Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hiç yazan olmamış..
Kur hareketliliği ve bunun yanında sosyal medyada insanları ikinci dalga konusunda paniğe sürüklemeleri üst üste geldi..
Açıkçası kenarda bakiyi olanlar için maliyet düşürme fırsatı. Tamamen hissede olanlar için de güvendiği hissede değişiklik yapmayarak sabırla bekleme zamanı diye düşünüyorum...
ülkemizde bankaların verdiği krediyi piyasa yerine dolarda kullanılması beni cok üzdü bu kadar dolar aşığı bir milletin olması üzücü adamlar bastı doları bizim ülkede kakaladı resmen göz yumanlarada ayrı sitemim var yinede yön konusunda yukarı bekliyorum özellikle önümüzdeki hafta ama haftalık kapanışımız sigorta bilinmesini isterim
iyi geceler hayırlı cumalar cümleten
Hayırlı cumalar , hayırlı geceler herkese..
Bende bi karamsarlık yok..
İnşallah bu sürecin sonunda herkes güzel kar eder...
Herkese hayırlı cumalar
Türk varlıklarından aşırı derecede kaçış var. Ekonomi yön etimi bukadar da olmaz diyebileceğimiz hatalar yapıyor. Enflasyondan daha düşük faizle dövizi tutamaz . Bankalar ve şirketler çöp seviyesine indi . Daha da inmesi muhtemel . Faiz artırımı olmadan döviz ve diğer varlıkların artışına göz yumulur . Vatandaş diğer varlıkların enflasyondan daha iyi korunduğu için dolara kaçıyor. Yazık oluyor . Döviz artışı enflasyonu dahada artıracak. Inşallah çözüm yolu için gereken kararları alırlar.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu vatandaşa her şey müstahak dolardan kâr ettim sanıyor. Gemi su alınca o dolar ile paşalar gibi yaşarsın artık. Herşey in fiyatı artınca dolarını harcayacak yer bulamazsın zaten mal olmayınca piyasada mal mal bakarsın. La acık milleyetci olun la devlet sana imkan veriyor enflasyondan düşük kredi veriyor sen gidip dolar alıyorsun gerizekalı
la banka yöneticileri neredesiniz . Gelin batık şirketinizi alın. Karar verici karar veremedi . Kümes evleri satmak için kredi vereceğinize ölünüzü kaldırın. Satan muteahh itlerde dolar alsin . Ekonomi coooook eyi ...
Altın alanı hadi anlarım da sosyalisti dincisi milliyetçisi borcu yok harcı yok emperyalist in parasını üç lira kazanacağım diye dolar alıyor ve ekranda sürekli artınca seviniyor ya ben onların ta alnından öpeyim. Sonra çıkıp vatan millet Atatürkçülük dini değerlerden bahsediyor yazık yazık
Dolar alan kadar . Doların artışına sebep olan politikalar , yöneticiler, enflasyondan daha düşük faiz veren bankalar . Sayamadiklarim . Hepsi suçlu. 10 yıl önceki fiyatlarda banka hisseleri . Bankacılar yağlı güreş seyretmekte. Hayırlı işler....
Bir miktar zarardayim arkadaslar öngörünüz nedir borsa ile ilgili kararsiz kaldim zarardan satis yapip yapmama konusunda biraz daha beklemek sizce mantikli mi hem celik comak hocama hem de diğer arkaslara soruyorum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korona İtalya da İspanya da Amerika da verilere bakiyoz bizim ki nur alem neymiş Türkiye gerekli önlemleri almamış, adam Doğu Akdeniz'de yüzme mesafesi kadar deniz bırakıyor neymiş Türkiye suçlu Suriye de adam petrol için alenen ben geldim diyor Türkiye giriyor gezizekalilar ne işin var Suriye'de diyor. Ülke faizi düşürüyor iş yeri kapanmasın diye kısa çalışma ödeneği veriyor, ülkenin politikası iyi yonetilemiyor deniyor. ABD para basıyor Türkiye'ye kakaliyor. Türkiye basınca dedektif gibi bankamatik te basilan paranın seri numaraları takip ediliyor, yeter ki Tayyip gitsin ben HDP li olurum, Kapitalist olurum, ABD vatandaşı olurum yerli para olarak dolar kullanırım diyen bir curuh var ne bu ya
Öyle diyeni kapının önüne koyacaksın.Kabul ediyorlarsa buyur git diyeceksin.Helalarını temizletirler belki.Onuda yaptırmazlar sen hırlı birisi olsan kendi ülkene fayalı olurdun,buralarda işin ne derler.Duyuyoruz kendilerine benzemiyeni bir bahaneyle nasıl vurup öldürüyorlar.İsmin Hasan sa Hans yaparsın belki,ama ten renginden yabancılığın belli olur.
Günaydın arkadaşlar iyi kapanış yaptık moraliniz iyi olsun haftaya 1120 civarlarıñi. Göreceğiz nasipse başkan gereken ayarı verdi gerisi tefarruat
Bu hafta haftalık liste yapmama gerek olduğunu sanmıyorum elimizde mallar belli yazdığım hisseler ve beklediğim fiyatlar hemen hemen belli bazı güncellemeler yapmak için erken hisselerin çoğu aylık destekten döndümü izliyeceğiz
Kırılma anı eyyy çekip faiz, kur, enflasyonla saldıranlara diz çökmedik demediginde oldu bence. Sadece döviz, altın yerli yerine gelecektir demekle yetindi. Demek ki neymiş, sürdürülemez gidişatta inat etmeden, gereğini yapmakmis. Keşke bunları yabancı borsanın, kurun tozunu artırmadan yapabilseler. Elin adamı veriyor bize ayarı. Sonra yola geliyoruz.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam endeks tahmini için tebrik ediyorum buradan da.
Hayırlı pazarlar hocam. Haftalık listeden azda olsa traderlık için MTRYO almıştım. Haftaya nasıl bir yol izleyelim. Trendi aşağı mi yukarı mi? Destek ve dirençleri rica ediyorum. Orta vadede güzel olacak olan hisseleri yeniden hatırlatma amacıyla bir listesini görmek mümkün mü? Listeyi güncellemeniz mümkün mü? Teşekkürler hocam.
Bilançolar açıklanıyor. Polho çok güzel kar açıklamış. Yaklaşık 5 kat artış var . Kağıt iyi görünüyor.
Sn. Celik hocam 10 gün bist bizi mahvetti . Dolar ise üzmeye devam ediyor . Takipteki kağıtlardan Polho nün yüksek kar açıklaması ve üstelik pandemi döneminde oluşması ise süper. Afyon ve metro yatırımda çok iyi bilançoları var . Afyon hareket etmeye başladı. Inşallah TÜRK Varlıklarının ve hisselerin iyi yere gelmesini istiyoruz . Inşallah gerçekleşir [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
iyi geceler arkadaşlar
esma eregl ile aran nasıl sabredebiliyormusun ?
iyi geceler . Super di bugün.
nuhcm hedefime yaklaştı 7.20 civarlarında paylaşmıştım elinde olanlar varsa %25 kar al yapabilirler YTD
orta vadede piyasalar ralli modunda düşüşler ve dalgalanmalara aldanmamak lazım piyasa sabır testi
dolar bence düşmeli bizim millete kitlediler doları yine yabancı altında ise lübnan olayı bence zirveydi cok bildiği ve tanıdığım insanlar var altın almayın dediğim halde bu gün bile altın alan oldu şimdi beni arıyorlar telefona bakmıyorum bile :):)
altın 600 olacak yok 700 olacak her zaman anketime güveniyorum :)
Celik hocam hisselerde eskilerde güncelleme varmi .
krgyo ciddi marj bıraktı şimdi ekürüsü msgyo sahada bakalım 6 tl civarını görecekmi baya baskılandı izliyorum YTD
Hayırlı geceler cümleten..
ani iniş çıkışlar olabilir..
Bunlara hiç takılmamak lazım..
Çelik hoca ya teşekkürler ayrıca...
Burada birbirimizi paniğe sevk etmek yerine piyasalara güveni aşılamak sakinliği korumak, inandığımız hissede sabırla beklemek çok önemli bence... burayı onun için seviyorum...