darısı pöipe,bangladeş borsasına!Bu kadar işlem hacmine yakışır!
Printable View
[QUOTE=Baygeorge;6950232]Aldığınız cevaplar Hisse için olumlu olarak mu değerlendirdiniz.[/QUOTE
Görüşmelerin bu kadar uzamasını anlamıyorum
Diğerleri üretimle alakalı kap atmışlar zaten başlamış diye
Arsa ve binalarla alakalı yönetimin kararı der.Karar verilince kap atacağız der.
YTD.
[QUOTE=kubilayhan23;6950317]Yıllardır(25 yıl)sermaye artırımı isteyen egeencilere uygulanan tarife hiç değişmedi:) Bozuntuya vermeyin!Ne olacak kahveniz için ağır ağır karnınız doymasın gönlünüz doyacak:kahkah:
https://x.com/ouzyaaaaa/status/1870383321428943277?s=46
Kar payı dağıtımında stopaj %10 dan %15 e çıkmış. Temettünün %63 ünü alan patronlar da üzülsün biraz. Tabi yine vergi ödememenin bir yolu bulunursa o ayrı.
Son bir yıldır egeenciler!
https://m.youtube.com/watch?v=N9Wy7xiiEIg
Bayraktar yok mu b planın yok mu yeni bir kap 2024 yılı nasıl geçti?2025 vizyonunuz nedir?
Ölü taklidi mi ölü mü anlayamadık. Bedelsizler Ocak sonuna doğru başlayacak bilgileri geziniyor kuşlu sitede. Ne var ocak sonu ? Genel kurula yaklaştığı için yine bir numara mı?
Ocak sonuna kadar böyle devam edersek Hüseyin dahil herkes batar. Şu sacro ve ekibi defolup gitse kimse paylaşmasa hisse kendine gelir. Koca egeenin düştüğü duruma bak. Sanki küçülmeye gittik.
Soygun var soygun!!!
Hangi vizyon bunların kafirlikten başka vizyonları yoktur piyasa hırsız dolmuş 22 senedir ahhhh eski günler ah diyesi geliyor insanın yav bir de nerde picler varsa bankof da toplanmış her hissede baskidalar geberip de bir daha piyasada gorulmeyesiceler tabi hirsizlarin alayinabu lafım
Şimdiye kadar basılmış olan bütün sahte 50 dolarlarla ihracat yapmışız sankim gibi durum. He ya bir de fabrika da tamamdı ve uçuyor 19200 oluyorduk, ne oldu ki o iş ?? 9200 diyecekti zaar ters indikatör.
Bunların gözü dönmüş öyle twettwer höstadı möstadı dinlemiyor. Önüne gelene bam bam bam... yani...
Bildiğimiz işi yapıyoruz diyordu demek ki bilmiyormuş!!!2020-2024 arası durmadan kap atan şirket aralık ayında dut yemiş bülbüle döndü!
https://x.com/ankara_cevirme/status/...532832297?s=46
Faizler bu ay yine pas geçilecek gibi.
Yurt dışına TSK operasyonu, belki erken seçim kararı...
Kısa orta vadede umutlar tükendi
Şirketimiz ile ABD Merkezli faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında hali hazırda devam eden ve 31.12.2026 tarihinde sona erecek olan uzun dönemli anlaşmamızın 01.01.2027 ile 31.12.2035 arası dönemini kapsayacak şekilde uzatılmasına yönelik görüşmelere başlanılmıştır.
Bilemedim yahu:Sad:
Sözleşmenin bitmesine daha 2 yıldan fazla süre varken görüşmelere başlandığını dair kap niye atılır onu da anlayamadım.
Sermaye artırımı havucu gibi bunu da mı gösterip ha bugün ha yarın beklenti içine mi sokmayı düşündüler. Başka bir mantık bulamıyorum. Sanki her kısa ve orta vadeye dair olacaklar hakkında yatırımcısını bildiriyormuş gibi iki sene sonrasına dair görüşmelerin başladığı kapı çok ilginç...
Bu pilav çok su kaldıracak galiba ...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son gönderiler bu başka da yok işler kesat !!!O kadar modernizasyon o kadar yatırımcı zarar görmesin diye paylaşmadıkları kaplardan sonra!Bu müdür değişti şirket de değişti :cool:
1 AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE ENDUSTRI A.S 2024-12-16 Turkey 87820 Kgs 600 PCS
2 AXLE HOUSING MERITOR HEAVY VEHICLE SYS LLC EGE ENDUSTRI A.S 2024-12-12 Turkey 121017 Kgs 845 PCS
Bütün bu gürültü 3 palet mal ihracı için mi ? Serbest bolge inşaat hadi canım .Serbest bölgede yer kiralanacak fabrika binası yapılacak eski fabrikayı bu yeni yere taşıyacak ve tüm bunları yapmak için 35 milyon euro cuk borçlanacak ve tüm bunları sadece 3-5 palet mal ihraç etmek için mi yapacak. Yahu Buna kargalar bile güler. Geçin bunları beyim olay büyük ve asıl önemlisi size yedirmem diyen bir patron ve üstüne de tatlı niyetine tecavüzcü Coskun var !..
Eğleniyor muyuz????
Belki birilerini kandırabileceklerini düşünüyorlardır emme ben kül yutmam. Herkeşin neler yazıp sonra nasıl kıvırdığını tek tek hatırlarım..Kotla atletle ağzında sakızla geviş getirerek yatırımcısını dalgaya alan adamı yok Amerika’da da şöyle kot böyle don giyer CEO lar diye savunan modeli de unutmadım.
Şirkete yakın olan yok mu?Hele bir gidin ağam noliy özel bir durum mu var?İmamın kayığına mı bindik de 40 gündür sorguya çekilir gibi her gün bu düşüş ne?Kapsa kap özel durumsa özel durum açıklasınlar daha anlayalım!
Ahlak yoksunu CEO, eğitimi ile ilgili çok kolay yalan söyleyebildikten sonra yalamalarıda tabiki her konuda savunur. Neymiş Boğaziçi’ni kazanmışta dersi sevememiş, Amerika’ya finans okumaya gitmiş. Amerika’da üniversite okuyan bir insanın İngilizcesi b.k gibi olmaz.
Kendini birşey zannediyor ama, konuşma özürlü ,akıl yoksunu , sıradan bir insandan başka birşey değil.. YTD
Göreceli dereceli her türlü bize kerkiyorlar. Tarot falında bize doğru gelen sipsivri birşey var zaar..
Akıl yırtık çuval;sökük dağarcık bugün de egeende kırmızıda yakalandık!
https://x.com/byduran_/status/1871455765380403318?s=46
Asgari ücret 22104 TL.
Gece seans iyi. BİST'e olumlu yansıyacak gibi. Hatta Perşembe faiz indirimi gelmesi olası. Yarını bir aksilik çıkmazsa kurtardık görünüyor. Ama sonrası yine meçhul. Taşıma suyuyla değirmen dönmüyor. Kendisinden pozitif haber gelmediği müddetçe öyle algıyla çalgıyla güzellemelerle gitmez, gidemez. Artık egeen farklı bir modda.
Bu yorum beni bağlar. Kimse için bir değer taşımaz.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim patron işçilere ne maaş veriyor acaba. Bu gün mutlu olmuştur.
A1 deki gene gaplı açtı adam olmaz bu!!!25 lot değil 1000 lot alsan ürküttüğün kurbağaya değer!Aç her yerde aç
Borsa %2, bankalar %3-4 yukarda açmış, Egeen %0,7 yukarda açınca gaplımı oluyor, şakamısın? YTD
Bugün ve yarın bank of picleri yok tahtalar bu yüzden sakın defolup robotlarini da kiclarinda gotursunler tabi bizim patron uzilur ne de olsa ortaklari
Bu kağıda neden ciddi alıcı gelmiyor.
Ciddi alıcıyı karşılayacak satış mı yok,ciddi alıcı çekecek şirket özelliğini mi kaybetti.
Rahmani ve şeytani olayı işin özü. Yatırımcısına sen bana ortak olursun öyle mi, al sana ortaklık der gibi bu kadar zulüm olmaz.
Bofa robotu olmayınca 300-500 tl lik marjlarda yok, şekil A da görüldüğü üzere...
Bu kağı terk edip gitmenin vakti geldi artık AEFES ALARK CCOLA AGHOL GOLTS ENKAI TTRAK CIMSA HATSAN Bunları almaya devam etmek lazım EGEEN unutulmalı . Artık alınmamalı çünkü her alınan lot ile patrona sıfır faizle para kıralamış oluyoruz. Egeen leri nadasa yatırdım . Artık 3 kuruşa beş köfte yok. Azdan az çoktan çok gidecek.