Ege Yıldız' ın İstanbul Bölge Müdürlüğü var.
Printable View
Eskiden Egeyıldız olarak inşaatlar yapan bir firmaydı firmamız ama ne zaman basmane egs yüzünden kamu hacizleri uygulanmaya başladı bu faaliyetleri durdu, İstanbulda alınan bu yerin adı da Egeyıldız sitesi zaten, unutmadan Kuşadası nda da Aksan sitesi diye bir yer yapılmıştı orada da kesin eminim 19 yada 20 tane villamız var bilginiz olsun. Şirket bunları uygun fiyata kiraya veriyor diye hatırlıyorum. Sitenin fotosunuda ekleyim size..
2023/27 11/05/2023
A. İZAHNAME / İHRAÇ BELGESİ ONAYLANAN SERMAYE PİYASASI ARAÇLARI
1. Halka Açık Ortaklıkların Pay İhraçları
Ortaklık Mevcut
Sermaye
Yeni
Sermaye
Bedelli
Sermaye
Artırımı
Bedelsiz Sermaye Artırımı Satış
Türü İç Kaynaklardan Kâr Payından
Otokar Otomotiv ve Savunma
Sanayi AŞ 24.000.000 120.000.000 - 96.000.000 - -
E-Data Teknoloji Pazarlama
AŞ 45.000.000 135.000.000 - 90.000.000 - -
Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret
AŞ 99.314.000 198.628.000 - 99.314.000 - -
Arkadaşlar! Bugün ki bülten yayınlandı. 3-4 Nisan'da başvuran Otokar ve Mavi'nin bedelsizleri onaylandı.Eplas 24 Mart'ta başvurdu hala yok.Umarım bir puştluk yoktur.........
Mavi giyim bedelsiz başvuru tarihi 03 Nisan
Otokar 05 Nisan
Edata 16 Mart tarihinde bedelsiz başvurusu yapmış.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kozyatağı'n da alınacak yere bakmak istedim
ucuz mu yoksa pahalı mı diye
fakat bu bilgiler ile bakılamıyor
sokak cadde bilgisi yok
inşallah satış değerler gerçeği yansıtıyordur
YERİ BULDUM
KOZYATAĞI CARREFOURA ÇOK YAKIN
https://www.google.com/maps/place/Ko...2Fg%2F1tq_yvlk
https://www.google.com/maps/place/Ya...Fg%2F1hc0t1vj7
GÜLBAHAR SOKAKTA
Geçmişte de yazdım,
Nevzat Demir den alınan borç para Alsancak turizm araciliği ile Eplas a aktarılmıştı, Eplas 2021 yılına kadar bu parayı faizi ile Alsancak a ödedi, Alsancak turizm de yani rahmetli Kemal ölmeden Nevzat Demir e olan borcu bu sene başında ödeyip rahmete erdi, helallik aldı mı onu bilmiyorum, mahkeme ve faiz giderleri nedeni ile dosya kapanmadı, Alsancak bu G.Menkulu Eplasa satarak Nevzata olan borcu sıfırlayacak, bugün yarın dosyanın kapandığına dair KAP gelir.
Malın değeri belki 30-40 milyon ama ,60 gösterip eplası zarara uğratıyorlar gibi duruyor.
Yönetim giderleri de bi yere kadar. Parayı ancak bu yollarla götürüyorlar.
Yada o kadar mal satmasına rağmen, aracı bi şirket kurarsın. Tüm satışı onun üstünden yaparsın. Aracıya ucuzdan satıp, malı aracı şirket götürür mesela.
Borsadaki birçok aile şirketinin yaptığı ****likler[emoji36]
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gülbahar hatun çıkmazı ben buraya gittim 2019 da yalnız hatırladığım buradaki arsa payı %40 üzerindeydi dünkü satış haberinde arsa payları %19 . Acaba diyorum burada Alsancak turizm asına kayıtlı bağımsız bölümleri satın aldık.
Arsa 5600 metrekare büyüklüğünde
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...99296331405643
Buradaki 03.04.2001 tarihli kap haberinde şirketimizin mülkiyetinde mülkiyetimizdeki Kozyatağı ilçesi 637 ye 126 parsel diyor biz burayı ne ara sattık yada mülkiyetimizde farklı yerler daha var
https://docplayer.biz.tr/docs-images...es/page_19.jpg
Herşey çok güzel olmaya yakın.......
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahibi yine Zorlular olan Alsancak turizm firmasına aktarılan bu nakit ile Eplas hisseleri toplanır mı? oda ayrı bir konu
Bide faiz ödüyoruz dimi :)
Bu işin espiri kısmı neler olduğunu bilmiyoruz burası Ege yıldızın kullandığı İstanbul Anadolu yakası bölge müdürlüğü binası
Kira ödenip Ödenmediğini bilmiyorum buraya fakat daha önceden Egeplast haberlerinde bu yeri biliyorum mülkiyetimizdeki yer olarak haber verildi fakat benim bildiğim burada ki arsa payımızın %40 civarı olduğu idi haberde alınan mevcut yerlerin arsa payı %19
https://docplayer.biz.tr/docs-images...es/page_19.jpg
2009 yada 2010 olabilir buralara icra gelmişti haberde mülkiyetimizdeki yer olarak bahsediyordu karmaşık tam olarak anlayamadım ben de
15 gün daha işkence başlıyor
Anadolu yine tokadı vurdu!
Yı ka maz sı nız!
Buradan eplas yönetimine sesleniyorum;
Dört ayak üstüne düşmüşsünüz speğinizle beraber..
Yine yatırımcıyı ve kumarcıları süründürme fırsatı yakaladınız..
teröristleri destekleyenleri destekleyen cahillerle beraber daha çok fırsat bulursunuz.
Götürmeyin hisseyi. Böyle iyi.
Gücü olmayanı sömürün gitsin.
Hakediyorlar.
Gücü olmayan yatırım yapmasın moduna devam.
Oh ki ne ohh!
Suyundan da!
Acımayın!
Hekimoğlu kardeşim millet halinden memnun
Borsa yatırımcısı halinden memnunsa
Bizim diyeceğimiz bir şey yok
Ben olsam Erdoğanın yerine aynı
ekonomi polikalarina artırarak eynen devam ederim
nebatinin yanına bir nebati daha eklerim
Şahap Kaclvcıoglunun yayına bir tane daha eklerim
Tüik başkanı yanına bir tane daha eklerim
Vatandaş acı çekmekten hoşlanıyorsa yardım
yapmak yöneticilerin görevi.
https://youtu.be/Kqnj_J3PI6I
Şu son viraj dönüldükten sonra her şey mükemmel olacak sn. ss.kose,
Eplas için;
Psikolojik olarak güçlü olan kazanacak.
Borsayı kumar haline getiren, niteliksiz, eğitimsiz kullanıcıları.. Kumar algısı ve para hırsı oyunun kurallarını iki ucu açık hale getiriyor.
Ayrıca şirket yeteri kadar kurumsal değilse o şirkete yatırım yapmamak gerekir.
Bu konu da, bu yaşta tecrübe ettiğim en büyük sermayem oldu.
Kendini çok akıllı zanneden para babaları borsada cirit atıyor. Bu para babalarının arkadaşları paraları basıp her partiden ilk sıralardan milletvekili adayı oluyorlar. Sonrası kolay.
Bu yüzden büyük pencereden bakmak gerekir.
Ona göre hazırlanıp hamle yapmak en mantıklısı.
Keşke senin kadar umutlu olabilsem
Son 5 yıl da yaşadıklarımız ortada dururken inan hiç umutlu olamıyorum
Ömrümüz varsa hep beraber yaşayıp göreceğiz
Bu ne sessizlik. Şenlensin ortalık biraz. :)
https://youtu.be/bFSksmoPPzg
SPK bülteni yayınlamış.
Ama eplas yok yine içinde.
Ek 29541
Ak Yatırım takaslara göre son 2 gündür satışı büyük oranda kesmiş gözüküyor , 30 tl altı fiyatlardan satışa pek istekli değiller diye yorumluyorum .
devre kesiciyi yemiş gene ,
Elbette bilerek yapılıyor.
Benim bundan şüphem yok.
Bilançolarda nasıl alavere dalavere yapılıyorsa sistemde mutlaka her zaman bir açık vardır.
Maalesef ülkemizde kaostan beslenmeyi, haksız kazanç elde etmeyi çok seven karakterler mevcut.
Seçim sonrasında her şeyin düzeleceğini biliyorum, hissediyorum.
Bu tip zamanlar yatırım için bulunmaz fırsatlar içerir.
Maalesef beklenti yüzünden yerimizden kıpırdayamadık.
Hisse başında cirit atan köpekbalıkları ve piranalar hep bundan beslendiler zaten.
Kurumsallık istiyoruz ya biz malı satınca kurumsal olur bunlar. Dört gözle bunu bekliyorlar.
Şu ytd yazıyorlar ya ondan. Sözlerime güvenip yatırım yapmayın.
Allah hakedenin belasını elbet verir.
Maalesef ülkemizde uzun vade yatırım kültürü zayıf.
Ve bütün olumsuz gelişmelerin sarsıntılarını beynimizde psikolojik olarak hissediyoruz.
Bunlar makinelerle çalışıyorlar. Makinelerin duyguları olmaz. Ayrıca para havuzunda yüzen bir speğin umrunda olduğumuzu sanmıyorum. Bunlar tek musluktan beslenmezler.
Allah hepimize sabır versin.
Ayrıca mantıksal olarak konjonktürün beklendiğini düşünüyorum.
Zira şuan basmane sorununu bile çözsen bu piyasada hisseyi götüremezsin.
Götürsen de satamazsın.
İstikrar bekleniyor.
Kaos ortamı oluşacak olursa daha çok bekleriz bu saatten sonra.
Ben yolun sonunu görmekte kararlıyım.
Biz de hisse de istikrar bekliyoruz, uzun vadeli yatırımcıyız. Herkes vurkaç hissesi gibi bakıyor. Şirket kıymetli bir şirket, ederi var , gideceği yol var. Sahipleri aşağı yukarı izin izin vermese, istikrarlı bir yükselişte olur, insanlarda güven de uyandırır.
Ama uyanmaları için sahiplerinin kafasına saksı düşmesi lazım.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizde yıllardır şirketin potansiyeline güvendik ama sahipleri güvendiğimiz dağları antartikaya çevirdi.
dün A1 Capital satışa koyduğu yaklaşık 200,000 lotu Ak Yatırıma toplatmış , böylece A1 Capital patrondan satınaldıklarını sıfırlamış oldu , dünkü kötü seansta anlaşılan bunların eseri . 1 kuruş hayrını görmesinler inşallah .
Merhaba,
Bu forum senelerce küfür içermedi. Ben kendi adıma, aşağılama sıfatları kullandım. Sert eleştiriler yaptım, kınama ve kinaye yaptım.
En çok, Kalleş ve Alçak kelimelerini kullandım.
Onlarca yıl geldi geçti gördük ki, bunlar alçaktan ve kalleşten çok öteler...
Kendilerine saygı duyan bir sürü yatırımcı geldi, geçti. Hiç kimseye para kazandırmamak için özel çaba gösterdiler.
Ben, şans eseri hisselerimin çoğu holding olduğu için kazandım. O da olağanüstü değil de, aldığım mülkler 5-6 kat daha yaptı.
Planları öyle olmasa, hele ki bana zırnık koklatmazlardı.
Bu kadar sabırlı ve bu kadar olgun, terbiyeli insanı hiç bir yerde görmedim.
-------------------------------------------------------------------------
Gece gündüz Ölülerine ve dirilerine her yerde sövüyorlar...
Dünyanın hiç bir yerinde ve hissesinde bu kadar uzun bekleyen yatırımcı yoktur.
Halen, neyin peşindesiniz?
KZ'nin kızı..,
Sen ne cins bir manyak, ne cins bir sapık çıktın?
Ahlaksız insan!
Yazık değil mi bu insanlara? Halen terbiyeli davranıyorlar. Ben alacağımı aldım, beklerim de ama yaptığın bu kalleşliklere ve alçaklıklara dayanamıyor yazıyorum.
İnsanların yatırımlarını umutlarını onlarca sene bekletmek ne demek. Seneler içerisinde tüm alternatif yatırım şanslarını da yok ettiniz.
3-5 sene önce girenleri bile mahvettiniz. İnsanlar 49 liradan hisse aldılar 3 sene önce. O para şimdi kaç lira biliyor musunuz?
İş insanlarıyla bir araya geldiğinde, hiç utanmıyor musun? Yüzün hiç kızarmıyor mu?
Sana "aferin iyi yapıyorsun" diyene rastladın mı hiç?
Arkandan ne konuştuklarını hiç merak etmiyor musun?
Bir birlerine, senin ne kadar güvenilmez ve alçak olduğunu söylemiyorlar mı sanıyorsun?
Allah'a zaten hiç inancınız yok, ailecek...
Bu konuda öbür tarafta çok sıkıntı çekeceğiniz muhakkak.
Ama, bu kadar insanın ahını aldıktan sonra, bu dünyada da iyilik beklemeyin.
Bu dünyada da en kötü azapları yaşayacaksınız. Çok iyilerden birinin "Amin" demesine bakar.
Size beddua etmiyorum. Sizi Allah'a havale ediyorum ve en kısa zamanda ailecek layığınızı vermesini diliyorum.
Tüm soyunuzu...
Sizler, insan zararlısısınız.
Cehennemi burada da yaşayın inşallah, diğer tarafta sıkıntı çekmezsiniz.
Babanızın cenazesinde bulunup, sizi utandırıp, rezil etmediğim için çok pişmanım. O ölünce, insan olduğunuzu hatırlarsınız dedim. Ama, insan olmadığınızı unutmuşum.
Yatırımcı arkadaşlarıma, saygı ve selamlarımla.
Ercanbay kardeşim ağzına sağlık hislerimize tercüman olmuşsun🙏
Bir arkadaşım İki yıl önce 200 bin eplasa para bağlamış ozaman bu paraya ev alınabiliyordu şimdi en kötü ev 2-3 milyon arkadaşın eplastaki parası 120 bine düşmüş, 24 saat bu şsizlere lanet okuyo bu vicdansızlar onmaz onmaz
Ölüm gerçek dünya fani
Sz ve saz arkadaşları sözüm size, garibanın ahı mutlaka tutar unutmayınnnnnnn