Aynisini ben de dusunuyorum. %60 doluluk diyor ayrica yurt icinde. Kim nereye gidiyor merak ettim.
Printable View
4,99 dan çok az halk aldım. yazıyoruz çiziyoruz adamın sayfasını kullanıyoruz, çay parası verelim en azından.
Kötü vermeye başladılar galiba.
bu olaylar göz göre göre gelişiyor, eskiden Türk filmlerinde olurdu, hakimde suçsuz olduğunu biliyor ama kanıt olmadığı için ceza kesiyor. 2-3 yıl herkes italya şöyle batacak, yok böyle batacak diye çok yazdı çizdi. malasef italyada yazılan çizilenler sahne alıyor. almanyanın italya ya destek acıklaması borsalara 7-8 bin puan artı değer demektir. bakalım bu açıklama gelecek mi gelmeyecek mi.
yine maliyete geldik :bravo: gün içi alıp sata bilsem becere bilsem ah... 16bin TL kâr gördüm... yine 0 ladık kârı ... sat al yapamıyorum ben yav..
ereğliyi 15 gündür yazıyoruz, yanlış yolda, telefonlar çalmıyor, ya makarna üretime gececek yada 5 liradan alacağız. bugün olmazsa 2 ay sonra olacak.
https://www.tradingview.com/x/FIxq1BXA/
.
.
HULK geleceğin bankası bence. Garan olan zayıflığı 2020 başında bitti görünüyor.
abd de iki senatör de covid teşhis edilmiş. bu adamlar nasıl aldı bu virüsü anlamış değilim.
Diğer bankaları yavaş yavaş yanımıza çekiyoruz.
Sn. Secbul özelden uzun vade grafik atmıştım size.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer topiğede yazdım.. Bence GAARAN ı endeksden imkbden şutlamak lazım.
Secbul kardeş borsa yatırım aracı olmaktan çıkmış maalesef eczilac mesala bir şey mi var yooo herkes ona yöneliyor bugün yine tavan 3 liradan ona geçseydik keşke demeden edemeyeceğim. Biz Halkbank devlet bankası destek olalım dedikçe bu altımızı oyuyor. Bugün en az 5.20 kapatması lazım dı almayanları pişman etmeliydi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
7 senedir süren devasa bir düzeltmeyi bitirmiş olduk diye analiz yaptım ve aldım geçtim..4.69 idi hesapladığım yer.
Bundan sonra yavaş yavaş ama emin emin kuvvetli, dirençli, sağlam görünmeli. Sonraki aşamalar adından söz ettirme. Ağırlığını ortaya koyma. ve son sözler OHA...laşmalar ama uzun yıllar sonra.
TAV'da poket money çıksın diye al sat yapayım dedim bugün yine aracı kurum benden fazla kazandı...
İşfinansın sanki çokmzeşliği var gibi yüzde 7 yukarda ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pegiyi takaslara göre sanki yine servis etmişler.
Ellerim kaşınıyor dezenfektan iyi gelmedi...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5715f02cc5.png
trend altı sarkma olursa tarihsel dolar bazlı dip olan 3.5 dolar yolu açılabilir.
saatlik grafikte 50 saatlik ortalamalarda zorlanıyor endeks.
88100 üstü bir kapanış ile yukarı ivmenin artması da mümkün.
macd ise referans seviye altı olup,fiyat ile pozitif uyumsuzdur.gösterge düşmek istemiyor,yükseliyor.fiyat ise aynı oranda fiyata eşlik etmiyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7f4de299c4.png
Evet ortaklar... bu da var. El yikamaktan veya dezenfektanlaran alerji.
Bir keresinde elim kizarip kabariyordu, davul gibi oluyordu nerdeyse. 2-3 gun gecmeyince doktora gitmistim.
Doktor: "Elini yikiyor musun ki?" diye sordugunda ben de saf saf hijyene onem verdigimi gostermek icin:
"Tabi ki, gunde bircok kere" demistim.
Gelen cevap: "Yikama!"
Belli bir sure sonra kimyasallar alerji yapiyor. Ozel icinde sabun olmayan sabun kullanmaya baslamistim da gecmisti.
dünya karışık, borsalar mevcudu biraz fazla sattı bu yüzden geri alımlar normal, sadece şu var, bu geri alım günlerinde ikinci şansı nerede kullanacağız. Şuan herkes her şeyi satıyor, havlu kağıt, makarna ve DOLAR alıyor. Faiz indirimleri veya sıfır faizlere rağmen dolar alıyor. Bizim dikkat etmemiz gereken ikinci bir konuda doların 6,5 lira olmasında global etkenler var, bize özel değil. Peki bize özel bir durum ne zaman gercekleşir. Çok basit. Vergi gelirleri azalacak, ihracat azalacak, borc alacak döngüsü zarar görecek, işde o zaman bizdeki dolar hareketlenecek. Bunu evde durduğumuz her gün biraz daha yaklaştıracağız. Hükümetin iş hayatına dair vergi ertelemesinden öteye giden bir yaklaşımı olmadı. Keşke vergi ödeyecek duruma geri gelsek. Bunu borsalar hızlı anlıyor ama bende borsalardan 1-2 saniye sonra görebiliyorum. Hem borsada he ticarette olman nedeni ile. Saat 17:00 da yıldız çelikten son galveniz fiyatı aldım, 559 dolar. Müthiş rakam, 20 gün önce 660 dolardı, 101 dolarlık gerileme var, daha bu başlangıç. Özetle borsalara dikkat etmek lazım.
Katılıyorum 666 .Önceden bizim taraftan açıklamalar ters tepti zaten Amerika'da Trump karşıtı güç odakları bu açıklamaları Başkanın aleyhine kullandılar fayda değil zarar verdi şimdi 2 tarafta eğer varsa süreci gizli yürütüyorlar ki bence vardır tahminimce zira geçen yıllarda bizim taraftan yapılan açıklamalarda mutlaka gündem maddelerinin başında yer alıyordu.Açıklamalar bıçak gibi kesildi ama görüşmeler kesilmemişdir.
Vix korku endeksi 16 Martta 57 lerden 78 i görmüştü.16 Marttan beri ilk kez bugün en düşük değeri 57 leri gördü, şu anda 61 lerde. Buradaki sakinlesme sürdükçe borsalar nefes alır.
% 14 lük düşüş var şu anda bu endekste.
Borsalarla ilişkisi tahteravalli gibi.Biri inerse diğeri çıkar.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Sağlık Çalışanları İçin.
et Bilgi
Payların Geri Alınmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği
Diğer
Söz Konusu Geri Alımın Amacı
Fiyat istikrarının sağlanması
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
20.03.2020
Geri Alıma Konu Pay Miktarı
251.620.138
Ödenecek Azami Tutar (TL)
1.000.000.000
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca hissedarlarımızın yatırım değerlerinin korunması ve şirketimiz hisse değerinde fiyat istikrarının dengelenmesi amacıyla:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği ve SPK duyuruları kapsamında 251.620.138 nominal adete ve azami 1.000.000.000 TL satış tutarına kadar Şirketimizin BIST'te işlem gören halka açık payların geri alınmasına karar verilmişti
Vay be sayın Eskudo, aynı şeyleri düşünmüşüz. Bende sayın TH. ın talebesiyim. Saygılar.. Erdemir yerine şişe var bende , doğalgazın düşmesi , sodanın üstün ihracat performansı, d/d nin ucuzluğu ve birleşme hikayesi ile hareket olacak ...
Favori atlar Halk ve İş Ç gibi duruyor, mevcut aktifleri , defter değerleri, mevcut fiat ve değerlemeleri ile....