Uşak gazın buraya kadar mi
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uşak gazın buraya kadar mi
Kimse yok mu arkadaşlar. Hele bir yorum yapın. Soktuk burnumuzu bu hisseye. Her hissede olduğu gibi bunada zirveden atladık. Vagonu en sonuna bindik hayırlısı bakalım. YTD
Teşekkürler cefaks
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
USAK:
Son Fiyat: 1,48
Son Hacim: 9.695.666
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Yatırım Finansman:283.299 TEB Yat.:257.079 Vakif:148.690 .
İlk 3 Satıcı: IS Yat:-402.848 AK:-258.364 Halk:-134.658
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bir hisseye demir attık haaa. Kafasına göre takılıyor.
Bu hissede olan arkadaşlardan yorum ve görüş alabilirmiyiz.
Uzun vade tutulabilir, yabancı oranları her geçen gün artıyor,% 0.15 den %12 ye yükseldi iki ayda.Gelecegi parlak.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn zizarazu sermayesi 100 milyon tl değişmi uşağın,
Yabancı toplamı şuan 10 milyon lotlarda şuan,
Yabancı net oranı %10 larda şuan,
%12 lerde olması için 12 milyon lot olması lazım yabancıda,
Öyle bir durum yok şuan.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş doğru yazıyor yabancı oranı 12.3 ..salı günü aldıkları hariç
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Tahtada bir şeyler dönüyor ama haydi hayırlısı. YTD
Arkadaşlar uşak seramik in öz sermayesi 243.211.357,00 TL olarak okudum. Sanırım doğru okudum. Buna göre defter değerinin tahminim göre 2.43 olması gerekiyor. Durum böyleyse bu hissenin buralarda surunmesi garip. Üstelik geçtiğimiz ocak ayında bedelli yaptı. Kasaya ciddi para girdi. Tamam bu parayı yatırımlarda değerlendirecek. Biraz daha ezsinler bakalım hisseyi. Biz nasılsa buralardayız.
12.3 milyon lot hisse yokki yabancıda.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.yatirimkredi.com/usak-yabanci-takas-orani Ben çook eskiyim burada ama'kıdemli'değilim:))Admine selamlar
USAK:
Son Fiyat: 1,62
Son Hacim: 25.773.090
İlk 3 Alıcı: IS Yat:1.596.409 Deniz:275.911 Phillip:205.968 .
İlk 3 Satıcı: YapiKredi:-473.429 Gedik:-389.767 Finans:-387.876
USAK:
Son Fiyat: 1,61
Son Hacim: 12.739.550
İlk 3 Alıcı: AK:445.263 Gedik:321.728 TEB Yat.:259.498 .
İlk 3 Satıcı: Marbas:-422.000 Yatırım Finansman:-374.490 IS Yat:-253.667
Çok ama çok hantal ilerliyor kaplumbağa gibi. Acaba hangi fiyatı direnci kırdıktan sonra fisekliyecek gerçekten merak ediyorum
Arkadaşlar uşak bilancoyu yorumlayabilirmisiniz. Teşekkürler
2019 3.çeyrek net dönem karı 5.127.414 tl. Bence güzel. tabi bizim spek ortbu cocuklu yapmazsa yarin ve önümüzdeki günler olumlu olur.
9 aylıkta zarar mı açıkladı arkadaşlar anyamadim
Arkadaşlar bayağı kafam karıştı. Kap a gönderilen açıklamada 9 aylıkta 7 kusur kar okudum ben mi yanlış yere bakıyorum. Bir arkadaşın yazdığına göre zarardan söz ediyor. Öyleyse yarın yandık ha yandık. Dip açmassa iyi. YTD
Delicocuk35 arkadaşın yazdığına göre biz bu hissede son bilancoyu göre *otu yedik mi yani yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
Günaydın sn ulas351;
öncelikle bilanço kötü .otu yedik vs gibi bir ifadem ve yorumum yok.
Açıklanan rakam 9 aylık dönem için 7.126.704 kar.
Ancak 6 aylık dönemde kar rakamı 9.572.942 idi.
Brüt karını ciddi oranda artırsada net kar düşmüş. Haliyle son çeyrek 2,4 milyon gibi bir net zarar oluşmuş. neden & nasıl & niçin henüz bilemiyorum ilk bakışta kısa vadeli borçlarda bir düşüşte göremedim aksine artmaya devam etmiş. (Finansal giderler artmaya devam ediyor)
3 ay önce 9,5 milyon kar ım var diyen bir şirket bu gün kar ım 7,1 milyon diyorsa son 3 ay da 2,4 milyon karda azalış (son çeyrekte zarar) ama yılın 9 ayı göz önüne alındığında şirket kar etmiştir. kendimi başka nasıl ifade edebilirim bilemedim.
1 hafta kadar sonra konsolide bilanço açıklanacak orada daha net görebiliriz diye umuyorum.
(süper bilanço açıklayan şirketlerin düştüğü zarar eden şirketlerin tavan yaptığı bir mecra olduğu unutulmamalıdır bist'in)
Teşekkür ederim değerli arkadaşım. Amacım asla sizi eleştirmek değil. Verdiğiniz teknik bilgi için ayrıca teşekkür ederim. Elimden geldiğince bilgim dahilinde bilancoyu baktığımda sizin haklı olduğunuzu gördüm. Evet 6 aylıkta 9 kusur kar eden bir şirket 9 ay sonunda karını 7 kusure dusurmusse sizinde siz ettiğimiz gibi 2 kusur zarar demek. Neyse seans açılışında spek amcam niyetini belli eder. Size sağlık ve bol kazanç dilerim.
Yazık yazık çok yazık sürekli kar eden bir şirket nasıl bi ortbu Cocuu spekin elindeyse artık makaraya çevirdi hisseyi. 200 milyon zarar eden fener %150 gitti 2 ay olmadan. Sıradan şirket Iheva %750 gitti son 1 yılda.
Bilancoyu bahane ederek sanırım silmeleme operasyonu yaptılar. YTD
1.68 e sürekli satış yazıyor birileri. Ya satış baskısı yada mal yediriyor. Gün sonunda göreceğiz bakalım. AYTD
Kişisel fikrim spek amcam bilancoyu bahane ederek iyi mal verdi piyasaya. Neredeyse uzun zamandır bu kadar işlem hacmi yoktu. Bakalım kapanışta karanlık odada neler olacak. 1.65-166 falan kapatırsa yarın için umudum hala var. Haydi hayırlısı YTD
Spek amcam bugün buralarda yok sanırım. Tahtayı kendi haline bıraktı gitti mi dersiniz. Yada dün elindekilerin bir kısmını güccük yatırımcıya üfledi simdilik istirahata çekildi. Neyse spek amca gelmeni dört gözle bekliyoruz. YTD
1.64 üzerinde durması çok olumlu. Yukarı sıçrayış için haber bekliyorum veya bahane arıyorum diyor resmen. 1.64 aşağı kirmadikca beklenir.
Sabırla bekliyoruz bakalım değerli arkadaşım. Sevindirici yani bilanço pek istenildiği gibi gelmediği halde buralardan aşağıya salmamalari. Umarım buralardan aşağı salmaz spek amcam