Teşekkürler atıyoruz tutuyor :shh:
Printable View
Güzel firmalarımızın güzel primlerini görünce, karı cebe alayım diyorum. 1661,75 short - 1611,75 den flat. Teşekkürler palacan...
[QUOTE=sindoma53;5175016]https://www.tradingview.com/x/oC5bk9Uc/
İMZAMI ATARIM.!!0,618 0,786 bandından den tepki bekliyorum.!!!
ELF GÖZLERİ OLAN NELER GÖRÜR.!!!
sasa hekts gibi şirketleri bist 30 alıp herhalde orayıda önümüzdeki dönem yukarı çekecekler...
sasa 500 hekts 500 olsa endeks bayagı gider...
şirket buyuklugu felan önemli değil hacim olsun yeter...
https://www.tradingview.com/x/YLsbNHkI/
CAHO BÜYÜK İHTİMALLE BATTI..!!!
senin neyine buna short vurmak DELİLLER İLE UYARMIŞ YAŞADIKALRIMIZI BURADA PAYLAŞMIŞTIK.!!!100 OLSA KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ DİNAMİKLERİ FARKLI ÇÜNKÜ..
AN İTİBARİYLE SASA PORTFÖYÜM MİLYONA DAYANDI.!!
lot sayısı 16400
peki siz ne yapardınız satar kar mı alırdınız yoksa yoksa yoksa.!!!
ciddi diyorum işin içinden çıkamadım ama azaltacağım o kesin net sayı dursun.!!!burdan 5 e düşecek hali yok ya
xu30
xu100
xutum
o kadar birbirinden bağımsız olduki her yeri bozdular...
düzenin tekrar yerine oturması için kaç yıl geçicek bakalım...
bence halen endekis garan ve işc ile tutulmakta.
bırakırlarsa ne olacağını sidoma bilem bilmiyor. asdas.:he:
İşin komiği 1630 LONG var..
Borsa çoşmuş heryer tavan tavan ama ben zararda bakınıyorum..:oleyo:
O da güzel..
Nereye gidiyor borsa..
Bana giden bişi yok :oleyo:
Gübrenin endeks ağırlığı düşük. Kapı gibi BİM varken endeks ayarlamasını gübre ile yapmaz.
Elinde janstsa olan varmı burada
Yabanci gunlerdir satiyor. Takasi azaliyor. Doviz tarafinda hareket yok. Borsa yi ise varlik fonu ile hisse endeks agirligi degisiklikleri ile tutuyorlar. Simdi biri cikip yabanciya muayyem donem icin soz verildi derse ne cevap verebiliriz?
Çok yanlış yerde soruyorsun oga...
Biz olsak tabii ki de hepsini satar üstüne kazandığımızın tamamını kaybedene kadar şort girerdik...:)
Bu işin şaka tarafı, ben olsam burdan %50 sini eritirim, 5 lira aşağıdan erittiklerimi yerine koymaya başlarım...
Bu kağıt her türlü taşınır...
İyi tutmuşun oyunagelen abi, ben olsaydım çoktan satmıştım bile
kâr gördünmü dayanamam, çok zararda kaldığımızdan olsa gerek
psikolojimizi bozdular asdass
Morgan Stanley, TCMB’nin dün Şubat ayı faiz toplantısında beklentiler dâhilinde faizleri değiştirmemesi sonrasında yeni bir faiz artırımı beklentisiyle dolar/TL'de 6,80 seviyesinin gerçekleşebileceğini öngördüğünü belirtti
Bu düşüncenize katılamadım sn mertus...
BİM biraz ağır bir tahta, BİM i %2 yapacağı para ile GUBRF %10 yaptırır...
BİM' in takas dağınık, BİM le kaldırdığında başkasına da para kazandırır, GUBRF ile kaldırdığında her türlü kendisi kazanır...
Ben PY olsam GUBRF ile kaldırırım şahsen...
Sasada yanık balata kokusu alıyorum. Vadelisi iyice yavaşladı. Ama short açar mıyım? Asla.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fıch gece yarısı Türkiye ile ilgili açıklama yapacak.....not artırımı gelirse bankalr sıçraması srt olur....bir yandanda bunlar haber mialdı görünüm yada not aynı kalacak diye....