Efsane anlatmış ama kime?
Dikkkk durr eğilme bu millet seninle:)
Printable View
ya ara bankanın müşteri hizmetlerini kardeşim bana kredi çıkmış onu bi zahmet şu IBAN no ya eft yapalım de bitti gitti...aktif kullandığın bir banka hesabının IBAN nosunu ver bitti...ne bankası ne bankamatiği ne internet şifresi...olmuyor mu böyle?
telefon bankacılığından EFT yapılıyor sonuçta...
Reha abi... millet kredi çekip gelip burda poz alacak.. o parayı 100k yaparım hayali kuracak... 2 haftada para sıfır sonra öde allah öde...
Sektör artık böyle dönüyor... hesap sayısına baktın mı hiç:))
Tam osmanlı moratoryumu:))0
Abdülhamidde borç alır alır ingilterede işlem yapardı:)))
Forumun bu kadar fakir olduğunu tahmin etmiyordum , 5000-7000 kredi çeken çekene ilginç...
Bu arada ülkeyi hazirana kadar kademeli açacaklarmış. Önce sokağa çıkma yasağı kalkıyor...
Ünlü spor sunucusundan Süper Lig'in akıbetiyle ilgili paylaşımlar geldi.
Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun spikeri Ercan Taner, koronavirüs pandemisi nedeniyle askıya alınan futbol liglerinin akıbetiyle ilgili resmi Twitter hesabından duyumlar paylaştı.
'Eğer oynanırsa haziranın üçüncü haftasında yeniden başlayacak'
"Lig oynanırsa planlanan yerler Alanya ve Antalya... Maçlar seyircisiz oynanacak... Lig için planlanan tarih Haziran ayının üçüncü haftası..." diyen Ercan Taner, şu duyumları iletti.
https://tr.sputniknews.com/spor/2020...siz-oynanacak/
Ahaa son dakika....
Erdoğan Tırapm ile telefonla görüştü..
Görüşmede korana virüsün ekonomik ve sosyal etkileri hakkında karşılıklı görüş ve işbirliği hakkında mutabık kalındı..
2000 daha koyun yarınki gapa...
Just like I was right on Ventilators (our Country is now the “King of Ventilatorsâ€, other countries are calling asking for help-we will!), I am right on testing. Governors must be able to step up and get the job done. We will be with you ALL THE WAY!
şöyle bir tweeti var teump ın biraz önce ,bu da etkiler mi??????:)
Ben lisedeyken harçliklarimi biriktirir dolar alırdım. 1000 dolar biriktirmiştim. 18 yaşımı dolduruncada işbankasından yatırım hesabı açıp bankamatikten hisse almaya başladım :) ama tabi o yıllarda böyle yaygin internet yok. Gazeteden bakıp hisselere ona göre alım yapıyorum. %400 yapmış frigoyu almıştım mesela %400 kazandırdıysa çok iyidir gibisinden. Anadolu cam, ünye çimento, toaso bunlar ilk hisselerimdi
Hatta Trump eliniz dardaysa 100 milyar dolar ateşleyim demiş.. Endeks 105 bin dolar 6.50 açar yarına...
https://bundle.app/SPuEufhD
IMF DEĞİL TRUMP DEVREYE GİRDİ
La öyle saçma şey mi olur? Adam 10 bin lira aşırı düşük faiz kredi bulmus tabiiki alacak? Gelip burada aklı sıra küçümseyenler var.
Siz milyarderleri o paraya bakmıyor saniyorsunuz ama zenginlerin cogu kurtlar vadisindeki iplikci nedim gibi.
Ticari düşünebilen biri böyle fırsatları hayatta kacirmaz. Gercekten zengin dedigin adamlar icin 3 kontrat 5 kontrat 1000 kontrat aynı hırs aynı başarı istegi.
Dostum Ugolnili...
Çeviride birşey anlamadım ne demek istemiş...
Benimde vardi 10 dene 100 dolarim ogrenim kredisini kapatmistim hey gidi gunler hey [emoji2957]Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oooo reis de maldaymış [emoji1787][emoji1787]
Yarın 120bini zorlarız bu haberlerle. Şimdi anlaşılıyor fiyat hareketleri. Bir sonraki iş bankasına çöküyoruz haberi gelene kadar almak icin bekleyelim [emoji28]
Tanrı, shorçuların yardımcısı olsun özellikle yarın[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
borsada aldığım ilk senet SKPLC ti...beni piliç çevirme yapmıştı mecnur :he: sıfır bilgi tabii bakıyorum o zaman yanılmıyorsam hürriyet gazetesinde ya da milliyet pazar günleri borsa sayfasında kulis haberleri v.s. olurdu bir de borsada artan senetlerle ilgili haberler...bakıyorum piliç altın yumurtladı falan gibi haberler... ooo bu iyiymiş bunu alayım ben o zaman...tabii biz senet aldık sanıyoruz halbuki babayı almışız...ne günlerdi...
hisse senedi işi bana göre değil...o kadar sabırlı bir adam değilim...
hangisi idi hatırlamıyorum mecnur şu kağıdı almış biz de alalım dedi arkadaş,ben de de,,,l mi s.....ti ben almam onun kağıdını dedim, arkadaş 3-4 gün sonra gene geldi gördün mü kaç tavan çekti kağıt dedi,ben de kaçıncı tavandan aldın dedim 6.dedi:),ben de 6 .tabanda satarsın dedim,yok artık ağzını hayır aç dedi,sonra gördüm arkadaşı 7. de satmış:)
Yav şu hisse senetlerinde nasıl para kaybediyorsunuz... ciddi söylüyorum sıfır bilgimle bile o dönem 1 kere bile zarar etmedim.... hisse senedinde zararla bozdurmak farklı maharet bence....
Artık zaten sabır gerektirecek bir yer değil borsa ve uzun süreli kimse elinde senet tutmuyor..İşlemlerin %90'ı al-sat..Gün içi veya para çıkana kadar (1-2 haftalık periyotlar)
Şu an mesela Ereğli 3 lira, Tüpraş 40 lira, THY 5 lira olsa sabırlı olunur..Ama bu fiyatlar trade fiyatları..Yani mesela THY 7,4-11,28 hareketi yaptı, Tpraş 67-95 sonra 84'e geldi..
Cuma gerel aldım mesela günlük 3,23 alıp 3,38 verdim..1 gece yatmam o kağıtla..Artık çoğu işlemler böyle..
Ulen arkadaş neden birkaç ayda bir cugu Nikin değiştiği daha iyi anlaşılıyor...
BDDK kararı gerçek...
Merkez başkanı hükümetin kalanı gibi hayal dünyasında...
Bunu ayırt edemeyen sopanın hasini yemiştir daima...
Yarın borsa ABD vadelisine, Asya'ya, Avrupa seanslarına ve dövize bakarak açılacak.yani hayallere değil gerçeklere bakacak ancak...
BDDK tarafından açıklanan karardan sonra bankacılık endeksi olumsuz tarafta olacaktır...