Dostum bu şekilde bık diye yapıyor olabilirler. Zira önünde borçsuz bir bölünme var. Sabredelim bakalım ben 20 den aşağı salacağını sanmıyorum. Ytd. Dikkat ettim yine gıdalar eksideHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dostum bu şekilde bık diye yapıyor olabilirler. Zira önünde borçsuz bir bölünme var. Sabredelim bakalım ben 20 den aşağı salacağını sanmıyorum. Ytd. Dikkat ettim yine gıdalar eksideHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin tavan veya tavan olması için beklentiler nelerdir aceba acemiyim osebepten soruyorum
CPH2043 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine tabana yazanların mallarını topladılar
Buraları destek yaptık gibi 22 aşagısı olmuyor maşallah
Baskı olmada kağıt gidicem diyor resmen umarım 28 i bu hafta devirip önümüze bakarız
https://www.kap.org.tr/Bildirim/882257
Kapta tam olarak ne revize edilmiş anlayanlar açıklayabilir mi teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Investing resmen çoluk çocuk yerine dönmüş. Panayır yeri gibi algıcılar panik yapanlar. Şuan tabandaki malın 200bini en az orda ki insanların gerçekten üzülüyor insan. Bu kadar amatör olunmaz
Ondan burda bilgili kişilere sordum invest te ya algici insanlar var ya da panikleyen kişiler var hissede acayip oynamalar oluyor bende şahsıma aceba hisse doygunluga mı erişti (ytd) diye düşündüm sizlere sordum burası baya doğru bilgi paylaşımı yapıyor teşekkür ederim herkese düzgün bir forum CPH2043 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabana satış giriyor enayiler ulan sonunda sattıracaklar banada sinirlerim tepemde
Köküne kadar buradayım tamamen kendi şahsi görüşüm. Lot fazlalığı hariç tek kötü haberi yok hissenin. Neden böyle anlamadım. Bir süre yatay seyredeceğiz sanırım. Bu kadar tavana normal mi? Evet normal
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynısı Carrefour da oldu 38 den geri döndü simdi 24-28 arası gidip geliyor onunda yakında yukarı yönlü kopacağını düşünüyorum.
Bizi çok baskılıyorlar ortada toplam belki 5 milyon hisse dönüp dolaşıp birilerinin cebine giriyor. Ben hala diyorum 20₺ asagısı bölünme gerçekleşmez düsüncesindeyim. Hakkımızda hayırlısı ytd
investing forumu bitmiş
Arkadaşlar,
Bilgi almak isteyen kap açıklamalarına bakarsa daha iyi olur.
Burada da bayağı bilgi paylaşımında bulundu herkes.
Kimseye tavsiyede bulunamayız,yasal da değil .
Şahsen, maliyet olarak çok ,çok iyi yerlerdeyim.
bu yüzden düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirme yönünde işlemler yapmaktayım.
Herkese bol ,bereketli kazançlar olsun inşallah.
[QUOTE=Zirro;4854884]20 tl, den bölünme için düşük rakam değilmi
Benim gözümden bakarsak 30-40 arası olması gereken ideal fiyat. Ama resmen baskıya boyun eğiyor kağıt bizim kymiz de sağolsun. Umarım buralar dip olup yarın dönüş yapar. Bugün 1.5 milyon el değiştirdi
23.12 den 2 milyon alındı
20.90 dan 1 milyon üzeri
20 aşagısını saymıyorum bile ordan da tabandan kalktığımız gün olmuştu.
Bunlar kendi fikirlerim tabi ki kesinlikle ytd. Bu saatten sonra alım için bakiyem de yok artık tamamıyla hissedeyim bana göre de yüklü var. Rüçhanı sonuna kadar beklerim.
Ceza aldırmak için ellerinden geleni yaptılar ky malını toplamak için ne hale getirdiler hissede aşırı panik var.
zorakipaşha
Tek fiyat bitene kadar, inmeli-çıkmalı,almalı-satmalı günler göreceğiz gibi duruyor.
bunlar mal toplama dökme çabalarımıdır nedir ilk defa böyle bir kağıt gördüm valla ben sasayı piskopat sanırdım onun tahtacısının oyunlarını yıllarca öğrendikten sonra vız gelip tırıs gidiyor fakat bu merkonun tahtacısı daha bir psikopat çıktı bu nedir yahu inşallah karsız bırakmaz beni maliyetim olan 15.97 liraya getirerek
Te taban teallaam
Bu psikopatlık değil adamlar kasıtlı ceza aldılar bu hale gelebilmek için.
zorakipaşha
Yukarılardan alanlar için iyi olmadı.
Dönüş yapacağı yeri iyi kollamak lazım.
Pandemi nedeniyle kibris a gidemeyenler bu hisseye de dadanmiş anlasilan :). Finansallardan anlayan var midir burada ?
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15,75 birlik olun alın. Keriz Kaddafi malı bunlar.
Ohhh yine tabanız ne güsel bütün kârlar gittiii
Neler oluyor merko da
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkoda neler oluyor.
Şirin görünmeye çalışan çakal hırsı soygunc bir patron var malı yıktı aşağıdan topluyor sırf toplamak için kağıda ceza yetirdiler. Milleti soyuyorlar hepsi bu
zorakipaşha
Hisse taban yiyor yasaklı patronda şirin şirin açıklamalar yapıyor komedi gibi.
zorakipaşha
Formatın bedellisi kabul edilmemiş...
Alış zamanını iyi belirlemek lazım.
Çok olumlu yaklaşıyorum galiba ama ben hala bu hissenin 30₺ civarlarında bölüneceğini düşünüyorum.
En düsük olarak da 20₺ bölünür gibi
Şu olumsuz hava bi dağılsa biyerler de durması gerekiyor artık hareketler çok sert ne yazık ki.
4 milyon tabanda varsa bunun en az 2 milyonu da ky malıdır üzücü gerçekten
Duncan Blake bilir misin?
Alistair babasını geçti !
Merko hissesine tyo verilerek katıldım çok ileri gidicek dendi belkide gidicek ve biz görecez. lakin aynı kişi artı da tyo verdi ondanda aldım. Aldığım günden bugüne dek tyo olarak alınan 2 hisse sürekli düştü. maliyet düşürdüm artıda.
İlginç olan verilen iki tyo sürekli düşüyor ya yedirdi yada yükselecek artık zamana kaldık. Ytd.
Ama patron çakal
zorakipaşha
Arkadaşlar neyden bahsediyonuz biraz açık konuşun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplantı nisabı ve yasal bildirim süresi nedeniyle toplantımız Kasım'a ertelenmiş.
Olumlu tarafı,bu süre zarfında bedelli onayı da gelir,işi bitirirler.olumsuz tarafı ,piyasa nasıl algılar belirsiz.
Bu sabah da taban açarsak,herkes elindeki kartları tekrar gözden geçirecek.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Oh be tabandan çıktık sonunda