacak.Gerçekten usandırdı.
Printable View
[QUOTE=ulas351;4574261]Huuu uyuma uyuz hisselerin çoğu tavan. Usandirsin milleti. YTD
Ayıp olmasa EKSİDE kapatacak.Gerçekten usandırdı.
Hiç sorma değerli kardeşim hiç sorma. Bu mendebur hisse yüzünden neler kaçırdık neler. Elimdeki 20bin lot Kütahya poreleni 7 liraya verdim 42 li rakamlarda bu şerefli hisseye girdim. Güzelim naten ve ayen leri satarak bu mendebur hisseden 40 li rakamlarda biraz Dah aldım. Şimdi sattığım hisselere bakıyorum kutpo neredeyse 40 lira olmuş ayen naten tavan. Bu kalkınmaya ne kadar söylesek azdır. YTD[QUOTE=eldoR21;4575155]POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.HAYAT HERGÜN YENİDEN BAŞLAR.Hadi artık KALKINMA; KALKINDIR BİZİ.Önce sağlık tabii.
Senin yönetimini de spekinide ve bir cümle yedi sülalenide taaaaa.... hacca göndereyim.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saat 14.30 da KAP'a bir haber düşüyor .Ne getirdiği ne götürdüğü belli olmadan sahtekarlar kağıdı 42.20'ye taşıyıp mal çıkarıyorlar.Yine olan k.y.cıya oluyor.Sonra yine geriye.Hadi biz trene bakar gibi bakıyoruzda hep söylüyorum bizim gibi bakmaması gereken resmi gözler olan bitene neden müdahale etmezler anlamış değilim.
Kağıtta ilk maliyet düşürme işlemimi yapacağım. Bu genel kuruldan bi numara çıkacağını düşünmüyorum. İnşallah yanılırım
Vede tahmin ettiğimiz gibi genel kurulda dağ fare doğurdu.Bir an evvel KALKINAMAMA kağıdından kaçmanın yollarını arayacağı herhalde.
Gerginlige gerek yok.pozitif dusunun bu genel kurulun gundemi de sonucu da belli idi.guzel seyler olacagi kanaatindeyim uzun vadeciyim.
Hepimiz sahadaki futbolcular gibiyiz, burada da bir takımı oluşturuyoruz aslında. Mevkilerimiz ayrı olsada ortak noktamız kaleye gitmek ve golü bulmak. Sadece stillerimiz farklı, Enigma ustanın yazdıklarından asıl tarzının bu olmadğını anlayabiliyorum, hisse bizi çok gerdi açıkçası. ELDOR 21 arkadaşımıza da mümkünse dönmesini istirham ediyorum, önümüz bayram ve Kalkınma çok şeylere gebe barışın lütfen, kırmayalım, kırılmayalım, bir anlık duygu yoğunluğu ile ENTER tuşuna basınca iş işten geçiyor, Sn.Enigma KEŞKE silebilsem diyor,
--------------------------------------
Yani umutsuz olmaya gerek yok arkadaşlar, hisse hakkında tamamen YTD olmayan KİŞİSEL görüşlerim :
** Hisse ya çok oyalandığı 40 TL civarlarından veya aşağı salınarak ya da normal ölçüde yukarı bir hareket yaparak sonrasında ani bir genel kurul kararı ile bölünebilir. Derinliği artan hisse tabana yayılarak daha istikrarlı hareket edeceğinden sağlıklı bir ASIL ÇIIKIŞI BÖLÜNMEDEN SONRA yapabilir.
** Hisseyi İş yatırımın iki ayda 300.000 lot artırmasının BİR NEDENİ OLMALI diye düşünüyorum (OLUMLU) Citibank 66 da satmadı maliyeti 30 civarı olmasına rağmen , virüs ile 22 ye düştü TAKASTA yüzde 30 lu rakamlardan inmedi NEDEN? Beklenti büyük olmalı diye düşünüyorum (OLUMLU) ve en önemlisi hisseyi kimse satmıyor iş yatırım hala toplayabilmek için bir madenci gibi çalışıyor.
** İki yılda İki defa 5 den 60 a 10 dan 66 ya çok hızlı hareket etmiş bir hissedeyiz ve bu hareketler esnasında ve sonrasında devletimizin KLNMA üzerinden planlamış olduğu temeli sağlam ciddi atılımların bizde yarattığı beklenti kafamızda bir DEV oldu diye düşünüyorum, KENT GIDA ya bakıyorum 800 TL KALKINMAYA bakıyorum 40 TL, burası BİST ve KALKINMA nın KENT Olmaması için bir neden yok veya olması için neden çok . Ama sorun şu : SABREDEBİLECEK MİYİZ? Yaptığı hızlı hareketler ve yapması planlananlar bizde heyecanı artırıp sabrı bitiriyor. Kalkınma yatırımcısının sorunu bu. Mübarek yaptığı hız ve manevralarla gözümüze SPOR OTOMOBİL olarak girdi. BİST te tescilli motor performansına rağmen BİNEK ARABASI gibi hareket etmesi bizi çıldırtıyor. Hayırlı yatırımlar.
Uyu bakalım uyuz essek uyu. Ömrümüzü yedin ömrümüzü
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepsi çıktı ama bu sabit kaldı varbi iş hadi hayırlısı diyelim beklemeye devam
Alptunga Bey çok güzel yorumlamışsınız son durumu.
Devletin bu bankaya yüklediği misyon çok fazla ki daha yolun başındalar.
Burada şu an yapılan, dediğiniz gibi bir madenci gibi mal toplanmaya çalışılması.
Tahtayı hafif düşürerek baskılamaya devam edebilirler.
Orta ve uzun vade de ben son derece olumluyum ama sabırla beklemek gerekiyor.
Tahtada da çok fazla yatırımcının kaldığını düşünmüyorum.
Sn.Alptunga Bey, ara sıra tahtanın takasındaki gelişmeleri paylaşırsanız çok sevinirim.
İsyatırım gözleminiz dikkat çekici.
Syg,
39-40-42 oyalanma rakamları,40 al 42 altı postala taktiğinde çalışıyor epey zamandır,zamanında Kentde bunun gibiydi,bu 3.50 iken,kennt 110-120 idi,bu 10 misli pirim yaptı,şimdi kentte o kadar yaptı,böyle sığ hisseler zamanında diplere demir atar,bir bakmışız füze olmuş uzaya gitmiş,borsa gerçekten garip bir yer,28 yıllık hayatımda çok sürprizler görmüştük,o sürplizlerden sadece tek tük olanı denk geldi bana,TS-FB-BJK,geri kalanları çerezlik 3-500:yes:
Aldık bir miktar. bakalım ne olacak. inşallah uğurlu gelir. YTD
1-2 gündür hacim artışıyla orantılı kıpırdanma var..
Özellikle bugün 41.50 ve üzeri 150k ya yakın aktiften aldılar..İnş boşa almamışlardır :)
Son bir ayın en yüksek işlem hacmini yaptı ama yine de kıpırdama yok. Birileri mal boşaltıyor anlaşılan. YTD
44 aşıldı,tarafımca postalandı,alan hayrını görsün:)
FETHİYE'DE BULUNAN OTEL İÇİN MUHAMMEN BEDEL DUYURULDU Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nın ihale ile satışa çıkardığı otel için belirlediği muhammen bedel ise 28 Milyon TL olarak açıklandı. Haberin Tamamı İçin: https://www.emlak365.com/emlak-haber...de-h33723.html Emlak 365 | Emlak Haberleri
44.50 den verdim piyasa aşağa gelince 42.80 den tekrar aldım...Dayanamadim resmen :)
dün aldıklarımızı 46 ve üzerinden verdik gitti. Düşerse alırız yine. YTD
Ama düşmedi tavan oldu.
48,50 düşüş trendinin direnci.
Burası kırılırsa ilginç olabilir.
Bu yüzden yarın önemli, bakalım ne yapacak.
İki gün önce ichimoku mavi çizgisi yeşili yukarıya kesmiş, yeşil bulut üzerine atmış. Bugünse mavi çizgi kırmızıyla öpüşmüş. Yarın çok önemli. Sene de bir hareket yapıyor ne satarsınız ki çık çık çık YTD
Tavandan vedalaştık,ama herzaman göz ağrılarımdan biri olacaksın...
Takibe devam :)
İçi boş ıvır zıvır tahtalar yukarıda sen hala 10 kdmye oyna alnus denen aracı kurumdan oynayan dallama
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Kaçan kaçıyor
Günaydın.Yine anlamsız hareketler başladı KALKINMA'da.Gerek genel kurulda gerekse genel kurul sonrasında hiçbir olumlu haber (yöneticilkerin maaşlarına yapılan zamlar dışında)KAP'a düşmeyince ortaklar altına ve dövize kaçıyorlar herhalde .2.gün yine dibe gidiyor kağıt.İnşallah döner ama zor görünüyor bayram öncesi.
Yok mu bir yorumu olan..?
Bu hafta 50 üzeri kalıcı olabilir miyiz acaba.?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=skfeyi;4642292]Yok mu bir yorumu olan..?
Bu hafta 50 üzeri kalıcı olabilir miyiz acaba.?
Günaydın.Bu kagıda yorum yapmak gerçekten zor kardeşim.Örneğin bu sabah açılışa bakarmısınız.Endeks nerde biz nerdeyiz.Elinden gelse dip yapacak.kolay gelsin.
Evet, böyle bir günde devre kestik..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enterasan bir işlem günü .Endeksde eksi %6 ya doğru gidiyor.Bizim kağıt devre kesmede rekor kırdı maşallah(!)
Beklentisi olmayan önden düsüyor
Ytd
Günaydın.Akşamdan sabaha gerek KAP'a düşen haberler gerekse genel müdürün açıklamaları OLUMLU gibi görünüyor.
BİST'in brüt takas uygulama kararı aldığı 18 hisse arasında KALKINMA'nın bulunması (Ayın 6.sındaki sürekli devre kesmelere neden olanların işlemleri sonucu ) olumsuz bir haber gibi görünsede ben bugünden itibaren kağıtta olumlu hareketler OLABİLECEĞİ görüşündeyim.İyi günler olsun .sağlıkla kalın.
Sabah sabah iyi niyetli yaptığım yorumun teyidini maalesef seans açılışından bu yana (2 saattir)göremedim.Brüt takas konusu daha fazla etkili oluyor herhalde %5 eksiye doğru düşmesinde.dibe doğru gidiyor yine.Bekleyelim.yapacakda bir şey yok.DEvre kesdi yine.bende devre kesdim.sağlıkla kalın.
iŞLER İYİ DEĞİL DOSTLAR.