teknoloji hisseleri tirt hala , toparlayamiyorlar bir türlü
teknoloji hisseleri tirt hala , toparlayamiyorlar bir türlü
şu anda dolar kaç para bilmiyorum isterse 8 tl olsun. dolar tekrar geri gelecek.
geri gelme sebebi XBANK endeksinin devamlı düşmesi. elimdeki banka hisselerini iyice arttırdım bugün daha doğrusu ZPLİB
ne kadar dolar çıkarsa , o kadar banka hisseleri voleyi vuracak.
büyük resim bu.
Aksaray'da İl Hıfzıssıhha Kurulu, zincir marketler de dahil olmak üzere tüm market ve benzeri iş yerlerinin indirim ve 'damping' adı altında yaptığı kampanyaların ikinci bir emre kadar durdurulmasına karar verdi.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...si-yasaklandi/
İlginç gibi duruyor ama aslında doğru bir karar.
Doların artışı dxy nin yukselmesiyle ilgili olsa bizdeki yüzde 2 artış hiçte dxy artışına kolare değil.
Nasi sahlandik ama
Yuzde uc artan bir sogan dusun
Lan kim oldu.
Dunyami yikildi
La nooooldi de bu dolar bir haftada 0.75 artti
Bakınız ne olmuş.
Avrupa'da endeksler yatırımcıların ekonomik toparlanmaya dair beklentilerinin artmasıyla Kasım ayından bu yana en büyük yükselişini gerçekleştirdi
https://www.bloomberght.com/avrupa-d...apandi-2276033
Ee yarın yine kav revan mı bizim borsada anlamadı şimdi?
Manyak olduk iyice. ABD borsaları düşer bizim ki takla ata ata düşer. Dolar fırlar ABD borsaları şaha kalkar bizim ki yine düşer.
Lan bizim borsa ne zaman yükseliyor? Nasıl bi dengesizlik bu?
Amerika'nın bideni
Gotun önde gideni
Türkiye ile ilgili bir açıklama yapmıyor
Bunda bi itnelik var bi plan yapılıyor
Brezilyada bizden aşağı kalmamış, hatta katlamış bizi
-4,5 civarı kapatıyor.
Günaydın oba!
Oynak beyim makmak vakvak diyordun operasyon başladı sanırım yine? Tavan tavan gidiyeah.
Girmiş miydin bari kağıda?
gel de sovme
MAK için o kadar bekledik millet sefasını sürüyor :(
Qnb mi fuatim
üstad bu şanssızlıklar hep bize ismi ugursuz nasir ismini gördükten sonra geldi. hayatimizi kaydirdi adam
ABD 10 yıllıklar düşüyeah
Dolar düşüyeah
Emita onsları artıyeah
Borsanın çoşması lazım. Ya akşama doğru psikopata bağlar ya da önümüzdeki 3 gün bahar ve güneş açar.
Yahu birgün de benim hisselerim olumlu ayrışsa. üstadlar bi kiremitte bana ayırın
yarın da 1550 lerin üzerinde kapatırsak yeni zirveyi görme ihtimalimiz iyice artar.
ytd...
Şu bist'in zerre kadar özgünlüğü yok yahu.
İllaki abd'yi takip edecek
dün nasdag eksi dow artıydı
bizimkisi illa bunu taklit edecek
halbuki kaldır kafanı bir bak nasdag future nasıl, yemyeşil.
yok olurmu teknoloji eksi olmalı bugün niye dün nasdag eksiydi de ondan
eee şimdi de nasdag +3,5 olmuş durumda nolacak şimdi...yarın onumu taklit edecen gene
yok yok yaratıcılık sıfır...