iyi seneler 2020 öncesindeki iki bedelliye katılmıştım baya hüsranla kapadık çok vakit kaybettik bakalım bu sefer izleyeceğim sebebi ise ligde iyi gidiyor anladığım kadarı ile
Printable View
iyi seneler 2020 öncesindeki iki bedelliye katılmıştım baya hüsranla kapadık çok vakit kaybettik bakalım bu sefer izleyeceğim sebebi ise ligde iyi gidiyor anladığım kadarı ile
17/08/2023 % 100...8 cıvarındaymış,o zamandan beri doğru dürüst hiç pirim yapmamış-şimdi 6.30 bölünüşü-bölünüş karşılığı 2.06.-R 4.24.
Hacı senin niyetin eblli ki GSRAY yatırımcısını zi.....kmek...
Gsray yatırımcısını korkutmak....
Bunca GSRAY ı incelemişsin...İnciğini cinciğini biliyorsun....Ama a... q koskoca 450 milyon dolarlık FLORYA PROJESİni görmezden geliyorsun....
Google a gerek yok spor haberlerinde ADNAN POLAT ve DURSUN ÖZBEK in süreci yürüttüğü ve 2025 sene sonunda ruhsatı alınacak 2026 da kazması vurulacak GSRAY a 450 milyon dolar NET KAR getirecek projeyi herkes biliyor...Yani 15 milyar tl gelir gelecek oradan....
Ama bizim TRENEBAKAN ÖTVEREN in bundan haberi yok ve yeni bedelli bekliyor..seni... seniii
Adamlar feneri övüp duruyorlar burada..Gsray kağnıymış falan filan...
Ulan uçmuş fener ,bjkas mı alacağız?Gül gibi gsray var...
İki bedelli yaptı ve finansal olarak kaymak gibi oldu gsray...
Ki daha gsray ın şampiyonluğu garantilenmedi...Belki de adamlar bedelli yi beklediler ve şampiyonluk rallisini bu bedelliden sonra gerçekleştirecekler....
Algıcı moruklar sizi....Yürüyün gidin fener ,bjkas ta yazılar yazın...Burada gsray ı kötüleyip durmayın. A ğumun pezoları sizi
İşte Özbek'in sözleri:
FLORYA PROJESİ HANGİ AŞAMADA?
"Florya meselesi şu... Florya'da bizim 65 dönüm arsamız var. Bunun 20 dönüm Galatasaray'ın tapulu malıydı. 45 dönümünü Galatasaray'a satın aldım ve parasını ödedim. Kredi aldım ve ödedim. Şu anda arsanın 5 kuruş borcu yok. Arsamızın imar durumu var. Yaklaşık 97 bin metrekare civarında konut inşaatı yapmak mümkün. 140 bin metrekare inşaat yapmak durumundasınız, otoparkı vs. var. 'Biz yaparsak ne kazanırız' mantığıyla yola çıktık. Fakat Mecidiyeköy ve Kemerburgaz işine girdiğimizde gördük ki, 140 bin metrekare inşaatı yapmak için 30-40 milyon dolar paraya ihtiyacınız var. İstanbul'da bu kabil inşaatları yapabilecek 6-7 inşaat firması var. Bunlar önemli ve büyük firmalar. Biz Galatasaray'ız. Kendimiz inşaat da yaparız, gemi lazımsa gemide yaparız iddiasına girdik. Kemerburgaz süreci bize bir şey gösterdi ki, 'arkadaş bu inşaat işine hiç bulaşma'. Mecidiyeköy'de yaşadıklarımız bize dedi ki 'Sen spor kulübüsün, kendim yapayım diye soyunma' diye bu iki proje net gösterdi. Biz buradan ders aldık. Dursun Özbek ve Erden Timur'la olacak iş değil bu. O zaman biz bunları geliştirelim, hasılat paylaşımı yapalım. En iyi firmaya, bu işi bitirecek firmaya açık ihaleye çıkalım. Bir hasılat paylaşımı suretiyle bu işi Galatasaray'a kazandıralım. Hasılat olarak ortaya gelecek delikli kuruşun bile Galatasaray'ın kursağına gitmesi lazım."
"ADNAN POLAT'TAN RİCA ETTİM"
"Yeniden yetki almak için 6 Temmuz'da genel kurula gittik. Tekrar yetki aldık. Diğer üyelerin de talepleri vardı. Bir konsensusle bu yetki tekrar Dursun Özbek yönetimine verildi. Şimdi bütün hassasiyetleri dikkate alarak Adnan Polat başkandan rica ettim. 'Sen bu işi iyi bilen, iyi yapan firmalardan birisisin. Bu ihale sürecini yönetir misin'. İhale komisyonu kurduk. Çok kısa sürede ihaleye çıkacağız. Sonucunda hasılat paylaşımı ihalesi olacak. Adnan başkan çok titiz çalışıyor, teşekkür ediyorum. Adnan Başkan bir konuşmada şunu söylüyor 'Bu projeden asgari 300 milyon dolar Galatasaray'ın payına para düşer' diyor. Buna açıklık getirmek için şu ifadeyi kullanıyorum; bu bir hasılat paylaşım projesidir, yüzdesi belli değildir, satış fiyatı belli değil. Pahalı satılırsa Galatasaray'ın kursağına çok para gider. Çabuk davranmaktaki maksadım senede 1,5 milyara yakın faiz ödüyorum. Bir an evvel bu projeyi devreye sokayım ki, Bankalar Birliği'nden yaptığım anlaşmadan çıkmak istiyorum. Konsorsiyumun içinde kaldığım zaman gelirimin yarısı bankaya gidiyor. Florya var, adada bazı tadilatları yapmamız lazım. Ada 6 bin 500 metrekare. 2 bin 500 metrekaresi Galatasaray'ın tapulu malı. Bizim dönemimizde diğer yerin tapusunu almışım Milli Emlak'tan. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın katkısıyla bu hale getirmişim. Erden de orada bayağı bir destek verdi, elemanlarıyla, parasıyla puluyla. Dünya güzeli bir yer. Bankalar Birliği konsorsiyumundan çıkmak isteğimizin sebebi büyük faiz ödüyoruz. Ana para ödemesini bir an önce yapmamız lazım."
"BUGÜN RAKİPLERİMİZ BİZİM ÇİZGİMİZE GELDİLER"
"Bizim
o gün ifade ettiğimiz kıblemizden hiçbir şaşma yok. Bu fonu kullanmak istiyorsan, genel kurula getir projeni, ikna et nitelikli çoğunluğu sağlarsan bu parayı kullan. Bütün bu yaptıklarımız, yönetimdeki arkadaşlarla beraber hakikaten çok güzel işler. O tarihlerde bizi 'Galatasaray inşaat firması mı, gayrimenkul şirketi mi' diye tenkit edilirken bugün rakiplerimiz bizim çizgimize geldiler. Ben bunu 7 sene evvel söylemişim. Bizden sonra gelen yönetimler bu işlere pek ilgi duymadılar. Mustafa başkanın Florya'yı geri alması bu projelerin başlangıç noktasını oluşturuyor. Onu inkar etmek mümkün değil. Geri alması yeni bir ufuk açtı bize. Güzel bir arsa, güzel getirisi olan proje ortaya çıktı."
Utanmaz arlanmazlar ,sizi moruklar....Günlerce yazılar yazıp şu gerçekleri vatandaştan gizlemeye çalıştınız....
Yıllardır bu platforma hisseler pazarlandı...Artık burayı ...ikleyen yok ve de en son satıldı mq :kahkah:
Önümüzdeki zamanda GSRAY FLORYA KONUT PROJESİ İHALESİ gündemi hikayesi ortaya çıkacaktır...
Geçen yılki bedellide fiyat 6.85 ten 9 a kadar yükselmiş 15 gün içinde yine aynısı olurmu bekleyip göreceğiz.
https://www.transfermarkt.com.tr/dur...ew/news/444944
Toplantıda bazı üyeler tarafından divan kurula sunulan önergede temmuz ayında Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kuruluna Florya arazisinin de içinde yer aldığı gayrimenkullerin değerlendirilmesi için yetki verildiği hatırlatıldı. Önergeyle Florya arazisiyle ilgili düzenlenmesi planlanan ihalede alınacak tekliflerin genel kurulun onayına sunulması ve seçilecek firma ile sözleşme imzalanması talep edildi.
Oylama öncesinde kürsüye gelen başkan Özbek, yaklaşık 3 ay önce detaylı şekilde görüşerek genel kuruldan yetki aldıklarını hatırlattı. Müteahhitlerle görüşmeler yaptıklarını ve projede sona yaklaşıldığını belirten Özbek, yönetimin elinin zayıflamaması için önergenin reddedilmesini istedi.
Yapılan oylama sonucunda önerge reddedilerek, Florya arazisinin değerlendirilme yetkisi Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimde kaldı.
FLORYA GELİRLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Verilen ikinci önerge kapsamında Florya arazisinden elde edilecek gelirlerin kurulacak fonda değerlendirilmesi talep edildi.
Kurulacak fonun şartları ve kullanım koşullarının detaylı bir şekilde anlatıldığı önerge, oylamaya sunuldu.
Önergenin lehine söz alan eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, söz konusu fonun 2 yıl önceki seçim öncesinde gündeme geldiğini dile getirdi. Timur, fonun amacının kulübün mali yapısının güçlendirilerek sürdürülmesi olduğunu kaydetti.
Önerge aleyhine söz alan başkan Dursun Özbek ise genel prensip olarak uygun olmasına rağmen fonun yönetiminin netleştirilmesi için önergenin bir sonraki genel kurula getirilmesini istedi.
Yapılan oylamanın ardından bu talep de oy çokluğuyla reddedildi.
Saat 10.00'da başlayan ve önergelerin oylanmasıyla sona eren genel kurul, 12 saat sürdü.
Toplantıda üyelerin konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
"HEM GENEL KURUL ÜYELERİMİZİN HEM DE RAKİPLERİMİZİN DİKKATİNİ ÇEKEN BİR PROJE"
Florya arazisinin herkesin dikkatini çektiğini ifade eden Özbek, "Hem genel kurul üyelerimizin hem de rakiplerimizin dikkatini çeken bir proje. Florya projesini Galatasaray kazandırmak için arkadaşlarımla çok çaba sarf ettik. 21 dönüm Galatasaray'ın tapulu malıydı. Daha sonra 40 küsur dönümü de geliştireceğimiz projeler için sizlerden onay almıştık. Sizlerin onayıyla gelişen bir proje. Kimsenin endişesi olmasın. Biz Florya'nın yerine daha mükemmel, daha geniş arazide, daha modern tesisi kazandırmak için, Florya'nın futbolu barındırması zor olduğu düşünerek yeni proje geliştirdik. Biz oradan çıktıktan sonra Florya arsa olarak orada duracak. Elimizdeki mevcut araziyi yeniden değerlendirme çerçevesinde bize gereken yetkileri verdiniz. Yapmamız gereken yönetime güvenmek. Bir konu çok önemli. Biz sizlerin emanetini taşıyoruz. Hiç endişe etmeyin. Kendi malımızdan daha fazla sahip çıkmak üzere ben ve arkadaşlarım bu konuda gereken her şeyi yapıyoruz" diye konuştu. Başkan Özbek, karaborsa bilet olayıyla ilgili konuyu da bizzat kendisinin takip ettiğini ifade etti.
"ÇOK KISA ZAMAN SONRA FLORYA'YA VEDA PARTİSİ YAPACAĞIZ"
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri ile ilgili gelen eleştirilere de cevap veren Dursun Özbek, "Kemerburgaz'a çok daha önce taşınmak durumdaydık. İkisi birbirini tetikliyor. Florya projesinin başlaması için Kemerburgaz'a taşınmak gerekiyor. Florya projesinin bitmesi için her şeyi yapıyoruz. Ülkemiz içinde bulunduğu ekonomik koşullar çerçevesinde zaman zaman beklemediğimiz olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bunu mesele yapmadan eskisinden çok faal bir organizasyon var şu an orada. Nazar değmesin istiyorum. Daha önce verdiğim tarihlerde size mahcup oldum. Çok uzun bir süre değil. İki şeyi planlıyoruz. Florya bizim için çok önemli bir yerde. Çok kısa zaman sonra orada veda partisi yapacağız. Eş zamanlı olarak da Kemerburgaz'a merhaba partisi yapacağız" şeklinde konuştu. Galatasaray'a hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Özbek, "Elbette hatalarımız var. Biz sizlere mahcup olmak istemiyoruz. Beraber çalıştığımız kişiler Galatasaray ile büyümüş kişiler. Bunun bilincinde çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Sizlerin tenkitlerinizi dinledik. Eleştirileri not aldık. Hiç merak etmeyin. Genel kurul bizim en büyük organımız. Genel kurulun verdiği kararlar hiçbir şekilde tartışılmaz. Bugün size 1 sene boyunca verdiğimiz hizmetin hesabını vermeye çalıştık" diyerek sözlerini tamamladı.
DURSUN ÖZBEK'İN İLK AÇIKLAMALARI
Toplantıda açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bana ve arkadaşlarıma ikinci dönem bu onurlu görevi yapma fırsatı verdiğiniz günden bugüne yaklaşık 5 aylık bir zaman geçti. Galatasaray’ın başkanı ve neferi olarak görev yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum" dedi.
"UEFA AVRUPA LİGİ’NDE HEDEFİMİZ FİNAL"
Futbol takımıyla ilgili konuşan Başkan Özbek, "Erkek futbol takımımız üst üste 2. kez şampiyon olarak Galatasaray’a yakışan başarılara bir yenisini ekledi. Bu başarıyı belki de uzun süre görülmeyecek puan rekoru, üst üste maç kazanma rekorunu kırarak taçlandırdık. Bunun yanında manevi değeri olan Cumhuriyet’in 100. yıl Süper Kupası’nı da kazandık. 3 ön eleme geçerek, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettik. Bu başarılar için başta Okan hocamız olmak üzere, teknik ekip, futbolcu kardeşlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. Bu sezon başında Şampiyonlar Ligi’nde katılamadığımız için çok üzgünüz. Bu üzüntüyü başarı hikayesine çevirmek için elimizde yeni bir fırsat var. UEFA Avrupa Ligi’nde hedefimizi final olarak koyduk. 2. hafta sonunda 8. sıradayız. Art arda çok önemli maçlar oynayacağız. Taraftarımızı desteğiyle hedefimize adım adım ilerleyeceğimize inanıyorum. Futbol takımımı milli maç arasına lider girdi. Bu sezon sonunda 25. şampiyonluğumuzu kazanmaya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 5. yıldızımızı formamızda gururla taşımak için hazırız" şeklinde konuştu. Özbek diğer branşlarda da bilgiler vererek, bu sezon 2026 sporcuyla 94 kupa, 424 madalya kazandıklarını ifade etti.
"8.9 MİLYAR TL İLE KULÜP TARİHİMİZDE KONSOLİDE HASILAT REKORUNU KIRDIK"
Finansal tablolarla ilgili bilgi veren Dursun Özbek, sözlerine şöyle devam etti: "287 milyon Euro yaklaşık 8.9 milyar TL ile kulüp tarihimizde konsolide hasılat rekorunu kırdık. Bu rekor hasılata katkıda bulunan 3 önemli hasılat kalemini anlatmak istiyorum. Kombine, VIP, loca ve günlük bilet satışı 52 milyon Euro’ya ulaştı. Kombine fiyatları 4 katına çıkmasına rağmen satışa çıkan 41 614 kombineyi kısa zamanda bitiren her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray bu dönemde ortalama 43 bin seyirci ve yüzde 82 doluluk oranına ulaştı. Yeni stadımız açıldığında beri en yüksek doluluk oranına ulaştık. Son dönem başarılı olduğumuz yerlerden biri de mağazacılık. Mağazacılıkta sürekli büyüme halini 79 milyon Euro ciro ile rekor kırarak devam ediyoruz. Bu hızlı büyüyen şirketimizin yakın zamanda halka arzını planlıyoruz. Geçen sene 701 bin forma satışına ulaştık. Tüm zamanların rekorunu kırdık. Yeni sezonda 412 bin forma satmış bulunmaktayız. 1 milyon forma satışı hedefine ulaşmak için çalışıyoruz. Tüm bu büyümeyi sağlarken, mali disiplini de korumaya devam ediyoruz. Sponsorluk, reklam ve isim hakkı geliri 75 milyon Euro’ya ulaşarak rekor kırdı. Futbol takımımızın forma üzerindeki sponsorlukları 25 milyon Euro’ya ulaştı. Tüm bu gelirleri konsolide brüt kar anlamında 430 milyon TL’ye ulaştırdı. Son 10 senenin en yüksek brüt karına ulaştık. Konsolide brüt kar etmek çok önemli. 5.2 milyar TL ile dönem sonu konsolide net karlılık elde etti. Galatasaray tarihinde bir rekoru ifade ediyor. Gayrimenkullerimizin toplam değeri 14.8 milyar TL yani 443 milyon Dolar. Ana para ödemesi sonrası finansal borçlarımızı 2.4 milyar TL’ye düşürdük. Daha yolun başındayız, bu mali disiplini en iyi şekilde sağlayarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Toplam varlıklarımız 21.5 milyar TL’dir. Toplam yükümlülüklerimiz ise 13.7 milyar TL’dir. Varlıklarımız, yükümlülüklerimiz 7.8 milyar TL daha fazladır."
Riva’dan bugüne kadar 170 milyon Dolar kazandıklarını hatırlatan Özbek, "Bugüne kadar katkıları tartışılmaz. Bugün finansal borcumuzun rakiplerimize göre daha uygun olmasının sebeplerinden biri de Riva’dan elde edilen bu faydadır. Hali hazırda 125 adet villa inşaatı devam etmektedir. Bu satıştan da 2.5 milyar TL bir faydayı da düşünüyoruz. Mecidiyeköy’deki binamızı, konut projesine dönüştürerek 1.3 milyar TL gelir elde ettik. 61 bağımsız bölüm hala var. Aralık ayında tamamlamayı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.
Bedelli oranı
% 400.000000
Bedelli fiyatı
1.00 TL .
Dağıtılacak senet tipi
Eski
Başlangıç Tarihi
30/12/2024
Bitiş Tarihi
13/01/2025
İşlemlerin topluca sonuçlandırılacağı tarih
13/01/2025 Günü Saat 16:00'a kadardır.
Rüçhan Hakkı Kuponu Satışı yapılabilecek son tarih: 07/01/2025
2.22 yükseliş gördü açılışta-R 4.60-şu sıralar R sıkıntılı 3.99-4.10 arası oyalanıyor,normalde R 4 altına inmemesi lazım.
Ne oldu TRENEBAKAN HOD?
Hani gsray sulandı idi,kağnı idi?
Hani milletin RÜÇHAN dan sattığını %2-3 -4 ten kapışıyorlar ...
Bu alanlar enayi mi de alıyorlar?
Cimbom GALATASARAY şampiyonum CİMBOMUM
Rüçhan tahtasından alım yaptım....Ortalamam 4.10 larda kaldı ...Yani GSRAY ı bölünmemiş hali ile 6.10 lardan almış oldum...
Rüçhan artıya geçti :halay:
Değerli arkadaşlar,
GSRAY.E de colendi 43 alb 33 ve gedik 13 milyon lot satışta bunların bedelliye katılmak için dernek malı olabileceğini düşünüyor musunuz?
.
Syg
En güzel taraf %70 oranında lotunun parasal değerine yakın bir NAKİT para yatırılacak bir tahtada RÜÇHAN tahtası 1 saatte eksiden artıya geçti....Yani bu tahtayı alıyorlar demek oluyor bu....
Yani tahtaya NAKİT PARA GİRİŞİ olmuş oluyor....Satanınkini alıyorlar demek oluyor bu...
TSPOR bedellisinde ise RÜÇHAN tahtası hergün eksi kapatıyordu...
Fener bedellisi gibi olacak gibiyiz....
Fener RÜÇHAN tahtası kapandıktan sonra %10 üzerinde artıda şu ana....RÜÇHAN tahtası açıkken de eksilerde olmadı ...Yani TSPOR bedellisi gibi olmadı FENER....
Gsray da tahminim RÜÇHAN tahtası kapandıktan sonra yani 7 ocaktan sonra 2.30 üzerine hareket edecek gibi
R satışı yapıp E aldık 2.06.
Osimhen in kalan sözleşmesüresi haziranda 1 yıl olacak.
Kimse bir yıl süresi kalan futbolcu için 75 milyon euro vermez.
Tahminim haziranda bu fiyat 30*40 milyon bandına düşer.
Bildiğim kadarı ile sözleşme sürei 1 yılın altına düşen futbolcu kiralamıyor.
Tek çare zorunlu satınalmalı kira sözleşmesi..
Bunu ancak Gardi ve Galatasaray başarır Haziran sonu 30-40 milyon euroya 4 yıl için Osimeni GS alır.
Yıllık ücreti bu durumda 7-8 milyon euro bandında olur.
İcardi nin maaşının 10 milyon olması onun PSG den yuklu bir miktarda alacağını kendisinin ödemesi..
GS geleceği her yönü ile parlak.
YTD
Fener bedelliyi bitirdi 3 günde %20 yükseldi....
GSRAY 8 puan farkla önde ama hala yatıyor....
Yoksa bu yıl GSRAY şampiyon olsa dahi RALLİ yapmayacak mı?
gs şampiyon olunca ralli yaptığı tarihte görülmemiştir. ralliyi ancak uzun süre şampiyon olamayan fener yapabilirdi ama o da havlu attı. gs yataya bağlar ancak sezon sonu transfer döneminde biraz hareketlenir. yeni başkan gelene kadar hareket beklemeyin. yatırım tavsiyesi değildir.
R fiatı bugün 4.58 oldu birara,sonra 4.07 :notr:
evet 2 nin altına inince ufak ufak almak lazım. yatırım tavsiyesi değildir.
Ağzı olan herkes konuşuyor işte. 201 den 175 e %13 lük bir düşüş söz konusu olabilir mi hiç GSRAY"'da? Hadi yüzde 2 veya 3 lük düşüş olsun ama sen kalk da %13 düşmesini bekle. Hiç GSRAY tarihinde %13 düştü mü acaba? Bu kağıt 20 TL lere 30 TL lere belki de 100 TL ye gidecekken sen kalk da 1.75 e düşmesini bekle. Bu hissede herkes parasın 5 e 10 a 20 ye ı katlıyorken adam kalkmış %13 düşmesini bekliyor. Sen daha çok beklersin. Merak etme biz sana 21. 75 TL den satarız 1.75 yerine. ŞAMPİ GSRAY 'ın hiç düştüğü görülmüş mü?
Tabi canım, 2 nin altı kelepirin de kelepiri oluyor. Dalalım mı abi 1.99 dan? Diyelim 1.99 dan aldık, 1 ay sonra sence hisse 20 TL olur mu? Bakıyorum herkes GSRAY'da parasını katlamış da katlamış, biraz da biz katlayalım. Altın eşdeğeri bir hisse işte, yatırımcılarını paraya boğuyor. GSRAY ı borsaya kote edenlerden Allah razı olsun, herkesi zengin etti mübarek. 6 ay sonra bir %400 bedelli daha yapsalar seve seve katıkır herkes çünkü hisse verdikçe veriyor. Aslında yeni bir bedelli daha yapılsa harika olur, millette para gani bir 10 milyar TL daha enjekte ederler şirkete belki de 20 milyar TL. ŞAMPİ GSRAY, sana bütün bedelliler feda olsun.
Siz TH'ye bakmayın,ben 2 altından dalış yaptım,elimde az R vardı onada 3.90 altı dalış yaptım,aldıklarımı gittim postaladım,ana ve danaları duruyor...TS tavan çekti hepsini uçurdu,TS bir kenarda duruyordu bir baktım 1.10 tavan çekmiş :evil:
Tspor un 3.6 milyar lotu var. Hani sulanan hisse zor giderdi. Sonuçta sulanan hissenin fiyatı düşüyor ve aynı para ile daha çok lot alıyosun ve kademe yine bi şekilde kalkıyor.
TS'nin tavanında 130 milyon alıcısı sıra bekliyor,0.80-90 tlye hissemi olur,biz dedik dinleyen olmadı,tahtacısı ortaya çıktı pir çıktı,geçen sene BJK ligde dökülüyordu,5 tl cıvarından 90 tl oldu,yani 4 adet sportif hisse var borsada,mutlaka tahtacılarıda var,birini mutlaka uçurur zamanı geldiğinde,yani zararına zurarına bakmaz,zaten borsada soygun var baskı kur sattır peşinden uçur peşinden trene bak dur,alım satım işi zamanlamadır,TH TS için iflaslık diyordu,galiba kartal arazisini görmemiş,katar bedevi vs beklentiside var vs uzar gider,FB haricinde 3 sportif çok ucuzdu,gidip 100 tl olan hisse alacağına altta kelepirleri almak mantıklıdır...ytd.
İkinci tavanımızda Hayırlı uğurlu olsun herkese TS için,bundada %5 fena sayılmaz,BJK %7 oda 1.5 tavan sayılır,FB'yi boş ver çok pahallı sayılır hala :yahoo:
Sporda dolu dizgin gidiyor,ama borsada tökezliyor...TH TS %40 yaptı,bir hissenin batıklılığına bakılmaz arkasındakilere bakılır,camış hiç palağını yanından ayırırmı,kapı gibi arkasında hökömet var :yes:
Son 3 günlük performansına bakarak yorum yapıyorsun, TSPOR'un 6 ayda 2.03 den 0.88 e düştüğünü ve yatırımcısına kan kusturduğunu unutuyorsun. Bu adamlar 6 ayda reel bazda 4 de 3 kayıp yaşamış. Hisse 100 birimden 25 birime düşmüş, buradan da %40 çıkarak 35 birim olmuş. 8 ay önce 100 birim olan hisse şu anda 35 de. Millet hala 3 te 2 içeride. Bu mu senin süper performansın?