bılançosu ıyı gelenleri görüyoruz ters tepmesın ....
Printable View
bılançosu ıyı gelenleri görüyoruz ters tepmesın ....
Gidecek kağıt zamanı gelince gider biz sadece kendimizi avutuyoruz
Zarar büyük
Battık:) nasıl bir finansal gider maaşallah
Bugünki aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz? Zaten bu bilanço fiyatlandı!!!
Zarar -76 milyocuk muş.
Bilanço okumakta usta olan varmı acaba ? en azından zarar faaliyet zararı değil, normalde kar etmiş ama yüklü finansal gider yazmış ama toplam varlıklar 505.745.771 den 1.147.785.637 ye çıkmış bu olumlu bir gelişme değil mi ?
bilancoyu okuma firsatim henuz olmadi
ancak turist rekoru kirilan bi dönemde faaliyetten kar etmesi lüks olmasa gerek.
esas faliyet kari önemsenir evet. ancak finansal gideri bişekilde kapatmak gerek. bunu ya satiş yaparak kapatacaksiniz ya sermaye artirarak (bedelli)
finansal borcu kapatnadiginiz surece heleki faizlerin yüksek oldugu para bulmanin zor oldugu şu günlerde daha yüksek faiz daha yüksei finansal gider sarmalina girersiniz.
eylül kapaniş 6.00 gibi yanliş hatirlamiyorsam. dolar 31.12.2018 kapaniş buralarda olsa (5.5) yaklaşik %10 finansal giderde azalma görulebilir belki ama son ceyrekte faaliyet geliri pek olmayacagindan (sezon bitmesi sebebiyle)
dövizdeki bu düşüsün olumlu etkisi pek görulmeyebilir.
yani yil sonu bilancosu dövizin burada (5.5) kalmasi ve herhangi bir villa satisi olmamasi durumda yine 75 milyon eksi yazacagini düşünuyorum.
Ula PATRONİÇE 75 milyon zara açıkla sonrada yine kapta 5 milyon param var daha de.Ne yani onu pzt hisse almakta mı kullanacaksın
18 milyon olan hasılat zigana alaçatıyla 32 milyonlara gelmiş otele 700 milyon değer biç getirisi sezonda 13-14 milyon boşuna bir yatırım gibi gözüküyor
Domuz encikleri
Hanımağa Zeynep Yılmaz kocasından aldığı soyadı lazım değil hadin tuvalet kağıdından da ucuz (Onun bile adedi ortalama 1 TL oldu.) hissenizden almıyor musunuz?
kuçuk yatırımcıyla beraber buyuyecegız derken biz yanlış anlamışız onların parasıyla beraber buyuyecegız demek istemış HIRSIZLAR.
Su ana kadar olan islemleri paylasabilir misiniz?
Bu ailenin başına gelecek her türlü musibete sevinecek insanlar topluluğu oluştu, ama kendilerinden ötürü.
çeşme villalar *kaç adet değerlendirme ne falan .bilançoda*gösterilmişmi.**faaliyet raporunda falan bahsedilmişmi..şimdi istermisiniz bi gecede villalar mafiş olmuş olsun.**?
borsagümden * organizeli gazlar **buraya kadar.şimdi dünyadan gaz kalmadı uzaydan devamı başlar .mesela aydan toprak getirip inşaat yapabilirler.atış serbest nasılsa..bide bi resim elinde kürek bizim yönetici hani şu borsagümdene bol bol poz veren * uzay tıprağı kürüyor falan hisse uçar o zaman ..
başka merih ve mars olabilir mars tan donuk buz kalıpları getirebilirler o buzu eritip inşşatta kulanabilirler .falan.
borsagümden nasıl organize oldular milleti nasıl çarptılar..**
Bilançoyu tınlamaz bu kağıt. Endex eksi olduğu için burada. Yoksa o biçim zarar bugün 60 ve altı elini ovuşturanlar vardı!
üstadım yanlış anlama cidden polemik olsun diye demiyorum. endekse kolere hareket edecek dediğimde üstteki mesajı atmıştınız.
bugün endeksten ötürü diyorsunuz.
twetterda garip bi algı oluşturulmuştu. temettü verecek diyen bile oldu. o tayfanın dağılması ve kötü bilançonun ilk gün tepkisi dışında (sabah endeks artı ikende eksi de idi hisse)
önümüzdeki günlerde villa satışı&arsa satışı&gyo kurulumu haberine kadar endeksle kolere hareket edeceğini düşünmeye devam ediyorum
Endeksi takmaz lafımın arkasındayım. Buradaki herkes aylardır takip ediyor. Tektu endeksi ve bilançoyu takmaz. Endeks yükselirken sıfır tepki. Fakat her ne hikmetse endeks eksi iken en önde tepki. Haklısınız açıklama yaparken endeks + iken takmaz yazmadım. Fakat bir art niyetim yoktur. Amacım kağıttan edindiğim tecrübeleri paylaşmaktır.
spek amca pek ky sevmiyor.
birçok iyi kar açıklayan şirket düştüğü gibi birçok kötü kar açıklayan hissede yükseldi.
benim altını çizmek istediğim konu
süper geçen turizm sezonunda gerçekten azımsanmayacak bir çoğunluk kar bekliyordu. zarar geleceğini belirttim.
dikkat ettiyseniz akenr vs örneği vererek ilk anda tepki olsa bile toparlayacaktır diyede görüşümü beyan etmiştim. bilanço ile ölecek bitecek değil. ha bilanço kötümü bence berbat ama yükselmeyecek değil. ve bir süredir endeks düşerken düşüp yükselirken yükselmeme sebebi twette çok fazla ky ye yükleme yapılmasıydı.
önümüzdeki günler rutinine döneceğini düşünüyorum
arkadaşlar villalar*nerede*?bilançoda nasıl bahsedilmiş mesela villalardan kaç tane ne aşamada.**bilançoda villalar ??bi gecede yol olmasınlar dikkat.150 milyon içinde dikkat demiştik .**nldu ..o kadar para girişi *ve tarihi zarar**mücde bir ihlas ** benzeri şirket oluştu borsada.*
borsagümden*epeydir gaz vermiyo tırstılarmı acaba..**
Tez vakitte baba oğul canlarını al yarabbim. İnşallah bu kadar milletten çaldıkları paraları yiyemeden pamukları tıkanır bir taraflarına.
Biz burada sinir olurken onlar viskilerini yudumluyorlar
Bu kağıtta hiç bir beklenti yoktur. Beklentileri ile ilgili yazanlar(olumsuz bile yazsa) olsa olsa spek köpeğidir.Tektu da kazanmak tamamen şans işidir. Kağıt sahipleri görüp görebileceğiniz en büyük dolandırıcılardır. Şansına güvenen buyursun.
Eradka diye biri vardı, 0.79 dan 700 bin lot aldığını yazmıştı. O günden beri düşüyor.