Bizimkisi kan emici yarasa
Printable View
Bizimkisi kan emici yarasa
alttan mal alacam dıye spek cok heveslı
arkadaşlar protesto edip artık yazmayalım bence kendi adıma 17 görmeden bir daha yazmayacağım söz :)
Dostlar espri olsun diye yazdım ağam bizim üzüldüğümüzü görüp daha da sevinmesin diye. Yoksa aynen fare dağa küsmüş misali. 🤣🤣
Bunlar hisse yükselmesine diye iş de yapmazlar 5g den vazgeçtik dese hiç şaşma şu ihale yasağı gibi
Senin gönlün olsun diye mi çıkaracaklar ? Bu tarz yatırım yapanlar uzunvade düşünür ! Çinliler 10-20 ylllık süreci göze alarak bu şirketin potansiyeline yatırım yaptılar. Tabi biz zaten elimiz para görene kadar 30 yaşına geliyoruz öyle bir hissede 20 sene bekleyince ömür bitiyor. Adamlar çokta ilgilenmezler sen netaşta kaç yıldır duruyorsun zarar mi etmişin paran enflasyona dolara yenik mi düşmüş bakmazlar. Bende 2015 Haziran’dan beri netaştayım hala pozisyonları arttırıp tutuyorum. Ama size şunu diyeyim bu spek tek kişi değil bunlar 3-4 kişilik bir grup ve ortada hesaplarıma göre küçük yatırımcıdan 2 milyon lotu toplamadan götürmeyecekler. 5 yıldır günde en az 4-5 saat hisseyi takip ederim anlık kim alıyor satıyor kim hangi kademeye ne yazmış ne silmiş bilirim. Buralar da baskılayacsklar satan olmazsa daha aşağı yapacaklar dökmek için düşüncem bu YTD !
Şirket yatırım olayı ıle komplo ve uzun vadeli devlet planlama olayı kavramları karıstıyorsunuz. ornek vermek gerekıs ıse logo satıldı 2 senede şirket kat kat buyudu yurtdısından baska baska sırketler alıp bunyesıne kattı. birden fazla grup oldugunu bende soylemıstım tahtada oynayış sekıllerınden bellı lakin amacları toplamak degıl toplamak ısteseler 10 defa toplamıslardı.
ZTE çin devletının bır şirketi gibi gözüksede asıl arkasında olan devlet ve sahibi olan ülke ingilteredir..
Çinliler bizim hakkımızda ne planlar kuruyor demek yerıne ingilizler bızım hakkımızda ne dusunuyor.
Genel olarak şirkete gelir isek son gelen bılanco gorunumde ıyı gıbı gelsede sırket hala faliyet zararında . kapıya kılıdı vursak daha cok kazanır sırket durum bu. şirketımızın zaten kendı basına bır yapmıs oldugu iş yok taşeronluk yapıyor ve bunu işten sayıyor.
En rezil durumda bence ZTE almıs netaşı netaş hala cisco satıyor mantaliteye aykırı
honda bayisine gidiyorsun sana ford satıyor netasın durumu bu.
Bu saatten sonra ky nın elinden hisse düşürerek değil tam tersi hisseyi yukarı çekerek alırlar. Hisseyi biranda 25 çeksinler ky nın %85 i hisselerini satar. Netaşın fiyatı 50 de olsa 70 de olsa her daim alıcı çıkar. Spek efendi bu taktiğimi uygula inan pişman olmazsın [emoji12]TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%10,25,50,100 hedef fiyat ,ne kadarcık kazanmak. bir yıl, beş yıl beklemek..asıl sorunumuz
bu grafiğe göre her gün takip edenler veya al sat yapanlar bir yılda %yüzde binbeşyüz kazanmıştır.:party:
Ek 25228
Şirketle görüşün sürekli Bilgi alın ona göre yön tayin edin ! Ben kendi adıma belli aralıklarla yatırımcı İlişkileri ile görüşürüm. Kap haber düşmüyor kısmını şirketten aldığım Bilgi çerçevesinde paylaşayım. Toplam varlıklarının % 10 geçmeyen tutarları kural gereği açıklamıyorlarmış. Toplam varlıklar 2 milyar TL veya biraz üstü olabilir. Bu demek oluyorki netaş uzun süredir 200 milyon TL üstü ihale almıyor. Ondan dolayı kap haber yok. Söylediğim rakamın altı alsalar bile açıklamıyorlarmış bilginize. Bundan sonra bende bu platformdayım ne öğrenmek istiyorsanız bildiğimi iyi niyetle paylaşırım.
kaç sene oldu banada mevzuata uygun olan haberlerı acıklıyoruz dendı. Mevzuatı işlerine geldigi gibi kullanmaktalar ısteseler her turlu iş anlasmasını acıklayabılırler.
aselsanın kap haberi var örnegin
ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Sayısal Haberleşme Şebekesi (Adana ve İzmir, DMR+LTE) Projesi (Kamu Güvenliği ve Acil Haberleşme Sistemi) ile ilgili olarak, toplam bedeli 22.154.000,- ABD Doları ve 178.977.000,- Türk Lirası tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2021-2023 yılları arasında gerçekleştirilecektir.
sızın cumlenıze gore bız aselsandan daha buyuk şirketiz demek olmakta.
şu netaşın savunulacak bir tarafı yok. Spk şikatyet etmesıne edecezde yapılanı burnumuza kotu kokular gelıyor bır kontrol edın bır arastırın denmıyor.
şikayet oluştururken soyle bır madde cıkıyor
Şikayet ve İhbarların asılsız çıkması durumunda, şikayet ve ihbar sahibi hakkında idari, hukuki ve cezai yaptırımlar saklıdır.
Spk bız kucuk yatırımcının en basından elını kolunu baglamaktadır.
Uğraşmadık demeyın ben ne kadar ugrastıysam benden 10 kat mıslı mıslı ugrasan olmustur
Bu netaş yeminimi bozdurdu yine yazıyorum.
*hisse zaten 3 senenin fiyatından bile daha düşük yatırımcının satmasını bekliyorlarsa bence çok kişi satmış diye düşünüyorum. Hisse zaten toplu.
*düşürerek satmasını bekliyorlarsa hisse daha bu sene 10 ların altını gördü ama yine gitmiyor.
*Bende sordum kap açıklamasını niye yapmıyorsunuz diye gizlilik diyor yaparsak aldığımız fiyat belli olur ve bazen de karşı taraf istemiyorlar diyorlar. Bu yüzden artık kap açıklaması büyük bir iş olmaz ise yada karşı taraf bildirmez ise beklemiyorum.
*yatırım bir karardır stop loss uygulamamakta. Daha önce alcatel de yazdım bir hikâye için bekleriz. Ben niye alcatel de beklemedim diye sorarsanız maliyetimi 3 senede 6 lara düşürdüm ve 20 leri görünce netas a baktım 3 senedir aynı fiyatta olunca ve aynı hikayeyi görünce alcatel satıp netaş aldım.
*son olarak netaş daki küçük yatırımcı bence az. Bir kaç aracı kuruma sordum hepsi aynı şeyi söylüyor çok ağır ilgi çekmiyor başka fırsatları değerlendirin diyorlar yani hikayesi canlı olanlar var diyorlar.
Karar bizimdir finanse edebileceğimiz kadar bekleyeceğiz veya artık yeter diyip kaçan fırsatlara bakacağız. Hepimiz hakkında hayırlısı. Ytd değil boş laf benimki
200 milyonun altı açıklamak şirketin keyfi, ASELSAN 187 milyon açıklamış toplam varlıkları netaştan küçük anlamına gelmez ! Böyle bir kıyaslama çok yanlış ! Bende istiyorum netaş çok güzel yerlere gitsin aldığımda Logo 16 dıydı şimdi 70-80 lerde aralarında 5-6 fark vardı alcatelden her zaman 3 TL yukardaydı yapacak bir şey yok netaş hareketlenmeyi bekleyen kazanacak zamanını adamlar biliyor ? Geçmiş bize yol hatırası olsun 93 yılında 13 kuruş 21 Haziran 2012 de 26.75 17 Kasım 2017 cuma günü 18.99 28 Ocak 2020 17.46 sonuçta çok uzun vade bakmak lazım kaç yatırımcı bölünmüş fiyatı ile 13 kuruştan tutuyordur ?
Zamanında çbsprtaş takıltım gözaltı pazarı nda günde 2 işlem. İyii para ile girmiştim spek inat ben inat .30 maliyet ile .074 den döndü .26 lara geldi sattim 1 ay sonra tahta kapandı. Şansım varmış
Netaş içinde öyle mutlaka iyi yerlere gidicektir ama iyi silkeleme yapacağı kesin 2012 yılında beni çok yormuştu.
zorakipaşha
Netaş için yarın kritik bir gün gibi görünüyor...
Kap o haber gelmeyecek dostum. Küçük yatırımcı malını satmadan bu hisseyi götürmeyecekler ! Zaten var olanlar yetmiyormuş gibi bir de yeni hesap açanlar teknolojide en ucuz kalan bu oldu diye geliyor iyice küçük yatırımcı dolacak netaş :( Bir gün elinizde olmadığında bu foruma yazmayı bıraktığınız netaşla ilgilenmediğinizde gitmiş olacak kapmış krtik günmüş hikaye küçük yatırımcıda 10 milyondan fazla lot var bu ortamda nasıl gitsin YTD
Kademeleri küçük lot kimse satmıyor ne olacak şimdi spek
spek efendi istediği yere düşürsün artık anlamıştır kimsenin satmayacağını. daha öncede yazdım. spek çıkar hisseyi 25 lere bak nasıl satıyor millet. ondan sonra bas 50-100 e..
Bilançoda güzel karlar gelirse Netaş gider
gerisi peynir gemisi,
Gitti sanscent, geldi seko.......!
Spek efendi ne mal vermeye razı, ne de almaya... (Argoda; ne emmeye, gömmeye geliyor...)
Benim taşıma maliyeti, sende yok.. Hadi bakalım gazı kökleyelim, direksiyonu yana kıvırıyor göreceğiz spek efendi...!
O arkadaşı investingden biliyorrum. Bir şey bildiği yok 3 yıldır mı ne bekliyormuş boş konuşuyor ! Ben 5 yıldır bu hissedeyim tutuyorum. Zaman geldi sattım ,elimdeki lotların bir kısmı bedava kaldı. Sürekli şirketle görüşürüm. Ama bazı konularda sizle aynı fikirde dğilim hisseyi olabildiğince düşük fiyatlardan almak istiyorlar. Bu adamlar 3-4 kişilik grup ve 15-20 senede bu tahtayı yaptılar. Burada kolay kolay kimseye at koşturmazlar. YTD
Kendileri bilir ister at kostursun ister çamura yatsın ister burnunun deliği ile oynasin
Gs yatırımcısı olarak Aklım netaşda...
Hikaye şöyle olabilirmi...stajyerlere belli bir miktar para vermişler aman sakın yükseltme ama paranın maliyetinide maaşlarıda çıkart demişler -5 +5 arası tahtaravalli yaptırıyorlar. asıl sahipler ya bu adamları burda unuttu, yada daha zamanı gelmedi diye sürünün başında çobanı bekletiyorlar.
(Ayrıca, dün telekomda çalışan bir mühendis arkadaş ile görüştüm. Netaşı sordum. Verdiği cevap zte çinlilerin deynekçisi oldu dedi.
zorakipaşha
Zte nin deynekcisi olduysa çok iyi be
Merhaba, Neden acaba?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...80ad7d1ea3.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özlediniz mi beni...:)) görüyorum ki kağıtta epey şeyler olmuş..ytd