Canlı ekran ücretsiz diyor hesabını taşıyana.
Printable View
Faizler %14 seviyelerinde ,%20 seviyesinde kazandıran bir fon var mı yada %16 seviyesinde bono almak mı mantıklı ?
Aşağıdaki konuda fonların mevduat karşılığının bulunduğu tablolar var. İnceleyin isterseniz
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=35122&page=30
EIB
aylık py dağılım
https://qscp0103.qinvest.com/~qinves...8.ay_aylik.pdf
Isbankasi'nda benim bildiğim sadece bu 2 fon var. Bir de birikim hesabı kisa vadeli borclanma fonu var, o da t+0 ve o hesabı açanlar için. Ama ondaki getiri de kuş kadar olmuş. Şu 808 de çok istikrarsız ve son nefesini veriyor gibi. Geriye ist kalıyor bence de. Ama ona nasıl gireceğiz ki yer yokmuş :)
Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petrol 64,30 dan aşağıya düşmediği sürece cıkacak gibi 64,30 dan aşağısı 60,10 :wu:
haftalık kapanışı 68,30 yapar ytd
Verileri SPK'nın sitesinden alıyorum.
Gerisi el emeği göz nuru
Tcd yine eksi 0.82 verdiğini geri alıyor fazlasıyla
Sanırım EID'yi kastediyorsunuz üstadım.:) Arkasındaki güçlü Katar sermayesi nedeniyle 2 nci kritere uyumlu. 1 nci kriter için tek çekincem muhteviyatındaki bazı hisseler; portföy dağılım raporlama sistemleri ise tam aradığım nitelikte.
Ek 23262
Takibimde olan fonlar bunlar sayın dostlarım. Ön tarafta yazılı rakamlar valör süreleri. Daha önce bahsettiğim 2 kritere ilaveten Valör faktörünü de önemsemekteyim. Mesela fon sepetinde % 15-20 aralığında valörsüz (PPF), % 45-50 aralığında T+1 valörlü, kalan kısmı da T+2 valörlü olacak şekilde bir planlama üzerinde çalışıyorum. Esasen bütün kriterlerimi tam ve eksiksiz bir şekilde karşılayacak bir fon arayışında değilim. O zaman fon olmaz ben olurum bunun farkındayım. Kendi risk algım ve yatırım tercihlerimden fazla ödün vermeden en elverişli sepeti oluşturmaya çalışıyorum. Arayışlarım yeni başladı.:) Sanırım tam kapasite bir sisteme önümüzdeki yılın sonlarına doğru ancak geçerim.
buradaki bilgiler bankada çalışanlarda yok ne yazık ki. Keşke az okusalar da bilgi sahibi olsalar.
Orda yoktu.
Evet Invesaz de ilgimi çekmişti. Banka kökenli olsun diye icbc de açtırmıştım. Ama sistemleri tacirler kadar hızlı değildi. Masrafsız herşeyi o yönü iyi.
Fon için Teb / tacirler, Hisse için tacirler.
Acil para lazım olduğunda eft ücreti olmayan bi kurum aradım aslında.
Çok alsat yapmadığımdan şuan komisyonlar bana yetiyor (onbinde 7,5)
Bankalar, BES de dahil olmak üzere fon yönetiminin hemen tamamını profesyonel portföy yönetim şirketlerine plase etmiş durumda. Şubelerde çalışanlar çok kısıtlı bilgilere sahipler, evet. Yakında blockchain tabanlı algoritmik işlemlere geçildiğinde ne olacak merak içerisindeyim. :)
Fonbul ücretli üyelik deneyen oldu mu ? İşe yarar mı ?
EIB'e girdim bakalım 6800 liralık.
Tcd güncelleme - 427 mk, 2 gündür kötü gidiyor bugün de eksi gelirse getiri götürü bende sıfırlanmış olacak,
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki günde -1000 MK yedik maalesef .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd hisseleri bugün ekstra pozitif borsaya rağmen iyi duruyor yarın artı gelir muhtemelen SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TR 2 yıllık tahvil 15,09 15,38 -1,89 15,23 15,07
TR 5 yıllık tahvil 15,12 15,12 0,00 15,12 15,11
TR 10 yıllık tahvil 14,91 15,15 -1,58 15,00 14,91
Borsadan denizbank hissesi alarak yapacaksınız, ama hisse almak için kullandığınız kurumun komisyon oranlarına dikkat edin, örneğin bankaların binde 2 (onbinde 20) gibi oranları olabiliyor. Bu durumda MK:31,27'ye düşer(virmandan ücret alınmadığını varsayarsak).
2.9 da 241 kişiyken kişi başı fon payı 72,722 TL. 31.7 den itibaren MK 139,25
5.9 da 318 kişiyken kişi başı fon payı 80,004 TL. Bu tarihte, 31.7 den itibaren hesaplanan MK %168,41 ve oradan itibaren her gün geriliyor. Yine bu tarihte kişi başı fon payı da zirve yapıyor.
18.9 da 492 kişiyken kişi başı fon payı 68,373 TL. 31.7 den itibaren hesaplanan MK 119,45 oldu. Büyükler çıkıyor, küçükler giriyor diye anlıyorum.
Syg.