karin ağrısı belli oldu
Printable View
karin ağrısı belli oldu
neymiş karın agrısı açıklarsanız sevinirim...
Bukadar zorlanıyorsan bedelsiz verseydin
Son dakika taksite bağlamak hoş değil.
Yasa gereği ile alakalı sanırım yanlış anlamış olabilirim
evet anlaşıldı neyse saglık olsun 19 kuruş verecekmiş diger kısmı 75 gün sonra verecek yapacak bir şey yok...
sağlık olsun... diğer gıdalar üçe dörde katladı
petun un buğday üretimi var mı? bilen cevaplarsa sevinrim
Endeks +1 niye gitmez ki Petun anlamak zor...
Evet gıda endeksi düştü haklısınız ama yine bence uluun a bakmaya başladı o hareketlenmeden olmayacak gibi...bilançoda iyi gelecek gibi duruyor hayırlısı artık
ne oldu ki şimdi bu kadar düşecek...çok ilginç bir hisse vallahi...
akranları show yapıyor. hani burda birisi yazıyordu uluun giderse buda gider
Evet bir ara ben yazmıştım ne olmuş yAni 2-3 ay onla beraber hareket etti hatta geçen hafta onla birlikte hareket yaptılar bugün yapmadıysa ne olmuş yAni ayrıca hayatı boyunca uluun la beraber gidecek diye de birşey yok...
hani ulun gidince petunda giderdi:(
Evet bu ara uluun u pek takmıyor...uluun tavan oldu bizimki %4-5 zar zor yaptı bir karın agrısı var ama...geçen de aynısını yaptı ilginç mal toplamak içinse bu baskı valla helal olsun...
hani ulun gidince petunda giderdi. ulun üçüncü tavanını yaptı bu hala izliyor. tövbe tövbe
valla sorma en azından eskiden %5-6 yapardı uluun gidince şimdi onu bile yapmıyor...oyun büyük mü acaba...
küçük kardeş pinsu gitmeye başladı bakalim ortanca ve büyük kardeş ne yapacak
tavanda kaç lot ile bekledi bilgisi olan var mi?
Tebrikler arkadaşlar. Pnsut olarak arkanızdan izliyoruz. Darısı başımıza :)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 26167
1,006 milyon lot
haftalık alıcıları paylaşacak olan arkadaşlar var mı?
Hissemiz tavan kapadı maşallah. Cuma takası ilgin anormal bir alıcı iştahı var eger bilanço sonrası beklenti bitti satışı olmazsa
sayın aspirin cumlenız devrık anlaşılmıyor net.. bılancoya daha var ayrıca .. mesele teknıkte 26.10 ustu kapanıslar yapması idi fakat anı sert bı dırek dıkıp tavan yaptı cuma..teknık olarak guzel olması ıcın 27 altı kapamaması ptesı gun sonu cok mutu eder benı . ptesı tavan olmasada olur yeterkı eksı yapmasın gun sonu ..a1 kağıda gırmıs denıyor bı o huzursuz ettı beni gırmemıstır ınsallah
İlk 3 alıcı 2 milyon almış müthiş diger satıcılar kısmı _750 bin,bu küçük yatırımcı çıkmış anlamına geliyor olabilir tahta 1milyon alışta kapanmış bana sıra dışı geldi hayır olsun inşallah.
normal bir sıçrama değil bu. hikayeyi bilen varsa yada tahmin edebilecek var mıdır?
Ek 26171
Cuma gününün pastası
bılancoya daha var demıstım ama aspirin haklıymış oncekı tarıhlerdekı 9 aylıklara baktım acıklanan bu haftaya denk gelıyo bu hafta 5 gun ıcınde acıklanma ıhtımalı cok yuksek.yarın yani ptesı sabahı saat sabah 6 da bıle acıklanabılır ınsallah onu satın almıstır cuma gunu ..
Terse yatırdı ne beklerken oldu adeta pandeminin ilk başladıgı günki hareketini yaptı piyasa ama biliyorsunuz bide sonrası var.
evet dün iyi başladı ama piyasa izin vermedi. piyasa abartılı düşmemis olsaydi ah ahh
dönem karı:67.960.117 geçen 9 aylık 46.193.588 artış oranı %47