Kopuyor. Trenin altında kalmayın arkadaşlar çıkın hava alın sigara için piyasa kaçmıyor her gün para dağıtıyorlar.
Ben zaten maldayim. Ek long gerek görmedim. Herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kopuyor. Trenin altında kalmayın arkadaşlar çıkın hava alın sigara için piyasa kaçmıyor her gün para dağıtıyorlar.
Ben zaten maldayim. Ek long gerek görmedim. Herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse kestik kolu, abv bu short işinin :)
bakalım long fırsatı verecek mi 15.30 gibi yada seans sonu
Pay vadelerin son gunü palacık malı toplamış zirveden vermek istiyor ola bilir mi.
pala sana adilik yakışır..
ver tabana kadar.kredili kimse kalmasın..
Pala adilikte sınır tanımaz :he:
2906 short yenilen pehlivan misali...
Bu enflasyonist ortamda, şirketler bedavadan biraz pahalı iken şort yapanlara sabırlar diliyorum.
abooovvv ayıcıklarım noldu size böyle üstünüz başınız kan revan içinde ışıldak yok muydu tünelde göremediniz mi ışığı kıpırtıyı neyse bununla geçmiş olsun :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Araba fiyatları uçtu, ev desen hakeza, gıdayı zaten biliyorsunuz. Bence hisseler ucuz kaldı ama... Aması var işte.
Dereye az su verelim.
292.775... yeni tarihi zirve oldu...şimdilik...
tarihi zirve... :)
aylık %8-9 değer kaybeden para birimiyle bakıyorsan tamam...
https://i.hizliresim.com/dpdstq8.jpg
Dolar yükselmeye devam ediyor. Üstelik dolar endeksi gerilerken.
Bu durumda yabancı girişi olmadığını veya içeriden döviz bozup borsaya para sokulmadığını varsayabiliriz.
O zaman bu yükseliş hangi parayla oluyor?
açın kısaları arkadaşlar açın..... hem de en az 10 20 tane.... sayenizde para kazanalım bizde :)
bu arada endeks bu gidişle gün sonunda zirvesini kırar... benden söylemesi.... vadeli makası abartabilir
APS tarihi zirvede mi?
Ekranı kapayıp kaçmaz isek
hepimizi bu içeri çeker
vadeli de işlem yapıp da
bu kadar ciddi yükselişin olduğu gün
tepki için bile olsa
şhort açmayacak az çıkar
NoT 1 bende şuan yok
fakat gün içi bende denedim ve stop oldum.
Not 2 hiç tutmadığım hisse tarafı var
Bide pek tutmadığım endeks dışı longlar var
endeksi genelde şhort amaçlı kullanıyorum
özetle bugün ekranı kapamak lazım
Bugun badem spor tahtalarında QNB imzası var.
Ve tavan
https://i.hizliresim.com/sbxnt26.PNG
Havayollarını göstere göstere tavana getirdiler
Bu arada havacılık hisseleri tavan...orada da short deneyebilirsiniz:bravo:
Şimdiye kadar viop hiç tavan olmamisti? gören var mı