Bir dernek kurmalı avni yi sevenler derneği
Printable View
Bir dernek kurmalı avni yi sevenler derneği
Yılbaşından bugüne..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abf2ecf1ee.jpg
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Rabbim
Bir Gün İnsanlara
İstedikleri Kadar Para Versin
Versin ki
Asıl İhtiyaçlarının
O Olmadığını Anlasınlar...
canazene sahip çık.. makat soyu avni................... asalsandan fazla düştün sanki.. karlı olan sendin.........
Rıza sarraf herhalde bu cibilliyetszie ortak............ Kel avni neden haber vermedi ki........
Hayret bugün endeks düşmesine rağmen düşmedi 0.68 den dönümü acaba???
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
makat soyu kel avni.....kurtuluşun yok ..dilenci geldin dilenci gideceksin.. fravunnnnnnnn
Anladın sen avniiiiiiiii yezidi.......... Yedi sülalen b........... Boğulsunnnnnnnnnnn
o kadar kişiden analı bacılı küfür yesem gece rahat uyuyamam lan, bu nasıl bir genişlik, nasıl bir avrupailik?
erciyes boruya izin verilmedi. bu hissede ******** ne derse o olur, eldeki parayı vermeyecek nakit, kar vs kısmını dahil etmeyecek ben buna izin veren spknın...
Sırketımızın 21 kasım 2017 tarıhınde yapmıs oldugu yonetım kurulu toplantısında pıyasalarda meydana gelen dalgalanmaların sasa polyester sanayı a.s. Hıssesınde olusturdugu fıyat nedenıyle, sasa polyester sanayı a.s. Olarak azamı 50.000.000 tl`ye kadar sasa hıssesı gerı alımı yapılması kararlastırılmıstır.
Bak patron gör fravun kel avniiiiiiiii
sen alacağım diyeli 6 ay oldu tık yokkkkkkkkkkkkkk
Yeniden girmeyi düşündüm ancak çağrı fiyatı sadece olağan ustu genelkurulda şerh düşenler için geçerliymiş doğru mudur
12 Günlük 0.90
21 Günlük 0.91
56 Günlük 0.92
100 Günlük 0.88
200 Günlük 0.81 son maliyetler
12 Günlük 0.71
21 Günlük 0.72
56 Günlük 0.75
100 Günlük 0.75
200 Günlük 0.70 sinpaş gyo ,az önceki farklı hissenin maliyetleri yanlışlıkla yazdım
onun toplantısı ayrı olacak, kurula gelip şerh koymak gerek sonra gerisini kendileri halleder, paralar yatırım hesaplarına yatar, bir zahmet yapsınlar, YATIRIMCIYI TONGAYA GETİRİP ENFLASYONEL OLARAK HALKA AÇILDIKTAN 10 YIL SONRA 4 TL CİVARINDA OLMASI GEREKEN KAĞIDI GİDERLERİ ŞİŞİREREK ZARAR YAZDIRARAK 78 KURUŞA İNDİREGANDİ YAPACAKLAR, 10 YILLIK BİR OPERASYON VE EMEK VAR ORTADA, SAYGI DUYUYORUM :cool:
o zaman bu toplanti henuz olmadi sonucu cikti , ancak mynette okudugum sadece bir kisi 400 bin e yakin lotu olan hayır demiş o kişi dışında kimse geri veremez hisselerini yazmışlar konudan uzak oldugumdan tam bilmiyorum ama yatırımcı ilişkilerine sormak lazım belkide bayağı bir kafa karışıklığı oluşuyor ister istemez
Kel avni allah...... Versin... Kazancını yemek nasip olmasın yedi sülalenle.
Hafftalardır 0.71 kuruşa gelmedi..... Düşerken 3 üç çıkarken tık yok .. Hükümet içinden kim destekliyorsa bu şer... Ne spk ne bimer. Kimse dokunamıyor