12125 short
Printable View
12125 short
Bu nasıl borsa su almaya kalktım %1 yapmış şimdi geriye sarmış mevzu.
Dansöz borsa.
Kapanışı ustalar yaparmış, bakalım nasıl kapatıcak dükanı
Bereket versin sabah yukarı açarsa yine devam
Bugünde beğenmedim
tribünden devam
dalga boyunun artması.....borsada korkunun tavan olduğunu gösteriyor.....adamlar anında çıkarıp vermesi tobloyu hoş göstrmiyor....
Bu Petkimi kim tutuyor acaba
isfin bir umut diye bekliyorum 12 den 15 oldu
en iyisi kendimi korumak adına gümüş ons a yöneleyim......31,74 ŞORT açtım......
Fiziki gümüş almak isteyen var mı ? 8 kg 1*8 adet. Saticam fiyat alabilirsiniz benden. Nadir metal sertifikalı
Tekirdağ Çanakkale ücretsiz teslimat
Reis ay sonu geldi rezerv satışın gidiyorum sabit kur içimizden geçti.
Borsa da burada tam organize işler..
bankalar diri diyorum daha gidecekler ama para kazanamayacak kimse ve millet borsaya lanet okuyacak ha bankalar da o zirvelerde sonra uzun süre yatay
petkoviç aslında güzel oynadı.
diğer naletlerde iş yoktu.
Borsa ile iliskilendirmeyin ama
Dunya bombok bir yere doğru gidiyor
Anlaşıldı kapalı çarşıya gideces mecbur 300 TL otopark ücreti 1200 elektirik.
Adios
SPOT kapanış,
https://r.resimlink.com/cQx3yStFv0.png
Eşleşmede alanlar,
https://r.resimlink.com/XNB_2U9L6bqQ.png
palacım 3 puan için koskoca günü harcadın. mazutuma yetmez :) 3 puan için kırmayalım birbirimizi.
harcadığımız elektriğe değmez.
şaka şaka. biraz dinlenecek ama güzel selektör çaktı.
Zor bir emtia seçmişsiniz. Gümüş; gözleri ve sermayeyi fazlası ile bozan çok zor bir emtiadır. Yön fark etmez, girerken ya da çıkarken yıllara sari maliyetlenme olmazsa; ya ocak söndürür, ya sınıf atlatır. Neredeyse üç yıllık maliyetlenme ile long devam etmekteyiz buna rağmen maliyet endişemiz bitmedi.
Sınıf atlamanız temennilerimle, kazancınız bol olsun.
Esen kalın
3 sene long nasıl oluyor hafız ? Aldım koydum yorganlarin altına desen neyse de ?
Long nedir yani VOB mu ?
Esen kalin
Gara oğlanlar kurbanlık bulamamış kurban niyetine beni kesecekler. Hatta dediler ki bir tane yetmez iki üç tane kesecez. Arkadaşlarına sor gönüllü bıçağın altına yatacak varsa deyi. Bende Bozkurt dayım seve seve bıçağın altında yatar dedim. Bozkurt reisim parayı vermek yerine kendini doğrar
Konu komşu mahalleli kurbanlıkları seçmişler, bi danaya 7 kişi girdik adam başı 23bin tale
Bu sene emekliler yılı emme muhtemelen bi emekli mayışı kurbana yetmez Ayasofya abi
Konu komşu tüm mahalleli yoklama yapın kurban kesemeyecek durumda olanları tespit edin, Allah devletimize milletimize zeval vermesin çok zor ekonomik bir süreçten geçiyoruz.
Ne anladık şimdi bugünkü borsadan. Ben bi halt anlamadım :)
Borsa oyun yeri değildir VOB normal vatandaşlar için yasaklanması gerekir. Hiçbir şeye benzemez.
VOB yapmayin.
İsrail mısır askerini indirmiş,ulen pala :)
BolBollular, 30 Haziran'a kadar Gedik Yatırım'da açacakları yatırım hesaplarında 20.000 TL ve üzeri tutarlarda birikimlerini değerlendirdiklerinde 15.000 BolPuan kazanıyor!
Sen de Gedik Yatırım ile birikimlerini değerlendir; kazandığın BolPuanları dilediğin yere uçmak için harca, yeni anılar biriktirmenin tadını çıkar!
bu benim e posta geldi pegasus tan....şimdi bir aracı kurumla iyonik bağı var....gelde bu hisseye yatırım yap.....spk.....nerdesin....