Tahtacı ağam bizimle istediği gibi eğleniyir:)
Printable View
Tahtacı beni dinleyecek galiba..!!.:-))
Hisse,An itibariyle % 4+..39.84
Kar Adam tahtacı senin dediğinin yarısını dinlese onada razıyız. Arefe yaptırıyor bayram yaptırmıyor.
Maalesef.Tahtacının tahtası kırıldı ((-:
İndik 37.82 ye..
O tahtacının kafasını kırmak lazım. Bizim bütün beklentimizi kırdı
SPK Bülteninde, bu hafta da Bedelsiz Sermaye artışına onay haberi yok..
Sürünmeye,Beklemeye devam..
Arkadaşlar merhaba.
Bazı bankalar bazı şirketlerin 6 aylık karları ile ilgili tahminler yayınlamış. ALKA ile tahmine rastlamadım. Her hangi bir kar tahminine rastlayan varmı arkadaşlar.
Hayırlı bayramlar tüm arkadaşlara
Herkes sattı gitti herhalde, kimseler kalmamış
Benimde ortalama maliyetim 40,80. Ama mecburen değil seve seve, bile bile bekliyorum ben sevgili kar adam. İnşallah çorbayıda içirtir yemeğinide yedirtir. Ama sabredeceğiz işte. Hayırlısıyla sermaye artırımı bir onaylansaydı, o zaman daha rahatlardı kağıt.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
İki gündür, piyasa kötü olmasına rağmen Hisse fiyatı 38.50 civarında diri duruyor...
Bu da, 1-2 seans içinde 40 TL üzerine gidecek izlenimi veriyor..
SPK , bugün,yarın bülten yayınlarsa,ALKA da içinde olur diye düşünüyorum..
Bu haftada onay gelmedi. Bir hafta daha sürünmeye devam.
West sattınmı kağıtlarını. Bi kar adamla benmi kaldım
Piyasa kırmızı iken,ALKA direnmeyi ve 39 TL ile yeşil kapatmayı başardı..
Pazartesi günü itibariyle,Borsalarda yoğunluk ve asansör hareketi artar..
Beklenen Şirket bilançoları, SPK önündeki,Bedelli bedelsiz başvuru dosyaları,Borsayi,+Hisseleri yukarı doğru hareket ettirir diye düşünüyorum..
Alkan'ın da temmuz sonuna kadar 42 TL den bölünecegi düşüncem,Beklentim var..
Maliyetimizin üzerine çıkıp bölünsünde bölündükten sonrada kar hesaplarına başlarız. Ne yapalım puslu havada buna razıyız
Kağıtta ki ağırlık benmişim demekki..!!
41 TL den indim,42.50 TL ye gitti.
Birazdan tavana yapışır ise şaşırmam..
yapacak bir sey yok
herkes nasipini yer ,
Kar adam bende dün birazını 39,5 dan verip yerine tukas almıştım. Alka gitti tukaş düştü. Kısmetten öte birşey olmuyormuş. O kadar bekle bekle son gün azalt kısmet işte. Bereket hepsini vermemişim. Neyse sende yerine aldığın/alacağın kağıtta daha çok kazanırsın inşallah
Dün tavan yaptırıp bugün bu hale getiren tahtacınında çanakçısınında ta ……………ım
Noldu Kaya ? Madem çoğunu satmıştın , iyi ya işte bak ne güzel geriledi sevinmen lazım !
Yok ya west kardeşim yazıma bak birazını sattım dedim, onuda 39,5 dan vermiştim. ben senin gibi cesaret edemiyorum trade etmeye. O küçük kısmıyla yapayım dedim olmadı. Beceremedim onuda. Hiç olmazsa elimdeki fazlaydı o artıyor diye sevinelim dedik onuda kursağımızda bıraktı. Sağlık olsun. Aslında ben bu kağıda çok güveniyorum ama sabrederken bazen heyecanımıza yeniliyoruz işte.
Hayırlı akşamlar herkese
Neyse moralini bozma , tahminimce 39.50 leri filan görebilir , haber maber yok nasılsa yine yerine koyarsın ..
Uuzun vadede kazandıracağı kesin de , trade etme şansını düşük görüyorsan o zaman sabrını çelik gibi sağlamlaştırmalısın ..
Bozma öyle moralini ..
Bilanço iyi gelmiyecek herhalde. Gözü hep toprakta
Şirketin en çok ürettiği ürün, Birinci bilanço döneminde 60 liralardan satılan fotokopi kağıdının en ucuzu şu an 80 lira.
Birde ilk çeyrek dönemde bakım duruşu nedeniyle üretim ve satışta düşüş yaşanmıştı.Eğer satışlarda çok keskin bir düşüş olmadıysa birinci çeyrekten çok daha iyi bilanço gelir.
Murat kardeş senin mesajını bekliyormuş biraz hareket etmesi için. Ara ara yazda biraz doğrultsun belini
Hadi Alkacağım ,
meydan yiğit görsün :)
Dün akşam bekledim kap düşer diye olmadı ..P.tesi sabahtan veya gecesi düşecek artık. Eğer ilk çeyrek gibi bir kar gelirse bi tavan çekerler , akabinde biraz daha sürüp önceki zirvesini gösterirler diye öngörüyorum.Ondan sonra tekrar boşaltmaya başlarlar ,ta ki onaya kadar .. Ha onaydan sonra ne olur nereye kadar sürülür bir öngörüm yok .
2,5 yıl KAP ından sonra heyecan da bırakmadılar zaten . Biran evvel onay gelse de şu gir çıklardan kurtulup bölünme gününden önce en az 1 yıl vedalaşsam şu sığırlardan başka bişi istemiyorum.
2022/6 aylık kar : 262.651
Nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar
Adamlar para basmış resmen.Bu saatten sonra bu temettü hissem olur.Satılmaz,pörtföyde uzun yıllar kalır.
Güzel bir bilanco yollamislar
Hayirli olsun ,
Birde denetime tabi tutulmus
Yarin itibari ile bilanconun hakkını verir
Elinde olan ortaklara hayirli olsun .
Alkim kağıt'ın 2022 yılı 6 aylık konsolide olmayan net karı 262.650.883 tl (2021/6 aylık: 35.387.062 tl)
Hisse arşı alaya çıkarken forumunda yaprak kıpırdamıyor. 5 senedir tuttuğum alkalarım şu an itibariyle yüzde iki bin kar etti. O dönem portföy çeşitlendireyim diye aldığım yerli ve milli savunma sanayi şirketimiz hisseleri ve petrokimya şirketi hisseleri nal topluyor. İşte hangi hissenin ne getireceği belli olmuyor.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım en yüksek kapanışını yaptı. İşlem hacmide bayağı yüksek. İnşallah daha iyi yerlerin habercisidir.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Bu kağıdın ,40-44 arasında hammaligini çok yaptım..şpk dan bedelsiz başvuruna uzun süre onay çıkmayınca,Bende sinirlendim 42 civarında satıp çıktım.. Maalesef kaymağı başkaları yedi..!!
Ne ilginç ki; O bedelsizden de ,başka şirketlerinkinden de haalen ses yok..!!
SPK memurları sahiller de tatil keyfi yapıyor sanırım..!!!!
Hisse,Bana göre ederini buldu..Bu fiyatlardan da girmem artık..
Kağıtta olup,zevkle anılarını yazan arkadaşlara saygılar sunarım..
Hadi bakalım yabancı alımı devam gibi hayırlısı nice zirvelere insallah...
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
West dostum nerelerdesin, sesin çıkmıyor hiç. Sattım deme!!!