50 tl olması için gayret ediyorlar.
Printable View
https://youtu.be/QMaVriPCHak
:whistling:
Nihayet,Bu haftayı -Borsayı da bol Zamlı ,Gamlı ve Kanlı olarak kapattık çok şükür..!!
-- Nankörlük etmeyelim,şükredelim,reyiz kızmasın.:-))
Allah ,Bizleri ecnebilerin şerrinden koruyan SPK,İMKB ve Bilumum dövlet katlarında 7 gün 24 saat , 3-5 maaşla görev yapan memurlarımızdan razı olsun..!!
Tüketici kredilerinde Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) oranı yüzde 5'ten yüzde 10'a yükseltildi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı gibi Kurban Bayramı'nda da Suriyeliler için bayram izni uygulaması olmayacağını açıkladı
Yanlış yazmışım.
Bugün sabah bir twit gördüm
Bir öğrenci 2017 de kyk kredisi almaya başlamış ve toplamda 4 yılda 32 bin Tl kredi almış
Şu an borcu 103 bin tl !!!
Tefe TÜFE ÜFE küfe ne buldularsa yaslamışlar hesapla aracına
Şu an 32 bin TL ev kredisi 1.20 den 10 yılda ödenecek para 62 bin TL
Aynı parayı kyk kredisi olarak öderseniz 103 bin TL. Ve sadece 4 yıllık faiz
Haftaya sınav var, benim çocuğunda girecek, kredi lazım olursa Kyk yerine tefeciye gitmek daha mantıklı duruyor, eminim tefeci bile bu kadar vicdansız değildir.
https://pbs.twimg.com/media/FAJv5wxXMAIit8F.jpg
:whistling:
Agzim acik okuyorum bunlari.
Benim çocuk da girecek. Size başarılar dilerim. İki senedir kurs ,okul, özel ders giderini de koydun mu işin boyutu değişiyor.
Zorla beynine huniyle bir şeyler tıkayamazsınız. Ama bazı kesim telkinle her şeyi tıkıyor. Bakınız yukarda yazıyor.
Baba dedi ,imtihan Babalar gününe denk geliyor.
İyi o zaman en büyük hediyen başarındır dedim. İlave ettim. Ailece tanıdığımız bir arkadaşımın çocuğu psikolojik nedenlerle hayatını sonlanlandırdı. Şimdi o arkadaşımın bababalar gününü kutlasam ne olur diye sordum? O YÜZDEN BOŞ VERİN BU İŞLERİ.
Van ve çevresinde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi
Afad : Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Ankara Valisi Vali Şahin : olumsuz hava koşullarının esir aldığı kentte pazartesi günü okulların tatil edilmiştir
günaydın iyi haftalar
günaydın..
Puslu, her an yaağmaya hazır bir ankara havası ile başladık haftaya
Günaydın ve İyi Haftalar TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Ankara'da yağmadığı gün yok yağmurun.
Dingiltere yi geçtik.
Bereket getirir ve tüm pislikleri temizler inşallah.
Beton olan her yer yağmuru emmez!!!
Yağmur Toprakla buluşmalı.
Ağaçlar bol olmalı.
Yoksa SEL her zaman başımızda demektir.
Vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.
ZAM
Yağmur mu daha çok yağıyor yoksa zam mı ?
Yeni haftaya, tren ve hızlı tren biletlerine zamla başladık.
% 30 Zam.
Sadece Ankara'ya degil, butun dunyaya birseyler oldu.
Yandik bittik kavrulduk global warming diye anarsistlik yaparken globaller, donduk yazin ortasinda. Colun ortasina geldim, havaya inanamadim yilin bu ayinda.
Acaba global diktatorun isi mi bu da. Savastan isinan buzullar eriyip havayi mi sogutuyor.
NEBATİM - ŞAHAPCIM MI DAHA PİŞKİN HIRSIZ MI ?
İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibine yakalanan hırsız, "Burada ne işin var?" sorusu üzerine pişkinlikle "Çay içmeye geldim" dedi. Hırsızın evden inme ve tekme tokat dayak yeme anı kameraya yansıdı.
izmut bu olanlari okuyunca kendini timarhanede zannetmiyor musun?
Rusların tatil alternatifi azalmış.
Kemer, tek başına tüm Rusya'yı geçmiş.
Otel rezervasyonlarının ;
1) Türkiye %52 (%30'u Kemer)
2) Rusya %26
3) Abhazya %6
4) Mısır %5
5) BAE %3
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti - NTV
NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir'in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti. Yakıt, bakım-onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe gösteren İDO, 20 yıldır Mudanya ve Bandırma'ya araç taşıyan feribotlarını hattan çıkartarak İBB'ye iade etti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.ntv.com.tr/turkiye/bursa...sU63reyg_QrvnQ
Krt tv,Altyazi da okudum. Salı günü geceyarisindan sonra motorine 2.63 zam bekleniyor diye.
Yok artık geçen perşembeden beri dolar aynı brent %2 eksi bu ne oluyor %10 yakın güncelleme?
Umarım gercek değildir.
Adamlara NATO'ya basvurunuzu destekliyoruz deyip vetolamak da nedir ayrica. Yakismadi bizlere.
Bozayi girecek diye d.t korkusuna dustuler, bizden nasil nefret ediyorlar. Halbuki Finliler bizi her yerde destekliyordu. Adamlarin basbakani Aland adasindaki gosterilere bile gidemedi Ruskiler vurabilir diye. Hahaha.
Epgis : Zorunlu Bilgilendirme.
Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır.
Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır.