https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...71640802b84a41
Printable View
Unlu bütün kademelere feci bastı
Ne diyor kardeş ben baktım şöyle bir ama avantajlar da var dezavantajlarda. Data/veri paketlerinde avantaj cihaz satışı ile on yuklemelerde düşüş öngörülüyor sanırım.
Nakit pozisyoni noktasında iyi bir durumda diye biliyorum tcell i. Sahiplik noktasında temettü vs noktasındaki belirsizlikler devam ediyor mu?
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şirket sadece operatör mü???
Teknoloji hissesi değil mi???
İştirakleri neler acaba???
Uyu bakalım DEV ADAM...
Yarınbir patlsma yapsın artık :)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky elindeki tüm malı çıksa bir kaç kademe zor oynatır.Turkcellde şuan karlılığın temettünün iyi bilançonun hiç bir anlamı yok.Kağıdı sadece bisti dengelemek için kullanıyorlar.Endekste işler yolunda gitmediği anda türkcell gibi bir kaç kağıdı kullanıyorlar.Endeks yolundayken turkcele ihtiyaç olmadığı için kendi haline bırakıyorlar.Tum uçuşları duran havayolu sektörü bile %50 den fazla toparlandı.Fabrikalari kapalı olan sanayi sektörü en az %20 tepki verdi.Faiz oranları düşmüş bankacılık sektörü en az %20 tepki verdi.Türkcell ise sadece olumlu haber pompalamakta ama hiç bir olumlu yansıması yok.Şise grubu bu sayfada yorumlamak istemezdim ama turkcell den çokta farklı bir yönetim değil.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksle beraber yükselmişcesine endeks düşüşüne ayak uydurmaya çalışıyor.
Abd ile arasında fiyat farkı açılmaya başladı ya burayı yükseltecek yada abd tarafını düşürecek.Şuan olması gereken yer 13.50 üzeri fiyatlar.Yönetim fiyat dengelemesi için ayırdığı 450 milyonun yavaş yavaş devreye girmesi lazım.Laf değil icraat zamanı.
Gayette güzel düşürüyorlar endeks 88 binden 98 bine giderken hissenin fiyatı düştü.Şuan yönetim yaptığı açıklamları yerine getirmiyor.Piyasa yapıcılığı kapsamında devreye girip abd ve türkiyedeki fiyatı dengelemesi lazım ama bir aydır kapa bildirilen bir alım yok.
Alan almaya devam ediyor hisseyi...
Abd tarafını %5 yakın düşürerek fiyatı dengeledi diyebiliriz.
yıllardır alır satarım.
bi adam akılı para kazandırmıyor
Şişe grubu yurtdışında onlarca fabrikası, mükemmele yakın finansal yönetimi ile belki karamehmet zamanı ile karşılaştırılabilir. Bu atanmışlarla şişe'nin yakından uzaktan alakası yok. Soda ve Anacam dan çok para kazandım. Mantığın yanında, kalbimde de yeri vardır. Neyse..
Sodadan bende çok iyi kazandım.Ama son iki yıldır şişecam yönetiminin bilinçli baskısı soda ve trakyacamda bariz görülüyor.Amaçları üretip paylaşmak değil işbankasını fonlamak oldu.Iki yıl öncesine kadar böyle değildi.Turkcell yönetiminin de mükemmel olduğu söylenemez.Şuan hissenin tek amacı bistte ağırlığı fazla olduğu için endeksi dengelemek.Bankalara ve diğer bist30 hisselerine alım geldiği sürece turkcelle ihtiyaç yok.
Çöp hisse insanı borsadan soğutur.Bir hisse sürekli negatif yada yatay olurmu.Kendisine yatırımcısına biste hiç bir katkısı yok.Doların yükselişi sayesinde bu seviyelerde dolanıyor.Şirket yatırımcıların zarar görmemesi için ayırdığı fonu abd tarafını düşürerek fiyatı dengelemek için kullanıyor galiba.Endeksin ve doların yükselişine ayak uydursaydı şuan fiyat en az %15 yukarıda olması gerekirdi.
Abd kısmı iyi tepki verecek gibi %5 yakın.Abd kısmını düşürmezlerse bist kısmı 13.70 üzeri fiyatlarla dengelenmeli tahta yapıcı hangisini tercih edecek.
O kadar görüntülü konuşma telekonferans vs konuları gündemde TCELL BİP'i neden öne çıkartmıyorlar anlamıyorum..
Turkell in 40 milyon civarı abonesi var. Tek tek sor bakalım kaç kişi hizmetlerden ve tarifelerden memnun? Sistemini müşterinin faturasını nasıl daha fazla yükseltirim üstüne kurmuş. Ama aboneler bu uyanıklıklarla uğraşmaktan bıkmış ve oparatör değiştirmeyi de kendine yakıştırmıyor. Elimiz mahkum ne BİP ne fizy ne dergilik vs kesmiyor.
Kafanı bunlara takma, Hissedar ol terekeye sen de ortak ol.
hızla abone kaybediyor. abone kaybettikçe de kümesteki tavukları yolmaya çalışan bir yönetim mantığı.
piyasaya arzdan itibaren dolar bazında 5 kat değer kaybetmiş daha da kaybedecek gibi duruyor.
küçük olsun bizim olsun kümesteki tavuklar bize fazla diyen bir mantık ve yönetim.
2020 ilk üç aylık veriler nasıl gelecek bilmiyorum ama çok şey beklememek lazım.
Bence şirketin tele konferansının ayrıntılarına bakın şirketin işleri artıyor bişeyin azaldığı yok kümülatif olarak bakınca..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki en büyük risk su 110 milyon lotu satan fon mudur
5.07x6.99/2.5=14.175
Alçak! Puşt!
Neyin hesabı acaba Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım abd fiyat uyarlaması.
cuma bizde görür müyüz bakalım
Benimde internetim Superonline
Hattım ttkom
Hepsinden memnunum
Ben hizmet kalitesinden memnunum. Hissesi gitmiyor diyede... anlamı yok[emoji106][emoji4]firmanın hizmet ağı ve altyapı kalitesi ortada. Fiyat performans memnuniyeti kişiye göre ve bulunduğu yere değişir tabiki.
Turkcell in fırsatlarını ve kullanım avantajlarını bilirsen iyi ama bu işlerle ilgilenmiyorsan kazık atabildiği kadar kazıkık atıyor.
Neyse ki burda kazandığımız ile faturalar sıkıntı olmuyor.
Hadi bakalım ABD fiyatının buraya da yansıması lazım.,.
14.175
Bekliyoruz.:)
Bugün bilanço açıklayacak şirket ve burada tık yok..
Günlük pasta ve kademe paylaşabilecek varsa çok dua alır.
872 milyon tl net kar
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.