İlk corona dalgasında yarısı darbe yedi.bunda bende varım.
İkinci borsa dalgasında da diğer yarısı yer.
Printable View
Rutin reyis alsın alıcağını önce bi alir
anborgolari filan kaldircan onların şirketlere rus mafya babalarını salicak bi ameriga efendi efendi mapustan ondan sonracima
İki kendini bilmezi Çinlen abdyi başbaşa bıraksın bi :)
Onlar zate Yenişemez, kaos a gider is
Ama arada Giga inşaatı proceleri vs diye diye gözümüzü bağladilar bizimde peramız geleceğimiz gitti ya yazık oldu vallaha . Bekleyip göreceğin şeyler bunlar sen bekle ama anca bunlar işte farklı input yokki output farklı çıksın.
İlk dalgada yediğim kazığı
Bu sefer çıkarsam,ne kadar kazanabilcem,birde kaç yıl sonra
Aksaraydaki kamyon fabrikasını örnek vereyim adını söylemeyim adamlar tek isci çıkarmadı kisa calisma ödeneğine basvurdu. Devketten aldigi ile kac isci calistirabilecegini hesap etti ve tek bir işçi bile çıkartmadı şimdi uretime başladı ama talep ve uretim neredeyse 4 te 1 e düştü kısa çalışma ödeneği bitince kac işçi cikaracaklarina kadar hesapları yapıldı biterse çıkartacaklar
Kurumsal firmalar o donemde isci cikarma cakalligina daha az basvurdular. Piyasada ki isletmeler o isi yaptilar havuz sirketleri i ise giristiler
Eger uzatma olmazsa işçi cikarma sirasi bu firmalarda
Corona öncesi trışka rallide kazandım.
Coronada dalgasında kaybettim.
Tepki çıkışında biraz kazandım.
Ama halen zarardayım.
Bu düştükten sonraki çıkışta kazansam.
Ne kadar olacak.
Az bir şey kazanmış olacam.
Hani domuzdan bir kıl koparmak olacak.birde ne kadar sonra.
Çektiğim strese değecekmi.
Bunlarin hepsi 3 5 lotla tavan ya da taban olabilecek hisseler
Tr de 10 hisse ya var ya yok dustu ya da cikti denilebilecek.
Sasa bile fena hisse degil ama cok kez tavandan tabana ya da tersini gorduk ve bunlarin cogunda yabanci yok
Vergi bes issizlik fon paralariyla spekule ediliyor
Abd de fed i dayıyor dow a burda da bes paralari
Pegasus dedigin hisse tr nin uzak ara en kotu kagidi
Bugun bunlari ovenler
Dun de rtalb i ovuyordu salya sumuk aniriyorlar simdi :)
Cok sirket kapanacak bir iki yila eskiden de olmuştu
Evet bu dalgada tahta kapanmaları olma ihtimali büyük
Abd de o polisi tutuklamışlar
Dünyanın değiştiği bir gerçek, bu değişimi göremez isek, topkum yada ülke olarak değil önce birey olarak yok olacağız.
Sadece şunu söylemek istiyorum moruk sana memleketin nere bilmem ama suyu ve elektriği olan bir arazi al. Kendin ek ve dik. Yakında lazım olacak... Zira enflasyon para ve metanın ikisi olduğunda oluşan bir kavramdır. Ya ikisinden birisi olmaz ise?
Anladın sen onu.
Hadi iyi pazarlar moruk... [emoji2772]
Rtalb topici biri yazmis...
Sirf zirveyi gördüğü 52 TL'de 1,5 milyon alici sırada beklerken nasil oldu da yarim saatte tabana kilitledi?
:kahkah: :kahkah:
Bu borsanin kerizi bitmez...
Olay neydi..
Tam video..
https://www.liveleak.com/view?t=sSeWL_1590561430
Çok kullanılan cümle en başta "nefes alamıyorum"... Sonra izleyiciler "nefes alamıyor"..."Öldü hala bastırıyorsun"..."Öldü"..Küfür vs ..
"Bro adam ödlü bro" "Bro yeter"..."Bro adamı kontrol et" "Adam öldü bro yeter" "Bro adam kımıldamıyor baksana" vs vs vs.. ve VS...
İlginç bir durum protestucuların için de beyazlar da var olay ırkçılığa dönüşmemiş bu açıdan bakılırsa beyaz siyah farketmez olay bir cinayet normal tepkiler olarak kabul etmek lazım fakat bu olayı bahane edip dükkanları yağmalıyorlar orası ayrı bir muamma ...
belki en önemli kısım polise verilecek ceza , hak ettiği ceza mı verilecek yoksa suistimal mi edilecek ?????
Kapitalist sistem değil mi; zarar eden kapatsın, patronu da cezasını çeksin, benim vergimle ayakta kalmasın.
Bu sayede zarar edenlerin yerine, belki bill gates, Elon Musk gibi yatırımcılar gelecektir.
Sistemin kokuşma sebebi kurtarmak, adamın ise sahtekarda olsa, çakal da olsa kurtar, adamın değilse ustune çök batır.
Bunun surdurulebilir olması çok zor, ABD deki olaylar, fransadaki sarı yelekler, gezi olayları, honkongtaki prostestoların altında yatan ana sebep bence bunlar.
language is the english
cash is the king
currency wars
corona virus
new york dow jones
care neck who survivor
game over for somebody
game now beginning for somebody
always after 9 moons will be born childs naturally from women at the world after when fucking
cash is the king
Başka topikte paylaşılmıştı...
Bu adamları tutabilmek gerçekten çok zor. İzbandut gibi hepsi.
Bakın bu videoda neler oluyor. Sonuna kadar izleyin..Ve kendinizi o polislerin yerine koyun. Yani polis sizsiniz mesela. Hadi bakalım ne yapardınız. ???
https://www.youtube.com/watch?v=F7W6PQ3V3y8
Bu dow bir tavan mı yapar yoksa iki mi?
Ne dersin seçbul. :he:
Dünya basını SpaceX’in tarihi uzay uçuşunu böyle gördü
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...gordu-5846393/
Dun baktim twite hala hayal aleminde yasayan uyanamamis fakir fukara egitimli egitimsiz...
Abi adamlar uzaya cikti yaa
Baba gordun mu spacex...elon musk yaa
Buyuk olay...tarih abicim buu
Yikiliyor her yer uni ogrencileri fln teknolojo bu iste beee ....
Ulan adamlar oraya askeri us kurmaya gidiyor...olasi 3. Dunya savasi icin hazirlik yapiyor...
Sanki bunlara iyilik yapmak icin kesfe gidiyorlar :kahkah:
Ne yani seyretmesinler mi. ABD bu tür girişimlşeri okullarda paylaşıyor derslerinde.
10.000 tane çocuk resim gönderdi dragon ile. 10.000 çocuk resmim var uzayda diyor.
.
.
Hepimiz seyredeceğiz seyrettireceğiz. Kimseye uyanamamış demeyceğiz eziklemeyeceğiz...
.
.
. Seyrediyor ise heveslidir. Bu hep olmalı kanımzda.
Müslüm Gürses yakarsa dünyayı garipler yakar abd cover version 2020 :halay: :halay:
https://twitter.com/eyvallahderim/st...99734499184640
nooluyo şimdi abd baharı mı başlamış :he:
bizim ülkede gezi olayları başladığında borsa gümlemişti...bakalım abd de durum ne olacak...üstelik bizde sadece istanbul'da olmuştu olaylar belki diğer şehirlerde ufak tefek protestolar olmuştu hatırlamıyorum ama abd'de birçok yerde yağma, ayaklanma yakıp yıkma var...yaşım yettiği kadarıyla ilk kez böyle ayaklanmalar görüyorum abd'de...adamlar beyaz saraya bile dalmış dün görüntüleri vardı...
dünya artık bu düzeni kaldıramayacak kadar yorgun...insanlar artık sömürülmekten köleleştirilmekten bıkmış...bu düzen böyle devam etmez edemez...
Abd vurulamaz cok güçlü savunma sistemleri var hicbir ulke yanasamaz bile...fikri yavas yavas çöküyor
Iran abd buyulelciliklerine saldirdiginda ki tarihî bir olaydir, fuze savunma sistemleri iran in teneke fuzelerine karsi bile tutunamadi..
Yaklasan 3. Dunya savasinda abd nin rus nükleer fuzeleri karşısında yerle bir olacağı cok acik.
Iste buna onlem almak icin uzaya askeri us kurmaya gidiyorlar
Yani senin benim icin degil sevinilcek bir durum yok :)
Abd de bahar mahar gelmez adamlar iyle bi zamanda ayaklandı ki aşağı tukursen sakal yukarıda bıyık. Bu ayaklanmalar ekonomiyi daha da kötüye goturecek diyenlerde olacak. Işsizlik ve krizden dolayı yansın abd bu ateste benden diyen olacak önune gecilemezse jrizin etkileri ve işsizlik insanların surekli evde kalmasına bağlı travmatik etkiler bu isyanı kimsenin düşünemeyeceği noktalara getirebilir aç aslan ile aç insan arasında fark yoktur ikiside yemeği bulana kadar saldırır
to be
or not to be
that is the question
to be survivor
or not to be survivor
that is the question
Abd den korkan tahvildeki para bize gelir bence [emoji173] Yanı biz her türlü pozitif erkileniriz bence.