hesaplamıştım zaten geçmiş grafikleri karşılaştırdım dolar ve ons sert hareketlerde çokta tutarlılık yok demek ki formülü standart değilmiş. thanks dostum
ok bende bu sonuca varıyordum teyit etmiş oldum kendimi thanks
Printable View
Müjde tutmazsa doğu akdenizde mutasyona duyarlı yeni nesil aşı bile buluruz..her habere hazır olun.amaç dolarizasyonun önüne geçmek..elhamdulillah
Karadeniz de dogalgaz ise yaramaz
Akdeniz petrol piyasayi sallar ve gocertir orta vade de
Cin swap dolari kisa vade gocertir orta vade harika alim forsati olur
Bana gore yeni bir kriz cikartacak onun yolunu yapiyor
Arkadaşlar.... endeksin günlük macd ı her ne kadar al versede bu tamam döndük kopacağız anlamına gelmesin. Eğer bugün, yarın buraları geçemezsek düşüş başlar yine... Sonuçta endeks dünkü kapanışla direnci geçemedi... Ayrıca haftalık göstergeler satta...
Çok fazla düşmesek bile yatay takılırız bir süre...
Bu arada yarın açıklanacak haber AŞI bulduk olmasın sakın :)
o1 onsun hedef değeri
d1 doların hedef değeri
t zaman sonrasında.
o2 ve d2 yi anlık dolar ve ons değeri olarak aldın mı,
ve yerine koydun mu,
formülümüz;
(ons*dolar/31.1)- 455 = 50 ******==== ons*dolar/31.1 = 505
olur.
455 anlık dolar ons çarpımı.
50 tl istediğin fark.
birini kabul et onz veya dolar, diğerini bul.
bunları iki ayrı garafik haline getir. asdas. :he:
Hala yukarı gitcem diye uğraşıyo inanılmaz bir borsa ya , yalnız Avrupa borsalarıyla makas yine açılmaya başladı Cacaran 4900 lere gelmiş , Ibex 7000 in altına gelmeye başladı , 103 binlere düşmemiz çok sağlıklı olur...
ütme ütülme seansına 1 saat kaldı.
danışmanlardan biri dolar faiz sorununu çözmek için "başkanım çıkıp piyasalara gaz verelim" demiş de olabilir.
ne olacaksa abd açılışından sonra olacak.
çin ise abd gömer
gaz ise ab gömer
ıban ise millet gömer :he:
Doğalgaz bulmuşlardır Cinlilerede yap işlet devret. Olabilir. Hatta olmayan doğalgaza alim garantisi veririz. Böyle saçma bişey olmalıki cepler az daha dolsun. Bunların mujdesinden ne olacak. "Bayram dedikleri yortu pekmez dedikleri tortu" Vatandaşın hayrına hiçbirşey olmayacak tek gerçek bu.
Pembe dizi toplumuyuz, hep beraber 'arkası yarın'ı bekliyoruz.
Durunn!!! siz evlenemezsiniz, kerdeşsiniz:)))) falan da diyebilirler mi acaba yarın:vk:
Yerli otomobil TOGG’a Alman motoru takılacak: Bosch bunu herkesten daha iyi yapıyor, yapmaktansa almak daha iyi https://sptnkne.ws/DwZT
İran'da Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 139 kişi hayatını kaybetti
İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 139 artarak 20 bin 264'e yükseldi.
Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari, devlet televizyonunda yayınlanan açıklamasında, Kovid-19 salgınında son 24 saatte 139 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 2 bin 279 yeni vaka tespit edildiğini belirtti.
Lari, böylece virüs kaynaklı toplam can kaybının 20 bin 264'e , vaka sayısının da 352 bin 558'e çıktığını kaydetti.
Virüse yakalanan hastalardan 3 bin 869'unun yoğun bakım ünitelerinde tedavi gördüğünü söyleyen Lari, şu ana kadar iyileşenlerin sayısının da 304 bin 236'ya ulaştığı bilgisini verdi.
İran'da Kovid-19'un ilk kez 19 Şubat'ta Kum kentinde tespit edildiği duyurulmuştu.
müjdeyi boşverin halka bir yararı olmayacak olmazda boş hayaller bunlar
TR ürettiği avrupada 10/1 fiyatına satılıyor kendi üretimizden bahsediyoruz
mb bugun faiz artırmasa kurları tutamassın,sıkıntı büyük hala müjde ne diye soruluyor ...
şimdi bakıyorumda adamlar malda yakalanmış
malum şahısı zerre sevmezler bu yazdığımı söyledim.
neredeyse bana saldıracaklar :)
ne yapar eder borsamızı çıkarırlar artık torunlarımızın hayatı kurtuldu hatta borsa 4 bin olacakmış. :)
artık bizimde dünyada sözümüz geçer.
vay arkadaş bu nasıl malda kalmakmış :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Faiz artışı borsaya nasıl yansır arkadaşlar
genel beklentiye ters ama
mesela 200 baz puan artırsa
neden cuma günü nü bekliyor başgan? Mübarek gün diyemi😊 cuma günü endex kapandıkdan sonra açıklayacak gibime geldi piyasa sevmesse fazla öpmesinler diye hey allam başganı izle parayı kazan her iki yönede😃
Şimdi biz bir marka yaratıyoruz. Ama diğer marka şimdiden bizim markamızın üstüne geçti. Bu olmadı.
Diğer yandan ana parçalardan birini dışarıdan alıyorsunuz. Bu durumda bizim kattığımız katma değer ne olacak ?
Habertürk röportajından anladığım cevap
firma herkesin araç yapacağını ama kendinin bir ekosistem yaratacağını düşünüyor. Abartarak söyleyeyim apple yaklaşımı ile gidiyor. Tek soru geliyor burada geleneksel patronların finanse ettiği bir şirketten steve jobs vari bir yönetici ile ne ürün çıkar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faiz sabit kalır bence
dax ıbex dow neden düşüyor
çünkü
Türkiye gaz petrol buldu çinle anlaştı.
ama
borsamız cacık
nasıl bir iş anlamış değilim.
şimdi de zonguldak çıktı
https://www.gazeteduvar.com.tr/polit...gunu-ogrendik/
Fahrettin Altun
@fahrettinaltun
Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz.
Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın.
Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz.
bende bekliyorum valla..
arkadaş ithal muzda gümrük vergisi kalkmamışmıydı?
ben bu muzu her seferinde daha pahalı alıyorum.
12 tl lik muz dün 15 tl olmuş.
dün gaz bulduk diye gece otogaza zam yapanlar ne güzel müjdeliyorlar.
müjde corona ile ilgili bir konu diye düşüncemde israr ediyorum.
aşı veya üretimi
veya labı,
tesisi
bişeyi ile ilgili. bence.
dax trendde direniyor...
https://i.hizliresim.com/tvN58q.png
He,he
Aklıma ne geldi şimdi
Kızıma küçükken fare almıştık
Birde hastalanınca veterinere götürmüştük.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi