B satanlar kurucuya geçecek galiba
Printable View
B satanlar kurucuya geçecek galiba
Zamanında çok söylendi demek istemezdim ama öyle,
bu hisseler likit değil trade için kullanmayın, hikayesi belli sonunu bekleyebilecekseniz girin diye. Ederini düşünürsek şimdi öldüm fiyatına satılıyor hatta atr satılamıyor bile, üzüntü verici.
Numan kurtulmuş iş bankası hisseleri hazineye devr olacak demiş TGRT haber de ben izleyemedim arkadaşlarım söyledi şu an da yoldayım bakabilecek olan var mı burdan paylaşa bilir mi rica etsem
Evet Ali bey..
Yine gündeme gelecek gibi..
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ni-271632h.htm
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet doğru saat 5 deki tgrt konuşmasının 44.11 dk sında bahsediyor.
hisse artık yasayı bekliyor. erdoğan dışında kimsenin konuşmasına tepki vermiyor
Fibonacci Hocam sağ olun ben de şimdi izleye bildim konuşmayı yalnız işbtr de ki bu 75 tane satıcı olması çok tuhaf geliyor moralimi bozmak istemiyorum ama daha niye satıyorsun bi türlü anlam veremiyorum? Sizin ve burda ki değerli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum cevap verirseniz teşekkür ederim.
Ytd ...
Sn Ali arkadaşım..
Bakın insan psikolojisi vede durumdaki algı herşeyi unutturuyor..
İşB 4000 deykende 20 bindeykende 50 bin olduğunda da tabanlar oldu.Çok satışlar gördü..
Bu kademelere aldanmayın.Bugün 75 lot bekleyen anında gidiverir.Yeter ki çok olağandışı ortam olmasın..
Şu anda dünya ekonomileri sarsıntıda.İnşaallah bu da atlatılacak..
Biz hep ne diyoruz.Böyle durumlarda ekranı izlemeyin..
Borsa %8 düşmüşken bunun önünde nasıl dursun..
Kaldı ki millet diğer hisselerden fena dayak yedi.Orada maliyet düşürmek için bu hisselerden takviye yapıyor..
Anlıyoruz ki BANKA KONUSU SICAKLIĞINI koruyor.Teknik işler bitmiş.Sadece son söze kalmış..
KENDİMCE BENİM STRATEJİM BU..
Nasıl ki 50 bin lira sanaldı 500 bin lira sanaldı şimdiki fiyatta sanal..
Asıl soru..
Radikal adım illaki gelecektir..
İşte bu adımda hisse bizde olacak mı???
Olacaksa fiyatın ne önemi var..
ASLA YTD..
KENDİ SENARYOMDUR..
SATMAK İSTEYEN HİÇ DURMASIN..[emoji1][emoji41]
Banka orada para basıyor..
Kurucuda dünyada eşi olmayan bir hisse..değişmedi..
Yatırımcı psikolojisindeki değişiklikle ve yatırımcının başka zararını kapatması sonucu fiyatında oynaklık çok normal..
Bu iş sabır işi..illa ki bayrak değişimi olacak..
Yeter ki süreç durmasın..
Ve aldığımız duyumlara göre inşaallah AZ KALDI..
Fiyatına takılmadan beklemeye devam..
Asla YTD..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d52589f482.jpg
Şu virüs gündeminde çok zor bu iş artık çokta umursamıyorum 1 tane işkur var arsa gibi düşünüyorum elbet bir gün 3 5 bişey bırakır
Bu kadar kargaşada oldu bittiye getirmek daha kolay olmaz mı?
Neden ertelesinlerki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada ne derece yazılır bilmiyorum..
Sadece şunu yazayım..
Hükümet içinden gelen fısıltılar sizin öngörünüzün tam tersini söylüyor..
BEKLETMEYECEKLER...
Banka devrinin coranayla bir ilgisi yok..
AZ SABREDİN..
SATMAK İSTEYEN RAHAT RAHAT VEREBİLİR..
Alıcı altta bekliyor..
ASLAAA YTD...
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
Yahu bu işkuru ky mı taşıdı yukarı yoksa, bu kadar satış geliyor... Nasıl iş bu.. Ky nın bu kadar gucu varmıydı..
Bu düşüşün sebebi 20.02.2020 tarihli ve 7222 sayılı “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” olabilir mi acaba? 25.02.2020 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş.
Bu Isbtr nin hali ne olacak
Su akar yolunu bulur
İş ten işe yapılan nerdeyse tüm işlemlerin SPK lık olduğu kanaatindeyim. Kendi kendine çalan bir ekip var.
Bu videoyu izledikten sonra aklıma Çukurova ve Kepez elektrik şirketleri geldi.
Onlara da hükümet el koymuştu 2003 yılında. Uzanlar Genç Parti ile %7,5 oy aldıktan sonra.
Ve Uzanların borcunu tahsil hikayesiyle Uzanlar dışındaki 17.000 küçük yatırımcı da devlet tarafından mağdur edilmişti...
ÇEAŞ ve Kepez milyarlar kazanan dev şirketler. O gün de öyleydiler, bugün de öyleler...
Ama 17.000 küçük yatırımcı sadece havalarını aldılar devletin el koyması sonucunda.
309-500 Küçük İskur yatırımcısının da başına aynı şey neden gelmesin?
Adamlar ne minarelere ne kılıflar diktiler..
İş bankası minaresi ne ki onların yanında...
Kim takar bir avuç Iskur yatırımcısını.
Onlara da bir kılıf bulur doymak bilmeyenler.
Bize de geriye bir bardak soğuk su kalır içecek...
Hikayeye inanıyoruz elbet hepimiz...
Onun için buradayız.
Ama ya hikayeyi yazanlar?
İşte orası gerçekten ürkütücü...
Biz bir gerçeği satın almadık bu kağıtta olası gerçeklelebilecek ve aslında hakkı olan bir gerçekliği satın aldık. Olur olmaz takdir bu cingöz işbankasında değil devlettedir. Cingöz diyorum çünkü kurucuya yaptıkları cingözlüktü ve şu an trakya , anadolu cam vs. Ayrılma haklarını 25 şubattan sonra satanlar elde edemez diyerek mantalitelerini gene gösterdiler, oysa oyak çimento öyle bişey demedi. Kağıdı 180 veya 250 artık bilemiyorum 500 lere götüren çeteydi. Gerçek mal alınmadı 500 lere giderken. Bence Robot emirleri ile veya tek tuş emirleri ile gerçekleşti hepsi. Umutlarımız adamlar için fırsattı. Lot kaybetmeden itele alttan al. Ama şimdi meclise gelmesine corona olmasına rağmen ramak kaldı. Devlet bişeyler alacaksa cash, bu hisselerden geçer inanana. Satan satar, satılacak topu topu 20 30 lot etmez. Ne olursa olsun, ( çete dahil) eldeki 100 yıldır sermayesi artmamış ve bin sene geçsede artmayqcak kurucu hissedir. İşbankasının coronasıdır, başına beladır ve göçertirse kurucu hisseye yaptıkları göçertir. Nokta
İSBTR deki yükselişi İSKUR unda takip etmesini bekliyorum
Isbtr endeksle 40 lı seviyelere gelir. Ondan sonra galiba habere bağlı kalır
Bu mümzam sandığından istiraklar devirler yapılıyor galiba holdingleşme yapacak banka hükümetten önce ytd
Pay Fiyatı Bankanın Gerçek Değerini Yansıtmıyor
İş Bankası’nın Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, Borsa İstanbul’da işlem gören C grubu pay fiyatının bankanın gerçek değerini yansıtmadığı gerekçeleriyle geri alım programına başlandığı bildirildi. Borsada işlem gören İş Bankasına ait 130 milyon adet hisse geri alınabilecek ve geri alımda kullanılacak azami miktar 550 milyon TL olacak.
Ben bulamadım açıklamayı
İsctr hısse 2018 de 130 milyon lot alındı 550 milyon kaynak ile hatta hısseler 5.50 fiyatına gelınce 2019 da satma kararı almıslardı
Yanı haber 2018 den kalma nerden bulup paylasıyorsunuz??
İşkur kim uğraşıyor kardeşim alacaksan tavan yaz al. Yoksa bu iş uzar 250+250. Bırak alalım şu hisseyi
işbankasinin bir kamu bankasi gibi hareket etmesi bu işin halloldugunu sadece zamaninin beklendigini ispatliyor. Bence heran bir çıkış gelebilir hukumetten. Cunku boyle bir donemde milletin bankasi olan isbankasina ihtiyac var 👍 guzel gunler yakin Allah in izniyle
Sonunda Aldık. 251.250 hayırlı olsun