Dun kazandini bugun verecekmi napacak
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dun kazandini bugun verecekmi napacak
Ben ciktim. Endeks ters donecek gbi
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cikmam 3.15 bulacak
Insallah bulur. Lakin endeksin durumuna guvenmiyorum. Sanki birileri endeksle oynuyor gibi
Sais agirlikli olmus
Ama toplamaya basladi isallah artiyla kkapatir bi kapatirsa yarin mukemmel bir gun olur umud ediyorum tavsiye vermiyirun
İyi oyuna getirdiler ve tahta kötü satış yedi.
Bence, hisse artık zor toparlanır/belkide bir yıla kadar bile toparlanamaz.
Hissenin tekrar çıkması hayal oldu.
Eğer yapı kredi bankası ben bu şirketi satacağım derse (ölme ...) ancak eski gördüğü zirveyi belki bu şekilde tekrar görebilir. Tahtanın durum bu kadar basit.
Hisse çok sert şekilde düşüşe geçmiş gözüküyor ve zamanla günler geçtikçe de alış ve satış kademelerindeki miktar sayısı çok düşecek ve eski gördüğü diplerine doğru tekrar gelebilir. Vay halimize...
Dün Metro yalandan 200 bin adet aldı ve peşinden GEDIK bütün malları boşalttı. Olan yine garibana oldu.
Şimdi yine mal yıkma oyuna döndü biraz önce GEDIK tekrar alır gibi yaptı ve hemen sonra GEDIK - MARBAS - A1 CAPITAL - TERA satışa devam etti. Net adet çıkış 660.000 adet olup, durmadan devamı geliyor.
Akşam GEDIK 6'dan sonra basar ve 2,15'e doğru gelebilir. Dün öğle yaptı ve kapanıştan sonra bastı basa bildiği kadar.
Şu anda izliyorum hemen 2,26 yaptılar peşinden 100 bin adetler havada uçuştu ve peşinden tekrar 2,23'e kadar indi. Çok dikkatli olunuz. İŞ YATIRIM ve DENİZ YATIRIMDA gün içinde aldıklarını vermeye başladı. Tahtaya bulaşan yanıyor.
GEDIK, MARBAS, A1 CAPITAL VE TERA TAHTAYI DARMADAGIN ETTI. BULASAN YANAR.
:thumbdown:
Selamlar,
Her hisse satis yer yil icinde iner cikar yapi kredide 4 gorduyse gene gorur zaman gerektirebilir tabi ama 3 ustu makiyeti olanlarin hepsi zararla satmaz ben yukselwcene inaniyorum 3.15 maliyetten hala bekliyorum bekliyecem elinde zorunda cikacak
sirketin bilançosunda artık Rıvada yok. koc grubu RIVAYI okos pokos yaparak kendine kaçırdı. SPK uyuyor. Sıkayet edende yoktur.
Bu duruma Galip ağada dur diyemedi!!!
Uzak durun 1,05 TL olur Batarsınız, kacınnn. galip ağada bize çakarak kacıyor.
Gedik-marbas-Invest-A1 kapital ve Tera bunların hepsi metro yani Galip ağa oluyor.
Bunların hepsi bir olup, garibana çakarak kaçıyorlar. uzak durun çok uzak
Ustad spek diye birsey yok o spekülatörler var onlarinda bu hisseye girdiklerini hic sanmiyorum girse inis cikislar bukadar kucuk olmaz olmaz hissede hareketli bi hacim olusur galip e gelince hisseye girse suc girmese suc biz kucuk pesindeyiz millet buyuk para buyuk getiri pesinde bu is bole hissedede forexdede her nede olursa olsun teknik onemli ama herzaman tutacak diye birsey yok hisse
Hisse dustu diye cikmayacak diye bir durum yok sonucda ciktigi kadae inmeyerek bir ivme kazandi maliyeti 2.7 indirdim ben beklerim acelem yok acelesi olaninda bence bubislerde isi yok sonuc olarak herkez her yaptigi yatirimdam para kazanacak diye birseyde yok hisse iner cikar sirketler batar sabir etmek gerek kesilecek noktayi bilmemek zararina vermek kalan parayi baska hisseye yatirip ordan getiei beklemek daha buyuk risk bence son bilanconun etki yapmasi icin hisseye 2 beklemek gerek 70 milyonluk satisda gayrimenkulu var yanlis bilmiyorsam tanesi 5 milyona denk geliyo buna goren karda olan bir sirket giderleri dahil baska bir yatirim yapmadi surece illaki karda devam eder baska bir yatirim sirketin hissesini tetikler
Hisse isine 1 lot 1000 hisseyken girdim simdi 1 lot bir hisse ozamalar kusuratda yokdu ozamandan buzamana benim edimdim tecrube bu ALLAH hepimizin hakkinda hayirlisini versin bu hafta benim icin iyi bir hafta olacak dusuncesindeyim
Gunluk islemeri atabileceknarkadas varmi
son bir yılda hep aynı hareketler. üçlü dip yaptı. iyi hacimle üstten millete dağıttı. inşallah yarın yükseliş başlayacak.
benim beklentimdir. yatırım tavsiyesi değil
Mapusun içinde üç ağaç incir
Elimde kelepçe boynumda zincir
Zincir sallandıkça her yanım sancır
Düştüm bir ormana yol belli değil
Mapusun içinde mermerden direk
Kimimiz onbeşlik kimimiz kürek
İnsanın zulmüne dayanmaz yürek
Yatarım yatarım gün belli değil
Mapusun içinde bir ulu çınar
Kırılsın zincirler, yıkılsın duvar
Tezikmiş kuş bile yuvaya döner
Düştüm bir ormana yol belli değil
Galip yaktı, yıktı bizleri
Allah kurtarsın bizleri
Sevgili ortaklar,
Forumun 1. Sayfasından itibaren okudum fakat anlamadığım bir durum var. Riva arsası iptali için dava açıldı mı? Acaba
Eğer dava açılmış ise bir beklenti var diye biliriz. Eğer dava yok ise yapılan şikayetlere şimdiye kadar cevap gelmiş olurdu.
Atı alan Üsküdarı geçti mi?
Selamlar,
Ek 11929
Bildiğim kadarıyla önce arazi satıldı. Daha sonra satın alan şirket ykgyo ya ortak oldu. ykgyo sormak lazim
Bugun guzel bir gun olacak sıkmayin caninizi 😁
Düştüm bir ormana yol belli değil.
Selamlar,
Aleykum selam ustad bekliyoz bakalim isallah yolun sonu hayir olur
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app
Sayın KOBRA909 iyi niyetlerinizden dolayı teşekkür ederim.
Zararım 140 bin TL olup, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yıllarca yatırımcı olarak beklemekten başka çarem kalmadı.
Her şeyin hayırlısı, sıkıntım büyük olup, Rabbim bundan beter sıkıntı yaşatmasın.
Saygılarımla,
Amin
alıcılar kaçtı satıcılar çozgaldı tepki verirse kafasına bolyoz iniyor...
2.50 üstünde tutuma bilse ky güven verse gidecek.
2.27 görüyor hop 2.23 e basıyorlar. bu nasıl bir baskı. merrll zaten ömrümüzü yedi. çogu gün zararına işlem yapıyor
Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah bu guzel gunde duam kabul olur da zararini bir an evvel cikarirsin
Amin, Amin, Amin
Teşekkür ederim.
Selamlar,
Haftaya 2.7 gorurmuyuz nediyonuz
Tama bir dangalak kagıda denk geldik....
Hayirkisi olsun hakkimizda