S400 Usd almak isteyen, dusmeyecek dusuncesinde olan kesim icin ; HAVUC gibi oldu
Printable View
S400 Usd almak isteyen, dusmeyecek dusuncesinde olan kesim icin ; HAVUC gibi oldu
ciddi ciddi altin zamani geldigini dusunuyorum..daha once de yazmistim..2011 de 1 kg altini 60 binden alip 110 a satarak ev almisitm..
en son o donem su an ki hareketleri yapiyordu
az once gozumun onunde 10 ons artti cat diye..
2011 de 100-150 lik hareketler oluyordu..
ama su an forumun % 90 i full dolares oldugundan hepimiz bakakaliyoruz duruma..
5.4854 yesil gordum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trollere gelince, döviz düşecek algısı oluşturmaya çalışacağınıza basın shortu, ekstreyi de koyun şuraya. Yapamıyorsanız ..........................
Şu Dth ' lere çökme işini anlayamıyorum. Mehmet Bey 'in eşinde 200 dolar. Mehmet Bey hergün döviz bürosunda dolar satıyor ama o 200 dolar da yerinde duruyor.
Yani ülkede olan para miktarı belli değil mi ? Kalem kalem nerde ne kadar olduğu bilinmiyor mu yani . Millet demiyor mu etin belli butun belli hayırdır, sen ne iş ; diye.
Yok bunu dünyadan gizleyebiliyorsak o Dth leri üç beş defa da satarız. Hele İran gün aşırı 10 milyar dolar satsın dursun o halde .
Bir de bu satılan dolar ne kadardır sizce ? Uzun zamandır satıştan bahsediliyor, bu film kaç milyarla dönüyor acaba ?
Katar 'ın yahut Londra 'nın al , derdini gör diyecebilecegi bir meblağ mı?
Gecen seneden daha feci zam geliyor herseye ama enflasyon tek haneye dusuyor. Yersek. Her acikladiklari rakam yalan yanlis.
Fed cok etkili dolar da ama tepkisiz dusuyor haftalardir . Son 1 haftadir tum gop lar cok ciddi deger kaybetti tl kurus tepemedi bile. Bu fed sadece tr ye ozel degil
Swap fln bu isin kesin cozumu olsa diger ulkeler de kullanır dolar tehditi dolar borcu riski kimsede olmaz
Swap gunluk kisa sureli etki yapiyor. 5.9 a giderken dolari dusurdu ama 6.25 oldu 10 gun sonra.
ani sok satislar geliyor.
Bunlar supheli ve anlamsiz
Cevabi olmayan soru kamu bankaları hangi dolari satti da bu dolar belini dogrultamiyor ???
Dış siyasette kaypaklık tam gaz sürüyor..
PKK/Fetö'nün koruyucusu ABD, yine müttefikimiz oldu baş köşeye oturtuldu.!.
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...ektir-5273973/Alıntı:
ABD ile başlangıç planına dönmek Suriye'yi bölmektir
Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Barış koridoru'nu değerlendirdi......
Pentagon'dan açıklama: Türkiye'nin Suriye'nin Kuzey Doğusunda kurulacak "güvenli bölge" açıklamasını sevinçle karşılıyoruz"...
Sabah sabah...
İyi de .
Hafızamızı şöyle yoklayalım...bir ya da daha fazla bir süre önce ABD nin aynı bölgede "güvenli bölge" açıklamasına Erdoğan yönetimi karşı çıkmamış mıydı? Orada kurulacak Kürt devletinin temelini ve de güvenliğini oluşturuyorlar diye, "kırmızı çizgimiz" "yok hükmündedir" "10.000 km ötede bir devlet neyin güvenliğini sağlıyor" diye höykürmüyor muydu?
Bunca hazırlık.
Bunca asker.
Bunca yığınak.
Fırat'ın doğusunu temizlemeye geliyoruz iddiaları ne oldu?
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.
Doğru hatırlıyorsun abi.
Bunların hiç bir doğrusu, son kararlarında ülkeye hizmet etmiyor.
09 Ağustos Cuma 10:01 TCMB: CARİ İŞLEMLER HESABI HAZİRAN'DA 548 MİLYON DOLAR AÇIK VERDİ (BEKLENTİ -0,2 MİLYAR $)
Abd nin ne kdr kaypak bir millet olduğunu yine gorduk
Bunlar 8 ay once 4 kez faiz arttircaz kurumlarimiz bagimsiz diyordu
8 ay icinde ekonomileri daha da guclendi ama arttirmayi gectik faiz indirdiler
S400 geldigi gun yaptirimlar devreye girer otomatik olarak masali okudular
Hicbir dediklerine guvenilmez
1 tane serseri nin borsa daki paralari icin ortadogu ulkeleri seviyesine dustuler
Yagli kemigi gorsunler yeter ki
Fed konusunda yillarca bisey yapamazlar dedim forumda defalarca en basindan beri ama son indirim yok artik dedirtti bildigin diktator rejimi olmus
30 fk dow % 3 uzeri buyume faiz indiriyorlar
HALKBANK'IN 2019 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 591.100.000 TL (2018/6 AYLIK: 1.837.765.000 TL)
çok kötü çok geçen seneye göre...temettü yine tehlikeye girdi seneye :(
Grafik atamıyorum.
Saatlik mumlar sanki maraton başlangıcını işaret ediyor.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur ama abd ekonomisinde faiz indirecek tek sebep yok
Serserinin teki sirf faiz indirsin itiraz etmesin diye cin e saldırıyor
Adam faiz indirdigi gece etmedigi laf kalmadi fed e
Hergun duzenli hakaret ediyor twiter dan merkez bankasina kimse de cit cikarmiyor ilginc
Kaddafi saddam.bu kdr degildi
5,49 yukarı doğru vurdu çekti
Sanki 5.50 de tutma gayreti var.
Ben dün doları 5.49 dan almıştım.
Tam yat uyu yada git dışarda gez dolaş günü piyasalarda...Kimse poz almıyor/almaz da...Bayramda 3 gün biz kapalı dünya açıkken...
Benjamin sevici bademler nerde kaldı, benjamin 1 saattir yeşil yakıyor. Tez gelin dalın şu benjonun kısmetine.
Bayram tatilinde biz 5 beklerken 6 ya götürürlermiş. Bu adamların işi hep ters köşe çünkü.
Dun yeni havalimanini ilk kez kullandim. Cok buyuk ve zaman kaybi cok fazla oluyor.
Havaist guzel. Oradan Sabihaya gectim ve 50 dk surdu.
Sabiha her zaman favorimlerinden birisi cunku havalimaninda sigara icme alanlari cok fazla ve diger havalimanlarina gore ferah, kumes gibi degil.
Yeni havalimaninda bekledigimden cok daha az kisi vardi, sakindi. Sabiha cok kalabalikti.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik al verdi o klasik dth satisi gelmezse gider . Ytd
Dolar da hareket stilleri değişti
Forex ciler dikkat etsin!!
Olmaz demiyorum..
a.Bayramda kafalarına göre daldırabilirler..(psikoloji ve algı oluştururlar)
b. Hareket stilleri değişti düşüş sona erdi diyemem şu aşamada..Mesela 2 gündür 3-4 kuruş gün içi alakasız bir saatte çekerek şiddetli aşşa verme var..Nedensiz sebepsiz..Bugün de yine 5.50 51 lere kadar getirdiler..Akşama 5.43 de yakabilirler 5.56 da..Yeni bir still leri var çok belli oldu daha önce yazdığım hareket stili..Değiştirdiler..Dün bankada da bahsettim ...eeüühh hmmm...kamu bankaları olabilir diyo..:)
Bakın görün...
Bizleri o kadar salaklaştırdılar ve hafızamızı silip, birazcık olan zekamızı da cımbızla aldılar ki, Suriye'nin Kuzey Doğusunda, bizim hemen sınırımızın dibinde bir Güvenli Bölgeyi bunlar zafer diye duyururlar...
Bizler de bağırırız meydanlarda...
Türkiye seninle gurur duyuyor...
Hüllloğğ...
09 Ağustos Cuma 11:19 HÜKÜMET KAMU İŞÇİLERİNE ZAM TEKLİFİNİ %6+4'TEN %7+4'E REVİZE ETTİ
https://i.hizliresim.com/2OJ8nO.jpg
Daha evvel paylaşıldı
900M dolar short poz da MB..Ağustos için..
Bunu artık zararına kapatacağını düşünemeyiz bu noktadan sonra..
DTH ları satıyor efendim sizin üzerinizden IMF oluşturmuşlar laflarını bi kenara bırakırsak KY yi MB hamal olarak kullanıyor..
ben satarım sen alırsın ama fiyatı BEN belirlerim diyor..
Standart patron tahtası işte..:)
Şirketlerin kendi hisselerini satın alma imkanı var...
Fonlar, HESler de bir emirle BİST'ten hisse senedi satın alabilirler.
Şu Varlık Fonu yönetimi de giremez mi BİST'e?
Bu kadar kelepir hisselerde neden hareket yok?
Saray, Dolar kurunun yükselmemesine gösterdiği özeni , BİST'ten neden esirgiyor?
Haydaaaa...Bugün de METRO TURİZM otobüsü seyir halindeyken yanmış...Tam da bayram üstü...Ne oluyo bu otobüslere yanıp duruyorlar ?